My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
PISAŁAM JUŻ W PAMIĘTNIKU ŻE PADAM NA PYSK !!
Odprawiałam dzisiaj córce 7 urodziny - takie kinder party dla 20 dzieci.
Wynajęłam salkę w domu kultury, był klaun i mnóstwo zabawy i ogólnie super
Ale ja mam dosyć.Mimoże jestem taką aktywną osobą czuję ze przegięłam. Najgorsze jest to, że okropnie boli mnie brzuch i boję się że przegięłam z wysiłkiem przez noszenie i sprzątanie po takiej imprezie . Czuję się fatalnie . Takie odczucie jakby coś tam było i już nie ma !!! rozumiecie o co chodzi!!
Musze poleżeć. Odpocząć. I aż się boję bo jutro czeka mnie sprzątanie w domu bo burdel nieziemski.
Masakra !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2013, 21:09
Andzia33, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:a ja polecam ten filmik jest po Polsku i krążył juz tu na forum
http://bestplayer.tv/film/3686-national-geographic-w-lonie-matki-in-the-womb-2005-lektor-pl-2005-lektor-pl.html
Fedra świetny film !! te plemiki to mają prze..... he he he
Ale matka natura jest po prostu niemożlwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqua - tak patrze na zdjęcie przy Twoim nicku ... pięęęęękne szpileczki
A mi zapowiada się leniwe popołudnie ... juuuuppppppiiiii filmik może jakiś, lub książka z męzusiem chociaż pogoda zachęca do małej wycieczki rowerowej, tyle że mąż dziś do pracy musiał jechać tak że może być zmęczony ;\ Ale ważne że popołudnie w końcu razem A jutro - na urodzinki do Siostry zapowiada się faaaajny weekend - i Wam takiego życzęcelia, Aniqa lubią tę wiadomość
-
A ja od rana sprzątam dom i mam wrażenie że jest to "niekończąca się opowieść" !!!!
Mam takie nerwy na wszystko że to chyba jednak znak że przyjdzie wredny małpiszon @
a tak przy okazji dziewczyny co myślicie o moim wykresie?
nierozumiem tej mojej temperatury o co kaman?? Tego 6-tego ten spadek rozumiem,
ale ten kolejny już nie tym bardziej że dzisiaj znowu tempka poszła w górę .....
pfffffffffffffff
macie na to jakąś teorię ??Andzia33 lubi tę wiadomość
-
A ja od rana do południa na grzybach z Misiakiem byłam. Później obiad, sprzątanie ai dopiero skończyłam. Teraz do wanny a później od razu do łóżka i może jakiś film a może i bez filmu... W lesie o mały włos do czegoś nie doszło więc wieczór będzie miły
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Po obejrzeniu tych filmików stwierdzam że plemniki to nie mają łatwego życia. Przede wszystkim to kto by chciał siedzieć w męskich jądrach i czekać aż go wypuszczą po za tym giną na potęge. Jedno co mi się spodobało to myśl że każda z nas jednak jest szaloną i sprytną sprinterką - bo w końcu wygrałyśmy swój wyścig i wykiwałysmy konkurencję. Szkoda tylko że zapłodnieje nie jest tak banalnie proste jak na filmie. Ja to mam taki śluzik że chyba żadnego plemniora nie przepuści
biedronka1982, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
MILA wrote:A ja od rana sprzątam dom i mam wrażenie że jest to "niekończąca się opowieść" !!!!
Mam takie nerwy na wszystko że to chyba jednak znak że przyjdzie wredny małpiszon @
a tak przy okazji dziewczyny co myślicie o moim wykresie?
nierozumiem tej mojej temperatury o co kaman?? Tego 6-tego ten spadek rozumiem,
ale ten kolejny już nie tym bardziej że dzisiaj znowu tempka poszła w górę .....
pfffffffffffffff
macie na to jakąś teorię ??Andzia33, ulek lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja po krótkiej przerwie powracam
Dziś zrobiliśmy zakupy co by było na obiadki do końca tygodnia
Wczoraj cos nas tkneło i poszliśmy poogladać ciuszki dla maluchów- taki odruch :Da przy okazji już mam na oku prezent dla siostrzyczki jak urodzi -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczyny ja po krótkiej przerwie powracam
Dziś zrobiliśmy zakupy co by było na obiadki do końca tygodnia
Wczoraj cos nas tkneło i poszliśmy poogladać ciuszki dla maluchów- taki odruch :Da przy okazji już mam na oku prezent dla siostrzyczki jak urodzi
O Wy "bezbozniki", w niedziele na zakupy zamiast do kosciola i ksiedzu na tace dac?!
(lol) -
biedronka1982 wrote:O Wy "bezbozniki", w niedziele na zakupy zamiast do kosciola i ksiedzu na tace dac?!
(lol)
No z moim Misiem trudno dojść do kościoła ...
Znajdzie tysiąc innych rzeczy do zrobienia
A na jutro juz wiem co zrobie na pierwsze danie zupka krem z selera naciowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Aniqua - tak patrze na zdjęcie przy Twoim nicku ... pięęęęękne szpileczki
A mi zapowiada się leniwe popołudnie ... juuuuppppppiiiii filmik może jakiś, lub książka z męzusiem chociaż pogoda zachęca do małej wycieczki rowerowej, tyle że mąż dziś do pracy musiał jechać tak że może być zmęczony ;\ Ale ważne że popołudnie w końcu razem A jutro - na urodzinki do Siostry zapowiada się faaaajny weekend - i Wam takiego życzę
moje plany zmarniały w związku z pogodą, teraz idziemy na pizze i do znajomych ale weekend pod wpływem złych mysli i niedowartościowania