My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Załatwiłam. Teraz wróciłam. Długo ale skutecznie.
Cati kochana plan tygodniowy. W poniedziałek wtorek itd
Oczywiście to w żartach było.
Wpadłam dziś do handemadelandenszmaten i wyrwałam fajną kurteczkę wełnianą. Podoba mi się i do tego nóweczka. 20 zł. Jak ja daaaaawno nie byłam w tym sklepieTam zawsze coś kupiliśmy fajnego, albo outlecik albo jakieś inne cuda.
Jak to fajnie, że autobus miałam dopiero za około godzinkę, bo kupiłam czarne balerinki z wieszakiemi naklejką z Georga za 5 zł. Miękkie ale mają gumową podeszwę i są milion razy lepsze niż baleriny na szmatce naszyte. "Size 9"
szok szok szok ale co poradzę, że mam kajaki zamiast stóp?
Wrzucę je do pralki, i wypiorę dla pewności. Na szczęście kiedyś kupiłam w Galerii takie same i długo je prałam zanim wyrzuciłam. Rok powinien skończyć się dużo lepiej niż się zaczął. Do jutra do północy już niedaleko
Czytam Anastazjo o planach i trzymam kciuki, fajnie jest wycisnąć jakieś skierowanie od lekarza, szkoda, że oni sami nas nie gonią by je robić. No trudno. Czekamy zatem na termin.
Wist dziewczyny mają rację. Miałam dziś testować ja, najpóźniej jutro ale stwierdziłam, że olać to.
Pic i tak nie piję alkoholu więc nie ma powodów by się spieszyć.
Misi@, Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja robie tort bezowy a mąż zapiekankę "latający Jakub", jeszcze tego nie jadłam, to jakiś wymysł mojego małżonka ale brzmi pysznie, tylko bez boczku będzie
poszukaj przepisu w necie, może ci podpasuje.
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnychoco wrote:Ja robie tort bezowy a mąż zapiekankę "latający Jakub", jeszcze tego nie jadłam, to jakiś wymysł mojego małżonka ale brzmi pysznie, tylko bez boczku będzie
poszukaj przepisu w necie, może ci podpasuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywistful wrote:Witam was kochane. wierzcie lub nie ale tak już mnie ciągnie w brzuchu i doskonale wiem co to oznacza
do bani.
Miło poznac Anastazjęwidzę że klub dość spory
Choć wiem, ze czasem są gorsze dni i trudno jest nam wierzyć, ale nic innego nam nie pozostaje..musimy zaciągać mężów do łoża i cierpliwie czekać :pwistful lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Kochana piersi do przodu, jeszcze nic nie jest stracone...będzie dobrze, póki nie ma @ jest nadzieja
Choć wiem, ze czasem są gorsze dni i trudno jest nam wierzyć, ale nic innego nam nie pozostaje..musimy zaciągać mężów do łoża i cierpliwie czekać :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć i czołem
jeszcze nigdy w życiu mie miałąm takiego okresuleje się ze mnie strasznie
idę na 17 do gina, tylko nie wiem czy jak dostałam @ jest jakiś większy sens...
Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, to dużo dla mnie znaczy
Wistful tulam
Anastazja mam nadzieję, że w końcu zaczną Ciebie tam leczyć
Mówicie, że na Mazurach nigdy nie byłyście? A ja tu całe życie spędzam
Też mężu ma dylemat jedzeniowy na sylwestra ale ja się nie wtrącam, zamówiłam tylko kurczaka w jabłkach, marchewce i kapuście
Za 15 min mam tydzień wolnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:46
Misi@, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny