X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh dziewczyny musze się "wypłakać". W jednej sekundzie zadzwoniły mi dwa telefony. Sluzbowy i prywatny. Żadnego nie odebrałam bo policja jechała z naprzeciwka, ale jak zaparkowałam i oddzwoniłam to się okazało że muszę wrócić do pracy załatwić jeszcze jedną sprawę i ze dziecko znajomych do których szliśmy na Sylwka ma grype żołądkową, i nie pojdziemy bo mąż się boi zarazić :-( z tego wszystkiego odechciało mi się shoppingu. Buuuu niech mnie ktoś przytuli.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Ehhh dziewczyny musze się "wypłakać". W jednej sekundzie zadzwoniły mi dwa telefony. Sluzbowy i prywatny. Żadnego nie odebrałam bo policja jechała z naprzeciwka, ale jak zaparkowałam i oddzwoniłam to się okazało że muszę wrócić do pracy załatwić jeszcze jedną sprawę i ze dziecko znajomych do których szliśmy na Sylwka ma grype żołądkową, i nie pojdziemy bo mąż się boi zarazić :-( z tego wszystkiego odechciało mi się shoppingu. Buuuu niech mnie ktoś przytuli.
    <przytulam> :)

choco lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Choco kochana tulę mocno, tak jak miski umieją najlepiej ...

choco lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoo, ja też wiedziałam kiedy wejść!!!

Mis@ gratulacjeeeeeeeee takie duże.. ja kochana miałam wynik 20,3, wiec niewiele lepszy :) a teraz jestem w 31t ciaży :) kiedy masz jakąś wizytę? masz coś już umówione?

mari, tulę.. widocznie się oczyszczasz.. na pewno ten okres będzie trudny i uciążliwy.. dobrze, że przyszło, bo im szybciej będzie za Tobą, tym szybciej można dalej walczyć..

Blondik oby przeczucia się sprawdziły

Asiula, oj kochana.. co za czarne scenariusze.. zawsze, ale to zawsze jest nadzieja..

a właśnie.. czytałyście ten wpis dziewczyny co 17 lat się starała i zaszła w ciąże?
    To jest właśnie ten cud..

Dronka, ale szalejesz z tymi smakołykami..a WY gości macie?

My jutro sami raczej siedzimy..ale mąż zakupił mi Lecha bez% - 3szt i picollo, to sie z Tymciem podzielę i sobie podrinkujemy.. jedzenia nie przewiduję, bo niby po co..

Mąż nadal mnie wnerwia.. naprawdę wrzucę go na noc do Twojej studni Anuśa

edit:
    choco.. kochana tulę mocno.. czasami tak jest, że złe wiadomości chodzą parami..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:30

Misi@, Asiula86, choco lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Tuuuulimyyyyyy :D

Mariss ja chcę na weekend majowy i nie wiem co się wtedy robi :D Chyba bardziej agroturystyka :)

Blondik to ja Ci życzę bolących cyców, mdłości i żebyś nie mogła się już alkoholu napić :P A do tego życzę Ci za 9mcy wstawania po nocach no i pogryzionych sutków :)

Biedra i Misi@ dziękuję za wiruski, łapię i wsysam :D

choco, Blondik lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

Asiula, oj kochana.. co za czarne scenariusze.. zawsze, ale to zawsze jest nadzieja..

Mąż nadal mnie wnerwia.. naprawdę wrzucę go na noc do Twojej studni Anuśa

Asiula Tobie też życzyłam bolących cyców przez 9mcy i nadgryzionych sutków tak samo jak Misi więc bądź czujna :)

Konwalianka dawaj go, a jeśli chcesz to mu jeszcze pośpiewam :) A śpiew mój tak piękny jest że ludzie mi płacą grubą kasę.....żebym wreszcie przestała ;D

Misi@, Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja od razu wiedzialam, że ta ciaża to Twoja sprawka ;)
    Dziękuje ;D
    No i nawzajem!

