My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
u nas tez pada , a raczej pruszy ;P ale chyba temp na - to i bałwana nie da sie ulepic.
Tule i wpieram :***
Mari - dobrze ze dalej idziesz do przodu !tak trzymac kochana.
Lammama jaki plan ?
Smoczyca - dokladnie wiem co czujesz! nawet na studnie to szkoda... xD buziaki :*Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane,
Ja byłam dziś jeszcze raz u lekarza, powiedzialam ze nie wyjdę z gabinetu jeśli nie da mi skierowania choćby na usg aby sprawdzić dlaczego mam tak małe @ i dostałam juuupiiii niestety na koniec stycznia bo nie jestem priorytetem.
Jeśli na badaniu wyjdzie wszystko ok to mam starać się do marca bo to będzie ponad rok starań i jeśli nic nie wyjdzie mam znów do niego przyjść, wówczas zrobią mi szereg badań i będą myśleć co dalej.
Jeśli na badaniu wyjdzie coś nie tak to dostane skierowanie na badania od razu.Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wistful a ty wiesz że my tutaj za przedwczesne testowanie dajemy klapsy w pupe. Poczekaj kilka dni i zatestuj to zobaczysz że dwie kruchy będą.
Dziewczynki oczywiście że będzie wirtualny toaścik o ile ten ajerkoniak nie wyszedł trujący
Malenq leci waga męża aż za szybko. Od operacji już 30 kg zleciło. Teraz pół kilo podskoczylo to chodzi i przeżywa, i mówi to pewnie przez te 2 kawałki ciasta co zjadłem przez święta. Na ja zjadłam pewnie z 202
Anastazja trzymam kciuki za twoje USG, fajnie jak by się coś wyjaśniło. Może wystarczy jakaś krótka terapia żeby wszystko wróciło do normy.Anastazjaaa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
U nas śniegu po pachy i duży mróz też duży, jak by co moge oddać bo ciągle pada.
A u mnie ciągle to samo. Znowu dostałam migreny i powiem Wam, że żyć mi się odechciewa.
Wczoraj wygłaskałam brzuch siostry, akurat Zuźka miała czkawkę i brykała po brzuchu jak szalona.
Miłego członka życzę. -
Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że coś się wyjaśni bo ewidentnie coś jest nie tak.
Aaa i kazał dalej mierzyć temperaturę i zrezygnować z testów owulacyjnych, bo one tylko mnie stresują a do tego jeśli są pozytywne to oznacza że organizm szykuje się do oulacji a nie ze ona faktycznie była. Stwierdził że płodność mogła jeszcze nie wrócić po poronieniu -
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Ana witaj
dawno Cię nie widziałam!!!! Dobrze, że powoli Ci się układa i trzymam kciuki żeby wszystko sie ładnie i sprawnie ułożyło
Zakupiłam Dong i walczę dalej ale powiem szczerze że już nie mam siłMisi@ lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Nie zaglądam bo miałam trochę więcej pracy a do tego jestem juz taka zmęczona ciągłymi porazkami, chyba depresja mnie dopada, płacze codziennie z byle powodu, czasem nawet na reklamach eh.....
Zakupiłam Dong i walczę dalej ale powiem szczerze że już nie mam sił
Kochana rozumiem, każdy czasami ma gorsze okresy, ale wierzę, że nowy rok przyniesie nowe nadzieje i nowe szczęście dla Ciebie -
Uwierzycie że ja dopiero oczy otworzyłam??? Jak spojrzałam na zegarek w sypialni to aż się zdziwiłam że ja tyle potrafię spać
Asiula i Misi@ trzymam kciuki niech Was te (.)(.) bolą jeszcze 9miesięcyA później życzę Wam pogryzionych sutków
A co!!!
Anastazja masz moc kobieto i bardzo dobrzeBędzie USG i będzie wiadomo co i jak
Ja też mam zakaz robienia testów owulacyjnych. Gin kazał współżyć co 2 lub 3 dni i nie stresować się tym jaki odcień ma kreseczka. Bo to może nawet zablokować owulkę.
Wistful kochana ja jestem mistrzynią przedwczesnego testowania i to nie jest dobre bo tylko się zdołujesz... Nieukowa chyba tutaj się tak dołowała negatywnymi testami aż w 14dc chyba wyszedł jej pozytywny. Więc wdech wydech i spokojnie czekamy
Choco no gratulacje dla męża kurczę 30kg to bardzo ładnieA przecież ta operacja całkiem niedawno była
Mona chodź do mnie mam taki sam nastrój dzisiaj, więc możemy pobeczeć razem. A jak będziesz jechała to ukradłabyś (bo kradzione nie tuczy) trochę domowego ajerkoniaku od Choco to się opijemy na smutno.
choco, Misi@, Anastazjaaa, Mona_M, Asiula86, ara lubią tę wiadomość
-
A propo umalowania.. ja jeszcze chodzę,jak babok ;/
Ana, mam nadzieję, ze usg bedzie zadowalające, ważne, że coś się ruszyło..
Katja, spadki formy sie zdarzają, ważne, że szybko wróciłaś do formy:)
u nas niewiele śniegu..szkoda, bo Tymek chętnie by bałwana ulepił lub na sankach pojeździł..
ja przez święta nie przytyłam, to już coś.. nawet na wadze 300g mniej..uff..a miałam stresa,jak dziś na wagę stawałamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:22
Anuśka, Anastazjaaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuję pomocy. Chcę zabrać męża (na weekend majowy) na Mazury, ale żadne z nas nigdy tam nie było, więc nie wiem gdzie warto pojechać. Jedyna miejscowość o której słyszałam to Mikołajki i nawet mi się tam podoba bo są konie (Zuza bardzo chce pojeździć) no i woda pod dachem (Tropicana) bo popluskać się mamy wszyscy ochotę
Ale ceny są dość wysokie...
Jakbyście miały namiary na jakieś fajne miejsca, gdzie by można zabawić dzieciory i siebie z mężem wieczorami to bardzo proszę napiszcie mi bo nie mam pojęcia co wybraćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 11:24
-
nick nieaktualnyAnuska katajja hehe mam nadzieje, ze bedzie lepiej
zabierajcie mezow do sypialni
Anastazja super!!!! Trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze.
Ja ide do kuchni musze zabrac sie za tort, a mam strasznego lenia :pAnastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Anuśka, ja też nigdy nie byłam na Mazurach.. jakoś nigdy nam nie po drodze..ale fajny pomysł.. mój mąż wczoraj stwierdził, że na 10tą rocznicę pojedziemy do Indii..ciekawe, jak i czy zrealizuje tą obietnicę
Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość