My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No mysle wiesz my babki kolo 30stki mamy juz czestsze zapedy przedmenopauzalne, wiec mozna to wybaczyc nie? Na forum moja zlosliwosc wyszla pierwszy raz a pomysl jak moj M to znosi przez 13 lat..prosto do nieba pojdzie
celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Maximka a ty nie udostepniasz wykresu?
ja na wykresie za dużo nie zaznaczam więc nie ma go po co udostepniać jak udostepniałam, wszystko tam miałam notowane , to tylko byłam nakręcana przez dziewczyny bo ładny wykresik ... no cóż jak u mnie książkowo, to ładnie ... teraz mniej stresu mam .... po prostuKatha81 lubi tę wiadomość
-
Witam się...no już nie z rana. Rano poleciałam na monitoring I owulacja była...teraz czekamy
Zielona_kropeczko trzymaj się ciepło
ps.ale mnie nakręciłyście na te gadżety, mam w domu cały arsenał ale wciśnięty gdzieś w szafie...chyba dzisiaj je przeproszę i zaproszę do wyrkaBlysk_kotka, Modelka, Katha81, Makak, MalutkaEve, celia, Andzia33, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No bo masz kochana zajebistą mamę Pozdrów ją od nas od dzisiaj moje motto
dama - artystka - dziwkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 14:37
Andzia33, maximka84, Modelka, MalutkaEve, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muszę się do czegoś przyznać...z Wami jest mi dużo wesele, milej niż w "realu". Miałam dzisiaj telefon od dalekiego kuzyna tylko po to abym przyjęła do wiadomości, że znowu dostał podwyżkę 4 tyś. To już jego druga taka w przeciągu dwóch miesięcy, ale tak naprawdę to musi zostawić tę robotę, bo jego własna firma w tydzień przynosi mu tyle, co tam ma przez miesiąc. Planuje zakup pięknego apartamentu za tyle i tyle... i domu wczasowego za tyle i tyle. Miloner od 2 miesięcy...ale będzie na to potrzebował 2 lat. No to ja na to suuuper,że Ci się tak powodzi i zaproponowałam mu zakup "jakieś miejscówki" we Włoszech dla rodziny, ale chyba wyczuł, że się z niego nabijam. Czy niektórzy ludzie są tak bardzo smutni i zakompleksieni, że potrafią mówić tylko o kasie?
Tu mi lepiej, wolę takie rozmowy, bądź tylko ciche przysłuchiwanie się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2013, 14:47
maximka84, Andzia33, Iwka, MalutkaEve, Makak, weronika86, Fedra lubią tę wiadomość
Fasolka -
nick nieaktualnyMili wrote:Muszę się do czegoś przyznać...z Wami jest mi dużo wesele, milej niż w "realu". Miałam dzisiaj telefon od dalekiego kuzyna tylko po to abym przyjęła do wiadomości, że znowu dostał podwyżkę 4 tyś. To już jego druga taka w przeciągu dwóch miesięcy, ale tak naprawdę to musi zostawić tę robotę, bo jego własna firma w tydzień przynosi mu tyle, co tam ma przez miesiąc. Planuje zakup pięknego apartamentu za tyle i tyle... i domu wczasowego za tyle i tyle. Miloner od 2 miesięcy...ale będzie na to potrzebował 2 lat. No to ja na to suuuper,że Ci się tak powodzi i zaproponowałam mu zakup "jakieś miejscówki" we Włoszech dla rodziny, ale chyba wyczuł, że się z niego nabijam. Czy niektórzy ludzie są tak bardzo smutni i zakompleksieni, że potrafią mówić tylko o kasie?
Tu mi lepiej, wolę takie rozmowy, bądź tylko ciche przysłuchiwanie się.
Nio ... niestety, życie ... a niektórym od pieniędzy to się w dup... poprzewracało - jak to stwierdza Ferdynand Kiepski ...
Iwka, weronika86, Mili, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Iwka to działajcie.Trzymam kciuki!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ja dzięki bogu mam szczęście do ludzi, więc tak naprawdę chyba nie znam nikogo takiego ale słyszałam nie raz że niestety ludzie są czasami aż tak bardzo zakompleksiani że kasą chcą nadrobić...rozumiem jeśli to był bliski Ci kuzyn ale jak piszesz daleki ... to bym się go właśnie spytała czy się chwali czy chce Ci kupić jakiś prezent z tej okazji. A co my możemy poradzić są ludzie i ludzie
Andzia33, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka, to się ciesz... Ja już spotkałam wiele typów - od takich, co kasę mają i pogardzają tymi, co jej nie mają, po takich, co kasy nie mają i patrzą na tych, co mają jak na zadufanych w sobie snobów. A o facetach to aż szkoda gadać - mi już proponowano sponsoring, kasę za spotkanie, mercedesa, dom i wieczne utrzymanie w zamian za małżeństwo (i powicie piątki dzieci) i inne tego typu śmieszne rzeczy...
Andzia33, Mili lubią tę wiadomość
-
Modelka wrote:Iwka, to się ciesz... Ja już spotkałam wiele typów - od takich, co kasę mają i pogardzają tymi, co jej nie mają, po takich, co kasy nie mają i patrzą na tych, co mają jak na zadufanych w sobie snobów. A o facetach to aż szkoda gadać - mi już proponowano sponsoring, kasę za spotkanie, mercedesa, dom i wieczne utrzymanie w zamian za małżeństwo (i powicie piątki dzieci) i inne tego typu śmieszne rzeczy...
No cieszę się i doceniam to co mam
sponsoring? a myślałam że to tylko w filmach. No ale tupet gościu ma