X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no bolał mnie strasznie i w nocy tez... Kurcze Anuska strasznie mi przykro

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :-)
    My wczoraj pozno wrocilismy i jedyne co mielismy ochote to na <3
    Widze ze nie tylko nmnie naparzal jajnik moj m wczoraj sie na mnie wkurzyl bo dwa razy o mały wlos nie zemdlalam wydarl sie ze nie moge tyle przed kompem itp itd ;-)
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:26

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anus tulam mega mocno <3
    Maniek widze ze temp szczytuje ;-)

Anuśka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ziewwwwwwwwwwwwwwwwwww komu kawy?

Blondik, ara lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.

Malenq ja poproszę kawkę.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Anus tulam mega mocno <3
    Maniek widze ze temp szczytuje ;-)

Ja też :)

I kawy poproszę również

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mamutku :)
    http://images69.fotosik.pl/306/6122d3fa0029c4f3.jpg widzisz tu diametralna zmiane z dnia na dzien ? :D to moje testy i krechy grubej to ja sie doczekalam w 22dpo ...

Ogolnie jestem w bardzo zlym humorze ale o tym opowiem wam jutro ... nie moge o tym przestac myslec ... ;( dobranoc
    Lubię za 1szą część wypowiedzi. Dziękuję :).

No i pisz Kochanie, co Ci tak myśli zajęło i humor zepsuło? Może coś się da poradzić na to. <3

cati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już lecę, kawunia mała czarna? czy większa biała?

• LaRa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, to ja czekoladę na gorąco proszę :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa :-/ nie mam:) ale Inkę mam:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    LaRa :-/ nie mam:) ale Inkę mam:)
    Oooo właśnie oko otworzyłam kolejny raz.... Inkę powiadasz :) To ja poproszę :D

Maniek ale masz piękną tempkę :D No no kobieto super :)

A mnie cyce bolą i nadal mam mdłości... Już nic nie kumam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oooo właśnie oko otworzyłam kolejny raz.... Inkę powiadasz :) To ja poproszę :D
    ależ proszę bardzo:)

Groszku :-/ ogłupił mnie Twój wykres...kum kum kum .... bo ja też nic nie rozumiem :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:41

Anuśka lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane.

Cati co sie dzieje?
    Marnutku i jak? Test kolejny zrobiłaś?? Juz doczekać sie nie mogę, o Ty nasza nadziejo :-)
    Anusia niech Ci nie bedzie przykro bo jeszcze nie ma powodu. Dopóki @ nie przyjdzie, wszystko jest możliwe. I tego sie trzymamy.

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie... Na malza dalej obrażona jestem i dalej do sypialni nie wpuszczać, śpi od 4 nocy w salonie. Dostanie porządna nauczkę...

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to ja ostatnio swojego też wygoniłam, jak mi zamarudził, że się nie wyspał (całą noc Kośka "uprawiała ogródek" w moim brzuchu, wszystko mnie bolało, nie spała, łapały mnie duszności) a ON do mnie z tekstem, że się nie wyspał.......no to ja hop siup za Jego poduszkę, do salonu i tekst "polub się z kanapą bo to teraz będzie Twoje miejsce spania"........ na razie mu się upiekło, bo na delegacji, ale jutro wraca, i jestem pewna, że zobaczę "minę pieska - szczeniaczka z wielkimi błyszczącymi oczyma" hehehe ale będę twarda:)
    nie w temacie jestem, a u Ciebie małżu co przeskrobał?

momo1009, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się przywitam..także pije kawusię, a raczej "coś" przypominającego kawę: pół łyżeczki kaw fusiastej+ reszta mleka w dużym kubku..zawsze to coś:)

Anuśka, ja tez nie kumam.. mam nadzieję, że będzie tak,jak napisałaś w notatkach i się odbije słonko

Marnut, dawaj kolejny test

Cati a co się dzieje?

Pati, twarda bestia z Ciebie":P

a mnie swędzi Kaśka, jak to nazywa kroko, tak naprawdę od wizyty i badania u gina i sama nie wiem, bo mówił, że wszystko w porządku, więc czemu swędzi? wzięłam wczoraj globulkę i posmarowałam kremikiem ale nic nie pomaga ;/ o co kaman? wszystko tam nabrzmiałe..blee

lecę na jajeczniczkę..

Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc

Melenq - jesli chodzi o termometr to elektroniczny i juz. Bezdotykowe nie dosc ze drogie to tak jak mowi Marnut jakos nie mozna im wierzyc bo z kazdym pomiarem inna temp. Ogladalam ostatnio "wiem co jem i wiem co kupuje" na TVN style i o termometrach było. Wiec paskowe na czoło tez nie bo w testach pokazywały gorączkę jak jej nie było. Niezłe wyszedł tez termometr elektroniczny w smoczku (cena ok 30 zł).

Dziewczyny a jak w piateczek lizanie cipeczek to co w sobote? W sobote robimy ostra w lozku robote?
    N
    Anuśka - do lekarza! Ty chociaz z Ań szybko zajdz bo mi i Ani84 jeszcze chwile zejdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:13

Anuśka, Malenq, Malenq, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a o co poszło z mężem bo wybacz przegapilam ...

Ja wczoraj jak zaczelam robic te gołąbki to przestac nie moglam .... 4 rodzaje wyszly - razem ..... 118 sztuk ....

Malenq, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze sie wkurzylam bo w pracy zmuszają nas na złożenie sie na szlachetna paczkę po 100 zl. Ok cel szlachetny i wyjdzie fajna suma jak sie cały region złoży ok 5 tys.
    Ale moze ja nie mam albo nie chce? Nikt sie nie pyta ...
    Ja co roku robie pakę dla takiej obok mieszkającej rodziny z 6 dzieci i to mi wystarczy - nie mam potrzeby na wiecej .....

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

A ja wykupilam Mężusiowi badania w diagnostyce..leci teraz na badania a ja musze ogarnc cha lupke bo zaraz przyjada rodzice z Martusią...o 11 bede z Martusią jechać po Jaśka na stary ryneczek i obejrzymy wspólnie trykanie Koziołków..potem obiadek i podwieczorek, pod wieczór przyjedzie siostra idzień sie skonczy.
    Tempka nieznacznie drgneła do góry myślicie, że owulacja już była?

‹‹ 2918 2919 2920 2921 2922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