My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda wrote:A i zrobilam eksperyment i faktycznie okazalo sie ze testy owulacyjne sa pozytywne w ciazy.
Matylda gratuluję serdecznie i zycze spokojnej i nudnej ciaży i szczęśliwego rozwiazania...
Historia Twoja napawa wielkim optymizmem tak więc Dziewczyny czas się przeprowadzić do innego pokoju17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:he he he i ja potwierdzam ze trzymanie nóg w górze to mit
w cyklu w którym zaszłam były to tylko dwa szybkie numerki po których od razu poszłam do kibelka na siku a potem do wanny pod prysznic więc jak widać moze to i w głowie siedzi
a co wąchania noworodka no cóż kiedy urodziła sie moja chrześnica chwilę potem dowiedziałam się ze jestem w ciaży a nosiłam ja w sumie na rękach drugi dzień po urodzeniu więc możliwe ze coś na rzeczy jest
tylko gdzie tu teraz noworodka znaleść który da się obwachać
do szpitala trzeba się wbić jakiegośIwka lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:do szpitala trzeba się wbić jakiegoś
szpital mam pod nosem ale wolałabym potem nie wyladowac w pudynku obok na psychiatrii
więc chyba poczekam na jakiegoś zaprzyjaźnionego noworodkaMalutkaEve, maximka84, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:szpital mam pod nosem ale wolałabym potem nie wyladowac w pudynku obok na psychiatrii
więc chyba poczekam na jakiegoś zaprzyjaźnionego noworodka
ja będę niurać/wąchać za 2 tyg na chrzcinach
a nóż!maximka84, Fedra, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka jestem, jestem tylko wiesz, ja normalnie to do pracy chodzę i tak w pracy po kryjomu z wami piszę
z tą poduszką pod pupą - mit czy nie ja tam daję nogi do góry poduszke pod dupsko i jest Ok tak mi się przynajmniej wydaje he he heMalutkaEve, celia, maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha ha. Wy wąchacie dzieci, a ja dotykam wszystkiego po ciężarówkach Dużo ich u mnie w pracy, więc jak mi jakaś podsuwa dokument albo pożycza ode mnie długopis, to sobie zawsze pomacam i pozbieram wiruski.
maximka84, MalutkaEve, celia, Fedra, Mili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMILA wrote:DZIEWCZYNY ZOBACZCIE JAKIE ZAJEBISTE FILMIKI NA YOUTUBIE :
OWULACJA, ZAPŁODNIENIE ALE ZAJEBIŚCIE POKAZANE:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_5OvgQW6FG4
jaaaaasne, w pracy na laptopie tym moim to sobie nie pooglądam ... ale w domu i owszem -
Każdy sposób dobry, byleby prowadził do celu!!! Lecę szukać ciężarówek i niemowląt!!! Kurka wodna już się na to cieszę (niuchanie), jak się uda to ominie mnie stres u nowego gina;)
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 23:15
celia, Makak, Iwka lubią tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualnyMili wrote:Na marginesie, mój mąż ma ubaw, bo ja się przy Was rechoczę (prawie jak żaba)do laptopa.
Naprawdę bardzo, bardzo lubię Wasze poczucie humoru
...bo my jesteśmy zajebiste
Nio jeszcze godzinka i do domu ... w domku już sobotnie porządeczki - żeby jutro mieć mniej robotycelia, Mili, MalutkaEve, Makak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMili wrote:Na marginesie, mój mąż ma ubaw, bo ja się przy Was rechoczę (prawie jak żaba)do laptopa.
Naprawdę bardzo, bardzo lubię Wasze poczucie humoru
a mówiłaś mu naszym wynalazku wibratorze hand made in vitro?Anoolka, celia, Mili lubią tę wiadomość