My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry kochane
My wczoraj pozno wrocilismy i jedyne co mielismy ochote to na
Widze ze nie tylko nmnie naparzal jajnik moj m wczoraj sie na mnie wkurzyl bo dwa razy o mały wlos nie zemdlalam wydarl sie ze nie moge tyle przed kompem itp itd
WWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 07:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycati wrote:Mamutku
http://images69.fotosik.pl/306/6122d3fa0029c4f3.jpg widzisz tu diametralna zmiane z dnia na dzien ?to moje testy i krechy grubej to ja sie doczekalam w 22dpo ...
Ogolnie jestem w bardzo zlym humorze ale o tym opowiem wam jutro ... nie moge o tym przestac myslec ... ;( dobranoc.
No i pisz Kochanie, co Ci tak myśli zajęło i humor zepsuło? Może coś się da poradzić na to.cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:LaRa
nie mam:) ale Inkę mam:)
To ja poproszę
Maniek ale masz piękną tempkęNo no kobieto super
A mnie cyce bolą i nadal mam mdłości... Już nic nie kumam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:39
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Oooo właśnie oko otworzyłam kolejny raz.... Inkę powiadasz
To ja poproszę
Groszkuogłupił mnie Twój wykres...kum kum kum .... bo ja też nic nie rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 08:41
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane.
Cati co sie dzieje?
Marnutku i jak? Test kolejny zrobiłaś?? Juz doczekać sie nie mogę, o Ty nasza nadziejo
Anusia niech Ci nie bedzie przykro bo jeszcze nie ma powodu. Dopóki @ nie przyjdzie, wszystko jest możliwe. I tego sie trzymamy.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati to ja ostatnio swojego też wygoniłam, jak mi zamarudził, że się nie wyspał (całą noc Kośka "uprawiała ogródek" w moim brzuchu, wszystko mnie bolało, nie spała, łapały mnie duszności) a ON do mnie z tekstem, że się nie wyspał.......no to ja hop siup za Jego poduszkę, do salonu i tekst "polub się z kanapą bo to teraz będzie Twoje miejsce spania"........ na razie mu się upiekło, bo na delegacji, ale jutro wraca, i jestem pewna, że zobaczę "minę pieska - szczeniaczka z wielkimi błyszczącymi oczyma" hehehe ale będę twarda:)
nie w temacie jestem, a u Ciebie małżu co przeskrobał?momo1009, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
i ja się przywitam..także pije kawusię, a raczej "coś" przypominającego kawę: pół łyżeczki kaw fusiastej+ reszta mleka w dużym kubku..zawsze to coś
Anuśka, ja tez nie kumam.. mam nadzieję, że będzie tak,jak napisałaś w notatkach i się odbije słonko
Marnut, dawaj kolejny test
Cati a co się dzieje?
Pati, twarda bestia z Ciebie"
a mnie swędzi Kaśka, jak to nazywa kroko, tak naprawdę od wizyty i badania u gina i sama nie wiem, bo mówił, że wszystko w porządku, więc czemu swędzi? wzięłam wczoraj globulkę i posmarowałam kremikiem ale nic nie pomaga ;/ o co kaman? wszystko tam nabrzmiałe..blee
lecę na jajeczniczkę..Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Czesc
Melenq - jesli chodzi o termometr to elektroniczny i juz. Bezdotykowe nie dosc ze drogie to tak jak mowi Marnut jakos nie mozna im wierzyc bo z kazdym pomiarem inna temp. Ogladalam ostatnio "wiem co jem i wiem co kupuje" na TVN style i o termometrach było. Wiec paskowe na czoło tez nie bo w testach pokazywały gorączkę jak jej nie było. Niezłe wyszedł tez termometr elektroniczny w smoczku (cena ok 30 zł).
Dziewczyny a jak w piateczek lizanie cipeczek to co w sobote? W sobote robimy ostra w lozku robote?
N
Anuśka - do lekarza! Ty chociaz z Ań szybko zajdz bo mi i Ani84 jeszcze chwile zejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:13
Anuśka, Malenq, Malenq, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Pati a o co poszło z mężem bo wybacz przegapilam ...
Ja wczoraj jak zaczelam robic te gołąbki to przestac nie moglam .... 4 rodzaje wyszly - razem ..... 118 sztuk ....Malenq, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
I jeszcze sie wkurzylam bo w pracy zmuszają nas na złożenie sie na szlachetna paczkę po 100 zl. Ok cel szlachetny i wyjdzie fajna suma jak sie cały region złoży ok 5 tys.
Ale moze ja nie mam albo nie chce? Nikt sie nie pyta ...
Ja co roku robie pakę dla takiej obok mieszkającej rodziny z 6 dzieci i to mi wystarczy - nie mam potrzeby na wiecej .....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyDzień dobry!
A ja wykupilam Mężusiowi badania w diagnostyce..leci teraz na badania a ja musze ogarnc cha lupke bo zaraz przyjada rodzice z Martusią...o 11 bede z Martusią jechać po Jaśka na stary ryneczek i obejrzymy wspólnie trykanie Koziołków..potem obiadek i podwieczorek, pod wieczór przyjedzie siostra idzień sie skonczy.
Tempka nieznacznie drgneła do góry myślicie, że owulacja już była?