My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik :* tulam kochana
a ja głupia myślałam że to koniec @ a tu mnie przed chwilą skręciło, położyło na łopatki i zalało..... brzuch mnie boli tak że nie umiem się podnieść a leje się ze mnie jak z cebra.... masakra jakaś i do tego łupie mnie w krzyżu..... ech.... zaraz wraca małż to mnie przytuli i pójdzie mi po nospę bo już nie mam, ok pojawię się wieczorem, trzymajcie się myszki pa -
nick nieaktualnyArienna :* buźka, leż i odpoczywaj......
Anastazjato na mikołajki były upominki, choineczki z piernika z lukrem angielskim, do tego trochę ciasteczek migdałowych i małe słoiczki z sokiem z kwiatów bzu czarnego na gorączkę
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki z całych sił życzę, żebyście jeszcze przed Świętami dostały prezent, który sprawi, że jednak ten czas będzie dla Was radosny
. Pamieć o Waszych Aniołkach będzie się zawsze odzywać w takich chwilach ale wierzę, że jesteście silne i dacie radę
Manenq śliczności. I podobnie jak Anę oczarowały mnie cudeńka na trzecim zdjeciuAnastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Malenq wrote:Arienna :* buźka, leż i odpoczywaj......
Anastazjato na mikołajki były upominki, choineczki z piernika z lukrem angielskim, do tego trochę ciasteczek migdałowych i małe słoiczki z sokiem z kwiatów bzu czarnego na gorączkę
-
Blondik wrote:ja tez robię makaronowe choinki i takie z wacików kosmetycznych;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 16:15
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...