My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja zaraz lece dalej, obiadek robic
kochane najwazniejsze moim zdaniem to zrobic wszystkie badania wlasnie bo przeciez jak wiemy ze cos nie tak to mozna leczyc
mari owulke wyznacza dopiero po trzech dniach podwyzszonej tempki
wiec chyba w sumie powinno juz ale nie zaznaczasz sluzu a to tez wazne
a ja od dzis na odwyku ;( od coca coli niestety ale napewno wyjdzie mi na dobre
dobra zdrowa woda zrodlana mi pozostałaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 12:10
marissith, justta, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak białko jajka kurzego to rozciagliwy
wodnisty jak sama nazwa wskazuje raczej przezroczysty jak woda a kremowy to taki jak balsam do ciała chyba mozna napisac
lepki taki kremowy ale gesciejszy i bardziej klejacy
jak sie myle to poprawcie mnie
a i czasem tylko przy badaniu szyjki widac ja czasem miałam tak ze niby kremowy a na szyjce rozciagliwy na pocztaku dni plodnych ale niektore dziewczyny maja mniej i wtedy trzeba badac szyjkemarissith, justta lubią tę wiadomość
-
tak na marginesie - jestem , podczytuję i sprzątam!
miłej soboty
Krokodyl zachodź! reszta - badać się! chociaż nadmiar wiedzy to te z przekleństwo...
a ciężarne - odpoczywać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 12:25
Katja, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:znalazlam tez taki nie moge sie oprzec
krokodylku tym razem musi sie udacto znak
http://i427.photobucket.com/albums/pp360/elleeldritch/pictures/happy%20dance%20gif/happygator.gif
Zarąbiste to jest.
Mogę mieć specjalne życzenie? Jak zaciążę to poproszę o ten obrazek na wątku czerwcowych testerek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 12:31
Tamka, Anastazjaaa, marissith, Malenq, helenkq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa też bym się wkurzyła. Ale ja tam za bardzo nie śledzę innych wątków, tutaj w 18+ czuję się najlepiej i tu sobie jestem.
A tak to zaglądam od czasu do czasu jeszcze może na 3 wątki, ale niezbyt pilnieWięc nawet nie wiedziałam, że takie jaja były.
Z dyńki trzeba walić i tyle.Malenq, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
cuda sie zdazaja ale czesciej to ciezka praca a czasem jezcze ciezsza praca
ja tez sie przyznam ze chyba tylku tu siedze czasem gdzies zajrze ale zadko
krokodylek to bylo specjalnie dla ciebie jak zaciazysz ale nie moglam sie oprzec musiałam wrzucic wczesniej
mam jeszcze kilka specjalnych w rekawie
nenaa?? wegetuje??
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:To musisz poznać mojego syna, czasem się zastanawiam jak z czegoś tak beznadziejnego jak ja mogło wyjść coś tak wspaniałego jak Tiago
istny cud
-
Tak zdecydowanie mam niska samoocenę!
Ale nie miałam łatwego dzieciństwa wiec skąd miałaby być wysoka?
Dlatego dla mojego syna zrobię wszystko, chce żeby miał normalne dzieciństwo i wyrósł na człowieka który wierzy w swoje siły
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Helka, no chujnia jest, znowu zonk, pudło i porażka.
Anastazja, syn wspaniały bo matka też niczego sobiePowiedziałabym: więcej wiary w siebie! ale, że sama jej nie mam to głupio zabrzmi z mych ust-klawiatury.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość