X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    u nas tez pada , a raczej pruszy ;P ale chyba temp na - to i bałwana nie da sie ulepic.

Tule i wpieram :***

Mari - dobrze ze dalej idziesz do przodu ! :) tak trzymac kochana.
    Lammama jaki plan ? :D
    Smoczyca - dokladnie wiem co czujesz! nawet na studnie to szkoda... xD buziaki :*

Misi@ lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wistful jeszcze nic straconego...poki nie ma @ to trzeba miec nadzieje...ja sobiec wczoraj ponarzekalam dzis mi lepiej :)
    Asiula oby bolaca piersi byly naszym spelnieniem :)

Asiula86 lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane,

Ja byłam dziś jeszcze raz u lekarza, powiedzialam ze nie wyjdę z gabinetu jeśli nie da mi skierowania choćby na usg aby sprawdzić dlaczego mam tak małe @ i dostałam juuupiiii niestety na koniec stycznia bo nie jestem priorytetem.

Jeśli na badaniu wyjdzie wszystko ok to mam starać się do marca bo to będzie ponad rok starań i jeśli nic nie wyjdzie mam znów do niego przyjść, wówczas zrobią mi szereg badań i będą myśleć co dalej.

Jeśli na badaniu wyjdzie coś nie tak to dostane skierowanie na badania od razu.

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari tulam kochana

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anas............to dobre wieści, cieszę się, że w końcu udało Ci się wywalczyć...styczeń szybko minie...

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Wistful a ty wiesz że my tutaj za przedwczesne testowanie dajemy klapsy w pupe. Poczekaj kilka dni i zatestuj to zobaczysz że dwie kruchy będą.
    Dziewczynki oczywiście że będzie wirtualny toaścik o ile ten ajerkoniak nie wyszedł trujący ;-)
    Malenq leci waga męża aż za szybko. Od operacji już 30 kg zleciło. Teraz pół kilo podskoczylo to chodzi i przeżywa, i mówi to pewnie przez te 2 kawałki ciasta co zjadłem przez święta. Na ja zjadłam pewnie z 202 ;-)
    Anastazja trzymam kciuki za twoje USG, fajnie jak by się coś wyjaśniło. Może wystarczy jakaś krótka terapia żeby wszystko wróciło do normy.

Anastazjaaa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki.
    U nas śniegu po pachy i duży mróz też duży, jak by co moge oddać bo ciągle pada.
    A u mnie ciągle to samo. Znowu dostałam migreny i powiem Wam, że żyć mi się odechciewa.
    Wczoraj wygłaskałam brzuch siostry, akurat Zuźka miała czkawkę i brykała po brzuchu jak szalona.
    Miłego członka życzę.

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że coś się wyjaśni bo ewidentnie coś jest nie tak.

Aaa i kazał dalej mierzyć temperaturę i zrezygnować z testów owulacyjnych, bo one tylko mnie stresują a do tego jeśli są pozytywne to oznacza że organizm szykuje się do oulacji a nie ze ona faktycznie była. Stwierdził że płodność mogła jeszcze nie wrócić po poronieniu

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq już ok wszystko :) jednodniowa zalamka chorobowa :) za to dziś mam megaaaa ochotę na sexsiora!!!

Malenq, choco, Misi@ lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana witaj :) dawno Cię nie widziałam!!!! Dobrze, że powoli Ci się układa i trzymam kciuki żeby wszystko sie ładnie i sprawnie ułożyło :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona u nas już chlapa, jeśli cały dzień tak będzie jutro będzie po śniegu :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ana witaj :) dawno Cię nie widziałam!!!! Dobrze, że powoli Ci się układa i trzymam kciuki żeby wszystko sie ładnie i sprawnie ułożyło :)
    Nie zaglądam bo miałam trochę więcej pracy a do tego jestem juz taka zmęczona ciągłymi porazkami, chyba depresja mnie dopada, płacze codziennie z byle powodu, czasem nawet na reklamach eh.....

Zakupiłam Dong i walczę dalej ale powiem szczerze że już nie mam sił

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Nie zaglądam bo miałam trochę więcej pracy a do tego jestem juz taka zmęczona ciągłymi porazkami, chyba depresja mnie dopada, płacze codziennie z byle powodu, czasem nawet na reklamach eh.....

