My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymam pytanko do ekspertek
czy wykupowałyście jakiś tu abonament premium czy coś. mam tu takie powiadomienie aby przedłużyć abonament premium. czy jeśli tego nie zrobię nie będę mogła korzystać z portalu? przecież zakładając konto jest napisane że wszystko za darmo. gdzie jest haczyk?
-
nick nieaktualnywistful wrote:mam pytanko do ekspertek
czy wykupowałyście jakiś tu abonament premium czy coś. mam tu takie powiadomienie aby przedłużyć abonament premium. czy jeśli tego nie zrobię nie będę mogła korzystać z portalu? przecież zakładając konto jest napisane że wszystko za darmo. gdzie jest haczyk?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarissith - no właśnie, ten postęp nauki to zbawienie i przekleństwo naszych czasów
. Szczęście w nieszczęściu, że się powstrzymaliście z informowaniem rodziny, bo odpowiadanie innym na 1000 pytań "dlaczego?" to chyba ponad siły kogokolwiek
. Mam nadzieję, że od razu dostaniecie zielone światło.
Znalazłam ostatnią listę u Anastazji. Jej aktualność woła o pomstę do Nieba. Byście coś poprawiły, dziewczyny
!
TESTUJĄCE Z GANGU:
11.
28.11 - Misi@
28.11 - Ara
29.11 - Marissith
29.11 - Anastazjaaa
.
.
12.
01.12 - Smarta
02.12 - Asiula86
04.12 - Blondik
08.12 - PatiBelgia
08.12 - LaMama
06.12 - Mona_M
16.12 - Arienna
16.12 - Choco
17.12 - Momo1009
19.12 - Anuśka
.
.
.
xx.xx - Lena83 - szukająca plemników
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa -
Hej Laseczki.
Mari ściskam Cię Kochana.
Malenq zaciskaj nóżki i nie pozwalaj Kosi popsuć mamusi imprezy sylwestrowej.
My na Sylwka idziemy do znajomych, wymyśliliśmy sylwestra tematycznego tylko tematu wymyślić nie możemy
Ojej Mamutku ta lista to chyba z wykopalisk wydobyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 10:54
Malenq lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Dybry
Jestę śpiochę
Marnut Ty się nie odzywasz ale jak już zagrzmisz to nie dziwię się że masz więcej lajków niż wpisówMi tam zaciążone wpisy nie przeszkadzają, ba jak płakałam razem z Wami jak się nie udawało to teraz cieszę się tak samo, z każdego USG i każdej dobrej nowiny i czułabym się źle, gdybyście mnie tu nie informowały jak się Wasze fasolindy rozwijają.
Wistful świrowanie jest nieuniknioneMi też co jakiś czas się cuda ciążowe śnią
Malenq nadal trzymam kciuki z Kosię i Ciebie
Blondik i Asiula super macie wykresyOby zielone na końcu
Widzę laseczki, że większość z Was spędza sylwestra tak jak jaNa białej sali
Moja sala (prześcieradło) jest ciemno czerwona
Choco byłam kiedyś na imprezie tematycznej "lata 30te"Było świetnie
Uwielbiam tematyczne imprezy
Asiula86, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej laski, witam nowe dziewczynki, czujcie się jak u siebie w domu, dosłownie bo tutaj nawet na golasa można biegać i nikt nic złego nie powie
Mari- doskonale rozumiem też w sumie stwierdziłam że lepiej tak niż jakby miało być w późniejszym czasie jak będzie już serduszko itp. ale i tak boli.... jedno mnie niepokoi, kochana może z tą gorączką powinnaś iść do lekarza, żeby Ci się jakieś zapalenie nie zrobiło, wiesz jakby się samo nie doczyściło albo jakby się nie daj Boziu zebrały płyny to się może wdać zapalenie, ja bym poszła na oddział żeby mi USG zrobili....Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:hej laski, witam nowe dziewczynki, czujcie się jak u siebie w domu, dosłownie bo tutaj nawet na golasa można biegać i nikt nic złego nie powie
Mari- doskonale rozumiem też w sumie stwierdziłam że lepiej tak niż jakby miało być w późniejszym czasie jak będzie już serduszko itp. ale i tak boli.... jedno mnie niepokoi, kochana może z tą gorączką powinnaś iść do lekarza, żeby Ci się jakieś zapalenie nie zrobiło, wiesz jakby się samo nie doczyściło albo jakby się nie daj Boziu zebrały płyny to się może wdać zapalenie, ja bym poszła na oddział żeby mi USG zrobili.... -
No dobra coś ukleiłam
Jeśli trzeba coś zmienić to proszę dopisywać lub informować
TESTUJĄCE Z GANGU:
01.01 - Smarta
02.01 - Misi@
xx.01 - Asiula
xx.01 - Blondik
xx.01 - LaMama
xx.01 - Mona_M
19.01 - Arienna
xx.01 - Choco
xx.01 - Momo1009
16.01 - Anuśka
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
Pati Belgia, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki moje kochane... Bardzo sie za Wami wszystkimi stęskniłam...
