My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByłam na drobnych zakupach. Na dworze było pochmurno, więc wykorzystałam okazję. Fajnie było, temperatura trochę spadła, słońce schowane, lekki wiaterek... Co z tego, jak już wyszłam z klimatyzowanego centrum, to było już ciemno a skwar powrócił! Myślałam, że będzie padać, ale gdzie tam! Nie ma tak dobrze. Łeb mnie rozbolał strasznie. Ostatnio ciągle mam bóle głowy.
Aaa i kupiłam kiwi. Teraz nie ma już wieczoru, żebym nie zjadła sobie chociaż jedno kiwi. Uwielbiam
250g truskawek kosztuje tutaj prawie 40 zł. To samo czereśnie i jagody. Niestety, nie kupuję -
Hej kochane ..ja siedze w szkole..uczniow nie ma a musze siedziec bo kutwa walnieta pani prezes napisala ze mzoe przyjechac wiec musze siedziec ;/ kurwica mnie zaraz strzeli nie dosc ze od lutego nie mam kasy t jeszcze mi tu wymagania bedzie pizda strzelac i nas wszytskich nauczycieli sprawdzac ;/
-
Nenaaa wrote:Tamisław, Ty łajzo, nie strasz...7 cykli, kto tego dożyje...
No. I ile seksu jeszcze trzeba by było przez te 7 cykli. :PPP
Widzę dziewczynki sobie posłodziły, także to że jesteśmy zaje*iste już mamy ustalone.
A u mnie leje deszcz i zimno jak szlag.Ania_84, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej kochane ..ja siedze w szkole..uczniow nie ma a musze siedziec bo kutwa walnieta pani prezes napisala ze mzoe przyjechac wiec musze siedziec ;/ kurwica mnie zaraz strzeli nie dosc ze od lutego nie mam kasy t jeszcze mi tu wymagania bedzie pizda strzelac i nas wszytskich nauczycieli sprawdzac ;/
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu jesteś nauczycielką?
Nena weź jeszcze pieczarki, bo tutaj mała paczka pieczarek (zaledwie 7,8 w środku) też kosztuje jakieś 30-35 zł.
A mleko jest droższe od piwa. Jedyne co tu tanie to alkohol
Ale my nie pijemy, więc nam to lottoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ojjj mam wkurwa takiego ze nawet malz wyzul w glose
jeszcze jajnik mnie ciagnie lewy jak sam ..sku**** i chyba zaczyna mi sie wlaczac PMS ...aaaaa..uwaga bede gryzc -
ucze informatyki na kierunkach medycznych ... niby nie bardzo wazny przedmiot ..no ale.. ;/
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nena, upij się, naprawdę, zanim komuś krzywdę zrobisz i naprawdę sangre się poleje Nie życzę Ci 7, co więcej - wciąż trzymam kciuki żeby ten delikatny spadek jutro się zniwelował i wystrzelił!
pamiętam jak w Malezji (boshhh, enty raz próbowali nas przekonać, żebyśmy sobie z Cameron Highlands przywieźli dżem truskawkowy, wielką pluszową truskawkę i sok z truskawek, nie mogli uwierzyć, jak im tłumaczyliśmy, ze u nas truskawki to każdy w ogródku ma patrzyli na nas podejrzliwieNenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Justa Ty się połóż kobieto.
Na kiedy Ovu Ci wyznaczyło termin?
Termin na 5 lutego, prawie na moje urodziny
a ten ból to taki lekki prawie jak na @ ale bardzie delikatny, leże odpoczywam, jem truskawki i nic nie robię, więcej już się chyba nie da zrobić i (*)(*) mnie bolą, ale co tam taki ból.Nasturcja, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
No nie mogę pić Tamko bo ten...niedługo będę musiała wziąć przeciwbólowca jakiegoś i się boję po alko brać. Mam mega bóle jak już @ nadejdzie, a to już kwestia godzin.
Krokodyl, a idź sobie pieronie, co Ty se myślisz, że zawsze tylko kolorowo jest, sielsko anielsko? Życie to nie je bajka! -
Focha to ty mozesz strzelac chlop bedzie ucieszony
Nenaaa lubi tę wiadomość