Zakupiłam Dong i walczę dalej ale powiem szczerze że już nie mam sił
    Widziałam gdzieś Twój post na fb tak mi się wydaje przynajmniej :)

Kochana rozumiem, każdy czasami ma gorsze okresy, ale wierzę, że nowy rok przyniesie nowe nadzieje i nowe szczęście dla Ciebie :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby kochana oby.
    Bo coraz częściej myślę aby dać sobie spokój ze staraniami. Byłam taka szczęśliwa jak nie myślałam o drugim dziecku a teraz? Zombi!!! Czasem nawet umalowac mi się nie chce....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwierzycie że ja dopiero oczy otworzyłam??? Jak spojrzałam na zegarek w sypialni to aż się zdziwiłam że ja tyle potrafię spać :D
    Asiula i Misi@ trzymam kciuki niech Was te (.)(.) bolą jeszcze 9miesięcy :) A później życzę Wam pogryzionych sutków :D A co!!! :D

Anastazja masz moc kobieto i bardzo dobrze :) Będzie USG i będzie wiadomo co i jak :) Ja też mam zakaz robienia testów owulacyjnych. Gin kazał współżyć co 2 lub 3 dni i nie stresować się tym jaki odcień ma kreseczka. Bo to może nawet zablokować owulkę.

Wistful kochana ja jestem mistrzynią przedwczesnego testowania i to nie jest dobre bo tylko się zdołujesz... Nieukowa chyba tutaj się tak dołowała negatywnymi testami aż w 14dc chyba wyszedł jej pozytywny. Więc wdech wydech i spokojnie czekamy :)

Choco no gratulacje dla męża kurczę 30kg to bardzo ładnie :) A przecież ta operacja całkiem niedawno była :)

Mona chodź do mnie mam taki sam nastrój dzisiaj, więc możemy pobeczeć razem. A jak będziesz jechała to ukradłabyś (bo kradzione nie tuczy) trochę domowego ajerkoniaku od Choco to się opijemy na smutno.

choco, Misi@, Anastazjaaa, Mona_M, Asiula86, ara lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo umalowania.. ja jeszcze chodzę,jak babok ;/

Ana, mam nadzieję, ze usg bedzie zadowalające, ważne, że coś się ruszyło..

Katja, spadki formy sie zdarzają, ważne, że szybko wróciłaś do formy:)

u nas niewiele śniegu..szkoda, bo Tymek chętnie by bałwana ulepił lub na sankach pojeździł..

ja przez święta nie przytyłam, to już coś.. nawet na wadze 300g mniej..uff..a miałam stresa,jak dziś na wagę stawałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:22

Anuśka, Anastazjaaa, Misi@ lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuję pomocy. Chcę zabrać męża (na weekend majowy) na Mazury, ale żadne z nas nigdy tam nie było, więc nie wiem gdzie warto pojechać. Jedyna miejscowość o której słyszałam to Mikołajki i nawet mi się tam podoba bo są konie (Zuza bardzo chce pojeździć) no i woda pod dachem (Tropicana) bo popluskać się mamy wszyscy ochotę :) Ale ceny są dość wysokie...
    Jakbyście miały namiary na jakieś fajne miejsca, gdzie by można zabawić dzieciory i siebie z mężem wieczorami to bardzo proszę napiszcie mi bo nie mam pojęcia co wybrać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska katajja hehe mam nadzieje, ze bedzie lepiej :) zabierajcie mezow do sypialni :)
    Anastazja super!!!! Trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze.
    Ja ide do kuchni musze zabrac sie za tort, a mam strasznego lenia :p

Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, ja też nigdy nie byłam na Mazurach.. jakoś nigdy nam nie po drodze..ale fajny pomysł.. mój mąż wczoraj stwierdził, że na 10tą rocznicę pojedziemy do Indii..ciekawe, jak i czy zrealizuje tą obietnicę

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jakoś nie wybrałam się na mazury wiec nie mam co polecić
    Konwalianka Indie, super pomysł.

Mi od lat marzy się Bali ale taka wycieczka to tylko marzenie

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 3295 3296 3297 3298 3299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