My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach te teściowe....mojej już z nami nie ma. . . Kochanę życzę Wam pięknęgo i słonecznego dnia . Mnie tempka dzisiaj zawiodła - tłumaczyłam jej, prosiłam, krzyczałam a ta dupa nie urosła co więcej SPADŁA!!!! Chyba inne groźby muszę wprowadzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 09:18
MalutkaEve, Mili, Andzia33, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki,. mój miał wczoraj wizytę u urologa. Chyba nie jest dobrze ... te pojedyncze plemniki - żeby dowiedzieć się czemu jest taki stan rzeczy, dostał skierowanie na biopsję jąder ...
Przepłakałam cały wieczór wczoraj, nie wiem co robić...
Chyba liczę powoli na cud ... -
maximka84 wrote:Hej dziewczynki,. mój miał wczoraj wizytę u urologa. Chyba nie jest dobrze ... te pojedyncze plemniki - żeby dowiedzieć się czemu jest taki stan rzeczy, dostał skierowanie na biopsję jąder ...
Przepłakałam cały wieczór wczoraj, nie wiem co robić...
Chyba liczę powoli na cud ...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:
a u mnie też niestety.. ale głowa do góryIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana, ja myślę, że każdy krok, który podejmujecie przybliża Was do Waszego małego cudu i naprawdę nie trzeba płakać, tylko dalej próbować.
Zastanawia mnie tylko jedno - kiedy rozmawialiśmy z andrologiem, to powiedział, że przy złych wynikach nasienia badanie trzeba przynajmniej jeszcze raz powtórzyć, żeby mieć pewność, że wynik nie był np. efektem złej próbki, czy np. błędu w laboratorium, albo po prostu gorszego dnia. Przepraszam, ale nie pamiętam - czy nasienie badaliście tylko raz? Bo może warto powtórzyć...?
Andzia33, Iwka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki
Witam nową koleżankę na pokładzie.
Maximka dobrze ,że idziecie ,będzie wiadomo ,co i jak.
Iwka już u Ciebie poczarowałam,i tempka jutro skoczy.
A u mnie @ się kończy,ale jakiś mały kryzys nam się wkradł,zobaczymy do płodnych co z tego wyjdzie,będa staranka ,czy nie.MalutkaEve, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Kochana, ja myślę, że każdy krok, który podejmujecie przybliża Was do Waszego małego cudu i naprawdę nie trzeba płakać, tylko dalej próbować.
Zastanawia mnie tylko jedno - kiedy rozmawialiśmy z andrologiem, to powiedział, że przy złych wynikach nasienia badanie trzeba przynajmniej jeszcze raz powtórzyć, żeby mieć pewność, że wynik nie był np. efektem złej próbki, czy np. błędu w laboratorium, albo po prostu gorszego dnia. Przepraszam, ale nie pamiętam - czy nasienie badaliście tylko raz? Bo może warto powtórzyć...?
Robiliśmy 2 razy, ale to jedno badanie było bardzo ''niedokładne'' ...
Gdzieś znów wyczytałam że jak są pojedyncze plemniki to nie jest wskazane robienie biopsji ... nie wiem, narazie mam mętlik w głowie, musze sobie wsio poukładac ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Maximka, a Ty skad jestes? bo jak dasz miasto, to na pewno znajdzie sie ktos, kto Ci cos poleci.
O biopsji jader nie slyszalam... Mi sie to tylko z jednym kojarzy, wiec nie wiem jaki to ,a zwiazek z nasieniem...???
jestem ze śląska, biopsja ma niby zdiagnozować czemu tych plemników tak mało jest ... bo albo coś jest pozapychane - i plemniki nie mogą się wydostać, albo po prostu tak mało ich się produkuje ... ale skonsultujemy to jeszcze z innym lekarzem, co on powie ... nie bardzo od razu chce to robić ... -
Maximka84 czytam twoje posty i dobrze radza ci kobietki zebyscie poszli jeszcze do innego doktora... i nie martw sie na zapas- moze okaze sie ze wszystko jest ok a wynik badania byl zly... a jesli nie to popatrz - bedziecie juz blizej o jeden krok od posiadania dzieciatka niz wczoraj....biopsja moze pokaze ze cos sie zapchalo i szybko da sie to naprawic- tak na to patrzcie... a jak to znosi Twoj mezulo?
-
maximka84 wrote:jestem ze śląska, biopsja ma niby zdiagnozować czemu tych plemników tak mało jest ... bo albo coś jest pozapychane - i plemniki nie mogą się wydostać, albo po prostu tak mało ich się produkuje ... ale skonsultujemy to jeszcze z innym lekarzem, co on powie ... nie bardzo od razu chce to robić ...
Maximka a dokładnie skąd?