My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamama wrote:Momo :-* Jestem gaduła i nieznośny filozof ale nie byłabym sobą gdybym czegoś nie naskrobała. Mogę się oddalić spokojna, że nie zaleje nas morze łez? Chcę spróbować podejść do tych aniołów.
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ja się już właściwie nie smucę..myślę sobie tak poprostu miało być nie obwiniam nikogo....widocznie tak mi los pisał....może dzięki temu jestem inna..wiem co trzeba cenić w życiu....staram się nie wracać myślami do tamtych chwil to jest dla mnie zamknięty rozdział, nie jestem typem męczennika nie chcę całe życie się zastanawiać dlaczego po co i czemu ja....biorę co mam z życia i staram się cieszyć każdą chwilą...,mam jedynie nadzieję że los na przyszłość będzie dla mnie lepszy, szczęśliwszy.
z perspektywy czasu powiem Wam dziewczyny że potwierdzam to że czas leczy rany...o ile same sobie nie fundujecie takich huśtawek emocjonalnych co chwilę...ale ja tak mam poporstu zostawiam przeszłość za sobą...zwłaszcza taką przykrą...czasem rozmawiam z mężem co by było gdyby ONO było z nami....ale potem sami stwierdzamy że tak miało widocznie być...Maniek
-
Lamama - a anioły z czego robisz kochana? kurcze brakuje mi po przedniej pracy, brakuje mi gliny.... chyba znów zacznę szydełkować albo malować.... ooooooooo.... właśnie w szafie mam jeszcze kilka płócien.... to jest dobra myśl.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:02
-
momo1009 wrote:Dziewczynki a wpadł mi do głowy taki oto pomysł..... (zainspirowany pomysłem na wysyłkę prezencików dla brata Pati i starym szkolnym zwyczajem robienia sobie niespodzianek przed świętami).
Bo w radiu grają już świąteczne piosenki, zaraz spadnie śnieg... Może umówiłybyśmy się na zrobienie sobie nawzajem małych upominków, ale na zasadzie takiej, że wcześniej nie wiemy od kogo dostaniemy upominek. Któraś z nas (mogę być ja) zebrałaby listę chętnych z adresami i zrobiła losowanie. Później każdą indywidualnie poinformowała komu robi niespodziankę
Mowa oczywiście o czymś małym, symbolicznym, zabawnym, nawiązującym do czegoś związanego z daną osobą. Możemy się umówić, że np wartość prezentu nie będzie przekraczała 15-20 zł, albo, ze razem z wysyłką wyniesie maksymalnie ileś. Później mogłybyśmy dzielić się tu czy na fb wrażeniami, fotkami itp
W sumie fajnie byłoby zrobić też wysyłkę anonimowo i później zgadywać kto był autorem, ale nie jestem pewna czy można nadać przesyłkę bez podawania adresu nadawcy.
Co Wy na to?Pomysł super
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Jestem jak Chuck Norris
. Przerzuciłam się na laptopa i cyrki się dzieją
.
Wróciłam Kochana
Mam taki plan, żeby przeczytać cały post... czyli ponad 2997 stron. Chyba muszę urlop wziąć hahahaaahaahhamomo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:Wróciłam Kochana
Mam taki plan, żeby przeczytać cały post... czyli ponad 2997 stron. Chyba muszę urlop wziąć hahahaaahaahha
hehe ja przeczytałam, zaczełam w maju, skończyłam tydzien temu
powodzeniamomo1009, małaMyszka, marnut lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:witam Was w tym pięknym deszczowo pochmurnym dniu...
moja temperatura jest delikatnie mówiąc hu****owa...wiec pewnie owulki nie będzie. psia mać
Głowa do góry :*
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
małaMyszka wrote:Wróciłam Kochana
Mam taki plan, żeby przeczytać cały post... czyli ponad 2997 stron. Chyba muszę urlop wziąć hahahaaahaahha
oo kochana obawiam się, że jak dojdziesz do 2997 to przed sobą będziesz miała kolejne 4000małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ara wrote:oo kochana obawiam się, że jak dojdziesz do 2997 to przed sobą będziesz miała kolejne 4000
-
LaRa wrote:hehe ja przeczytałam, zaczełam w maju, skończyłam tydzien temu
powodzeniahahahahahaah to chociaż zacznę od stycznia tego roku...