Nie nadrobilam Was bo to nie możliwe wiec wybaczcie... Udało mi sie tylko przeczytać o Mari-kochana współczuje i trzymam kciuki bo wiem, ze sie uda...
Doczytalam rowniez wpis Marnuta o tym, ze to wątek staraczkowy i podzielam jej zdanie o zachowaniu pewnych rzeczy o ciąży dla siebie. Nie chce stad odchodzić bo bardzo sie z Wami zżyłam i chce być tu z Wami dopóki każda z Was bedzie w ciąży... Obiecuje nie rozmawiać o ciąży a dawać Wam wsparcie....
Napisze tylko, ze jest mnie mniej bo bardzo złe sie czuje i ciagle wymiotuje. Prawie nie jem i waga spada w dół. Przez dwa ostatnie dni nawet płynów nie przyjmowałam wiec byłam chwilkę w szpitalu. Dostałam narazie leki na wymioty i mdłości wiec wybaczcie jesli jestem trochę rzadziej.... -
No i się spóźniłam z listą
Anuśka mnie wyprzedziła. Ale skoro już się wysiliłam, zalogowałam na kompie to wstawię
. . . : : : 2015 : : : . . .
Styczeń
01.01 - Smarta
04.01 - Asiula86
12.01 - Momo1009
16.01 - Choco
16.01 - Anuśka
19.01 - Arienna
xx.01 - Blondik
xx.01 - Giussta
xx.01 - LaMama
xx.01 - Ara
xx.01 - Anastazjaaa
xx.01 - Misi@
xx.01 - Marissith
.
04.
06.04 - Mona_M
.
.
xx.xx - Lena83 - szukająca plemników
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniAnuśka, konwalianka, Mona_M lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
marissith wrote:We wtorek idę do lekarza, mam nadzieję, że do tego czasu zacznie się @. Powiedz mi kochana jak się skończyła sprawa z twoim ubezpieczeniem? Bo mam pzu i tam jest w razie poronienia przewidziana jakaś kwota. Tylko wystarczy zaświadczenie od gina?
-
nick nieaktualnyArienna wrote:hm... sprawa ma się tak, to nie jest w przypadku poronienia tylko w przypadku martwo urodzonego dziecka, dla prawa to jest to samo, ale dla PZU już nie, musisz mieć zaświadczenie o zgonie i zarejestrować zgon w USC i wtedy wypełniasz papiery w PZU... jeśli twój gin Ci takie zaświadczenie wyda to bez problemu, u mnie szpital nie chce bo się tłumaczy tym ze oni nie mają potwierdzonego ze to była ciąża i ze nie poroniłam u nich i nie miałam badań histopatologicznych robionych i nie wiedzą jaka płeć dziecka była..... więc u mnie sprawa w toku, radzę pogadać najpierw z ubezpieczycielem, potem z lekarzem bo nie wiem jakie masz warunki ubezpieczenia Ty....
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Anuska i Blondik macie calkiem fajne wykresy. Kciukam za Was.
Mari czekam na wrazenia z seansu. Tez zamierzamy wybrac sie na Hobbita
Wszystkim zycze milej niedzieli.
Wistful my tu chyba wszystkie sie uzaleznilismy od forum. Moj maz robi wielkie oczy bo wczesniej komputer byl w kacie i tylko wlaczalam jak cos musialam cis zrobic. A teraz nawet ksiazki poszly w kat. To zasluga dziewczyn, kt tutaj przebywaja:)Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Anuska i Blondik macie calkiem fajne wykresy. Kciukam za Was.
Mari czekam na wrazenia z seansu. Tez zamierzamy wybrac sie na Hobbita
Wszystkim zycze milej niedzieli.
Wistful my tu chyba wszystkie sie uzaleznilismy od forum. Moj maz robi wielkie oczy bo wczesniej komputer byl w kacie i tylko wlaczalam jak cos musialam cis zrobic. A teraz nawet ksiazki poszly w kat. To zasluga dziewczyn, kt tutaj przebywaja:)Bo mój wykres to jeszcze nie zrobiony
A fakt forum wciąga jak spacer po bagnieMisi@, Asiula86 lubią tę wiadomość