My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁooo matki, człeka nie ma chwilę, a tu już psychoza i gadanie samego do siebie:D:D:D:D
Wy mi tu szekszem nie rzucajcie, bo ja wyposzczona jak nie powiem co, a teraz zakaz przedłużony...geeeeeeeeeeeeeeeee
Nastka ale za to inne owoce masz, co u nas drogie..więc nie marudź:P:P:
Helenq a to CI niespodzianka z tą betą....by się ktoś spodziewał???? hehehe
Miu witaj i powodzenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 15:36
Nenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczęta. No widzę że obłęd i omamy szaleją na wątku hi hi... Zboczuchy jedne ;P
Ja spadam za moment na grilla i będę testować banany w szynce
Helenq jeszcze raz gratulacje i Kochana rozsiewaj wiruski
Witaj Miu gwarantuję Ci że tutaj się nie ponudzisz, za to ostrzegam przed nie kontrolowanymi napadami śmiechawki. Ja chwilami mam usmarkany monitorMalenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelenkq gratulacje
Katja musisz się wyleżeć, zjedz uderzeniową dawkę czosnku i popij herbatką z miodem, ewentualnie syrop z cebuli zrób
Byłam na rowerku, jutro biegam na 10 kmale coś mnie jajniki napieprzają...
pamiętacie tą piosenkę?
http://youtu.be/zYMHFSc7Tsg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:30
-
nick nieaktualnyEeeee Katja, angina? Tak nagle Cię wzięło?
Mnie jeszcze głowa boli. Wzięłam paracetamol, ale nie pomogło. Zjedliśmy sobie z małżem pyszne kiwi. Mmmm pycha!
Od tego cyklu zaczynam pomiar temperatury dowcipnie. Ciekawe co z tego będzie?
Miłej nocki kobiety. Zachowujcie się przyzwoicie -
nick nieaktualnyDzięki Kobietki mam nadzieję że szybko wyzdrowieje. Nasturcja wszystko było ok jeszcze dziś rano po południu położyłam się spać i jak wstałam nie mogłam już śliny przełknąć i temp mi skoczyła do 39 stopni więc nie będę się męczyła w nocy tylko od razu na pogotowie. Do tego tak strasznie mnie boli ten lewy jajnik od paru dni że już chyba wolę anginę mieć mniej bolesna...
-
Helcia, weno tam na majówkach edytuj swój post i plisss usuń mnie, na końcu jestem, bo tam straszę tylko niepotrzebnie. Z góry dzięks
Katja, zdrowiej!
Mariss, pewka, że pamiętam ten utworek...stare dobre czasy...nie wiem, nie wiem, nie rozumiem nic... lala nana,
Nastka, dobrej nocy
Anastazja, dzięki za arbuza!Katja, Anastazjaaa lubią tę wiadomość