My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve, naprawdę to łatwe - i wcale nie jest takie upierdliwe Ja sprawdzam codziennie pod prysznicem, zajmuje mi to jakieś 10 sekund Czasami nie umiem jeszcze dokładnie określić, jaka ona jest, ale generalny trend widzę
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to najpierw naoglądałam się różnych zdjęć co by wiedzieć co macać Dopiero potem sobie uświadomiłam, że moja dotychczasowa wiedza na temat zawartości mego brzucha była zerowa. Serio pochwa i macica nieco mi się zlewały do jednego narządu ... wstyd się przyznać bo trzydziestka na karku, ale taka prawda
A teraz to ja już jestem w pełni świadoma właścicielka macicy i jej szyjki
MILA, Modelka lubią tę wiadomość
-
Celia to tak jak ja. Ja mam 33 lata a pierwszy raz w życiu mierze temp.
Też nigdy sobie tam paluchów głęboko nie wsadzałam. Dla mnie pochwa i szyjka to było to samo.
Nawet w pierwszej ciązy tego nie robiłam wiec też mi wstyd ze pytam dziewczyn ale po to tu jesteśmy nie? trzeba walić jak w dym i tyle
prawda laski???celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milunia wrote:Cześć dziewczyny
Ja jestem tu nowa i mam nadzieję że będziemy o czym rozmawiać żeby jakoś poprawić sobie humorAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak możecie?! Moja teściowa to prawdziwy skarb i nie zamieniłabym jej na żadną inną. Ale wiem, że trafiają się różne okazy. Znam taką jedną, codziennie się z nią widuję i chyba bym się pochlastała gdyby to była moja teściowa Albo ją bym pochlastała...
Modelka, Iwka lubią tę wiadomość