X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej no bolał mnie strasznie i w nocy tez... Kurcze Anuska strasznie mi przykro

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :-)
    My wczoraj pozno wrocilismy i jedyne co mielismy ochote to na <3
    Widze ze nie tylko nmnie naparzal jajnik moj m wczoraj sie na mnie wkurzyl bo dwa razy o mały wlos nie zemdlalam wydarl sie ze nie moge tyle przed kompem itp itd ;-)
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:26

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anus tulam mega mocno <3
    Maniek widze ze temp szczytuje ;-)

Anuśka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ziewwwwwwwwwwwwwwwwwww komu kawy?

Blondik, ara lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.

Malenq ja poproszę kawkę.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Anus tulam mega mocno <3
    Maniek widze ze temp szczytuje ;-)

Ja też :)

I kawy poproszę również

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mamutku :)
    http://images69.fotosik.pl/306/6122d3fa0029c4f3.jpg widzisz tu diametralna zmiane z dnia na dzien ? :D to moje testy i krechy grubej to ja sie doczekalam w 22dpo ...

Ogolnie jestem w bardzo zlym humorze ale o tym opowiem wam jutro ... nie moge o tym przestac myslec ... ;( dobranoc
    Lubię za 1szą część wypowiedzi. Dziękuję :).

No i pisz Kochanie, co Ci tak myśli zajęło i humor zepsuło? Może coś się da poradzić na to. <3

cati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już lecę, kawunia mała czarna? czy większa biała?

• LaRa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, to ja czekoladę na gorąco proszę :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa :-/ nie mam:) ale Inkę mam:)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    LaRa :-/ nie mam:) ale Inkę mam:)
    Oooo właśnie oko otworzyłam kolejny raz.... Inkę powiadasz :) To ja poproszę :D

Maniek ale masz piękną tempkę :D No no kobieto super :)

A mnie cyce bolą i nadal mam mdłości... Już nic nie kumam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oooo właśnie oko otworzyłam kolejny raz.... Inkę powiadasz :) To ja poproszę :D
    ależ proszę bardzo:)

Groszku :-/ ogłupił mnie Twój wykres...kum kum kum .... bo ja też nic nie rozumiem :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:41

Anuśka lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane.

Cati co sie dzieje?
    Marnutku i jak? Test kolejny zrobiłaś?? Juz doczekać sie nie mogę, o Ty nasza nadziejo :-)
    Anusia niech Ci nie bedzie przykro bo jeszcze nie ma powodu. Dopóki @ nie przyjdzie, wszystko jest możliwe. I tego sie trzymamy.

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie... Na malza dalej obrażona jestem i dalej do sypialni nie wpuszczać, śpi od 4 nocy w salonie. Dostanie porządna nauczkę...

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to ja ostatnio swojego też wygoniłam, jak mi zamarudził, że się nie wyspał (całą noc Kośka "uprawiała ogródek" w moim brzuchu, wszystko mnie bolało, nie spała, łapały mnie duszności) a ON do mnie z tekstem, że się nie wyspał.......no to ja hop siup za Jego poduszkę, do salonu i tekst "polub się z kanapą bo to teraz będzie Twoje miejsce spania"........ na razie mu się upiekło, bo na delegacji, ale jutro wraca, i jestem pewna, że zobaczę "minę pieska - szczeniaczka z wielkimi błyszczącymi oczyma" hehehe ale będę twarda:)
    nie w temacie jestem, a u Ciebie małżu co przeskrobał?

momo1009, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się przywitam..także pije kawusię, a raczej "coś" przypominającego kawę: pół łyżeczki kaw fusiastej+ reszta mleka w dużym kubku..zawsze to coś:)

Anuśka, ja tez nie kumam.. mam nadzieję, że będzie tak,jak napisałaś w notatkach i się odbije słonko

Marnut, dawaj kolejny test

Cati a co się dzieje?

Pati, twarda bestia z Ciebie":P

a mnie swędzi Kaśka, jak to nazywa kroko, tak naprawdę od wizyty i badania u gina i sama nie wiem, bo mówił, że wszystko w porządku, więc czemu swędzi? wzięłam wczoraj globulkę i posmarowałam kremikiem ale nic nie pomaga ;/ o co kaman? wszystko tam nabrzmiałe..blee

lecę na jajeczniczkę..

Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc

Melenq - jesli chodzi o termometr to elektroniczny i juz. Bezdotykowe nie dosc ze drogie to tak jak mowi Marnut jakos nie mozna im wierzyc bo z kazdym pomiarem inna temp. Ogladalam ostatnio "wiem co jem i wiem co kupuje" na TVN style i o termometrach było. Wiec paskowe na czoło tez nie bo w testach pokazywały gorączkę jak jej nie było. Niezłe wyszedł tez termometr elektroniczny w smoczku (cena ok 30 zł).

Dziewczyny a jak w piateczek lizanie cipeczek to co w sobote? W sobote robimy ostra w lozku robote?
    N
    Anuśka - do lekarza! Ty chociaz z Ań szybko zajdz bo mi i Ani84 jeszcze chwile zejdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:13

Anuśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a o co poszło z mężem bo wybacz przegapilam ...

Ja wczoraj jak zaczelam robic te gołąbki to przestac nie moglam .... 4 rodzaje wyszly - razem ..... 118 sztuk ....

nick nieaktualny, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze sie wkurzylam bo w pracy zmuszają nas na złożenie sie na szlachetna paczkę po 100 zl. Ok cel szlachetny i wyjdzie fajna suma jak sie cały region złoży ok 5 tys.
    Ale moze ja nie mam albo nie chce? Nikt sie nie pyta ...
    Ja co roku robie pakę dla takiej obok mieszkającej rodziny z 6 dzieci i to mi wystarczy - nie mam potrzeby na wiecej .....

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

A ja wykupilam Mężusiowi badania w diagnostyce..leci teraz na badania a ja musze ogarnc cha lupke bo zaraz przyjada rodzice z Martusią...o 11 bede z Martusią jechać po Jaśka na stary ryneczek i obejrzymy wspólnie trykanie Koziołków..potem obiadek i podwieczorek, pod wieczór przyjedzie siostra idzień sie skonczy.
    Tempka nieznacznie drgneła do góry myślicie, że owulacja już była?

‹‹ 2918 2919 2920 2921 2922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