My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myślę dziewczyny że najfajniej to by było teraz jakbyśmy sobie usiadły w jakimś jakuzzi z lampką szampana , pogadały i wyluzowały ehhhhhhhhhh ale by mi się przydało.
Tym bardziej że czuje że jest tu wiele kobitek, z ktorymi mogłabym się zakumplowac
hmmm przynajmniej tak mi się wydaje he he
w sumie to przyznam się że nalałam sobie trochę winka i sączę ale nie powiem żeby mi jakoś smakowało..... w towarzystwie chyba lepiej ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:10
Blysk_kotka, Mili, MalutkaEve, maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Modelka, najbliższe lustro mam w łazience więc odpada he he
właśnie wziełam ciepłą kąpiel i jest mi dobrze, a mąż pije piwko także ...
bo pisałam że w towarzystwie lepiej ale chodziło mi o babskie , wiesz
Najważniejsze że jutro co???
piąteczek !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 21:38
biedronka1982, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakbyśmy się tak luzowały w jacuzzi z szampanem to pewnie ciąze by się sypały jak z rękawa i potem to już tylko luzik z koktajlem owocowym .. Jak będziecie się umawiać to pamiętajcie o mnie"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
nick nieaktualnycelia wrote:
Będzie wszystko dobrze, wszystko się ułoży !!!
nie martw się, to normalne, że wtedy kiedy tak bardzo chcemy dziecka go nie ma, a dookoła nagle wszędzie babeczki z ciążowymi brzuchami, mamusie z pachnącymi w wózeczkach dziećmi.
dla każdej z nas gdzieś tam w niebie jest kruszynka która w końcu się pojawi w brzuszku, a potem będziemy ją tulić w ramionach
czasem trzeba na nią długo czekać ale dlatego to kobiety chodzą w ciąży i rodzą bo to my mamy tą siłę której nie mają faceci.
więc uszka do góry jutro będzie lepszy dzień
celia, Mili, maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Maximka Ty nigdy nie psujesz mi humoru. A z nk miałam tak samo wszędzie - bobasy, teraz ucichło - koleżanki są już za stare na dzieci Ja zdjęć raczej nie wstawiałam, a jak mi się zdarzyło, to zaraz pełno komentarzy, że mam taki fajny brzuszek - ciążowy!!! Normalnie nóż mi się otwierał, więc teraz tylko ovufriend:) Kochana zaraz macie wizytę u specjalisty i wszystko może się zdarzyć...
Celia musi być dobrze, mając tak fajne koleżanki jak my - jeszcze masz wątpliwości?
Dobranoc Wszystkim.celia, maximka84 lubią tę wiadomość
Fasolka -
celia wrote:
Wiesz musi być dobrze choć na dzień dzisiejszy mam podobnie. Czekam na okres,brzuch boli, jajniki ciągną, plecy bolą już tak chyba z tydzień. Już mam dość a wczoraj jeszcze hakiem babce auto zarysowałam i się zdołowałam..... masakra....
ale wiem, że jutro będzie nowy dzień i może być lepiej ... choć od wczorajszego płaczu głowa mi pęka.
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni ;Pcelia, maximka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMILA wrote:No to ja dołączę tu do Waszego grona
Za miesiąc kończę 33 lata ..... więc chyba się nadaję
Weronika - Z teściami to różnie bywa - wiem bo mieszkamy w jednym domu, my na górze oni na dole. Także wiem coś o tym. Chciaz w sumie nie mam źle. Prędzej mnie teściowa wk...... niż teść, ale jakoś żyjemy
Witaj Kochana !!! Widze że mamy taką samą sytuację mieszkaniową ... Ale ja tez nie narzekam, póki co ... -
nick nieaktualnycelia wrote:
Kochana - ja wczoraj miałam to sama ... zabijałam i siebie i wszystkich wokół - wirtualnie ... ale dziś już lepiej ... słonko, piątek, kochający mąż, zdrowie ... mamy z czego się cieszyć a powoli kurde wszystko się ułoży ...celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMili wrote:Maximka Ty nigdy nie psujesz mi humoru. A z nk miałam tak samo wszędzie - bobasy, teraz ucichło - koleżanki są już za stare na dzieci Ja zdjęć raczej nie wstawiałam, a jak mi się zdarzyło, to zaraz pełno komentarzy, że mam taki fajny brzuszek - ciążowy!!! Normalnie nóż mi się otwierał, więc teraz tylko ovufriend:) Kochana zaraz macie wizytę u specjalisty i wszystko może się zdarzyć...
Celia musi być dobrze, mając tak fajne koleżanki jak my - jeszcze masz wątpliwości?
Dobranoc Wszystkim.
dziękuję za miłóe słowa i cieszę się że ten wątek cieszy się taką ''popularnością'' , super że jest nas duuuużo nas : jak to któraż napisała 18 + VAT strasznie Was luuuuubięMili lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:
Zdjęcia na fb to pikuś przy wizycie u takiej świeżo upieczonej mamy... czeka mnie taka, bo kumpela tydzień temu urodziła -już zbieram siły, żeby się nie poryczećmaximka84 lubi tę wiadomość