Asiula86, Anuśka lubią tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    om niom mniom mniam om mniom mniom mniom mniam mniam ahp ciamk ciamk no! Przyjęłam wirusy od misiuli i biedronci :-)

Może wyjść ciekawa krzyżówka, misio w kropki albo futrzasta biedronka :-)

Jeju ale pierdoły tu piszę hahahah

Mam obolałą skórę na twarzy, suchą i do tego zmarszczone podrażnione i wysuszone sutki ała! Chyba muszę użyć jakiegoś balsamu O.o

Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Asiula86 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po prostu zapeszać nie chcę ;)

A cycki mnie bolą tak jak co miesiąc, tylko syfów mam więcej niż normalnie ;)

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko umówilam się wczoraj na 14.01. Nie bede zmieniac terminu. powiedzialam, jej tylko, ze raczej się nie udalo, bo nie mam objawów i musimy zacząć działać..ech mnie przeczucie jednak troszkę zmyliło wczoraj miałam pewność, ze nic z tego, dziś coś mnie tkneło..sama nie wiem, bo przecież bolały mnie tylko piersi, ale też nie miałam bóli na @ może to mi dało do myślenia..nie wiem sama. Sama się dziwie i nie wierze. Nikomu nie mówie z rodziny ani znajomym, aż ginekolog nie potwierdzi, bo to równie bywa. Ale wiecie co cieszę, się, że mimo wszystko doszło do zapłodnienia i zagnieżdzenia. Teraz będe modlić się do św Dominika o zdrową ciąże i oczywiście nie zapominam o Was...cały czas noszę pasek sw Dominika.

Anuśka, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari kochana bądź dzielna tulam mocnialachno i trzymam kciuki, żeby no wiesz żeby było jak trzeba <3
    Noooooooooo i Misiaku kochany!!!!!!!!! Gratulejszyn wielkie!!!!! super wieści <3

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wistful wrote:
    Witam was kochane. wierzcie lub nie ale tak już mnie ciągnie w brzuchu i doskonale wiem co to oznacza :( do bani.

Miło poznac Anastazję :) widzę że klub dość spory
    I mnie miło poznać cie

Dzięki kochane za słowa wsparcia, bardzo tego potrzebowałam.

Misi@ super wieści, rosnijcie zdrowo

Biedroneczka pizza ślimaki mnie zainteresowała
    U nas tez pocollo będzie, normalnego nie lubię

Choco wpadajcie na sylwka do nas my też sami

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ GRATULACJE!!! :* teraz tym nie zaciazonym pod wykresami proszę wirusy słać!!! I reszta zaciazonych też, bez wyjątku!!! :D

Anuśka, Lamama, Blondik, Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuu....ale mnie jajniki ciągną.....uuuuu O.o

Ale jaja, ale jaja :-P

Legnę się do łóżka i odpocznę sobie troszkę. Jutro przede mną gotowanie i pieczenie. Pierwszego znów zapewne kaczka na obiad a później robienie torciku, bo syn ma 14-te urodziny. Jak ten czas zasuwa :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 18:09

Misi@ lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Anuśka ja od razu wiedzialam, że ta ciaża to Twoja sprawka ;)
    Dziękuje ;D
    No i nawzajem!
    Aaaaa kochana no nie :D gratulacje :D
    cholera ale mnie ominelo :D

Lamama, Misi@ lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zestaw na wieczór: książka, wino plus orzechy włoskie mmm;)

jutro idę do fryzjera, szukam własnie fryzury;) chce obciac na krótko...a juz mam włosy do łopatek;) zmiana będzie spora;)

Katjaa, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cos ppomiędzy tymi dwoma fryzurami

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg1.stylowi.pl%2F%2Fimages%2Fitems%2Fo%2F201405%2Fstylowi_pl_bizuteria_puszysty-bob-z-prosta-grzywka--fryzury_21550646.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fstylowi.pl%2F21550646&h=725&w=467&tbnid=pz1FWVAsn8osgM%3A&zoom=1&docid=Hhdib1uzbMtKAM&ei=Y-CiVPvyA8XcPe78gMgE&tbm=isch&ved=0CGkQMyhhMGE4ZA&iact=rc&uact=3&dur=515&page=3&start=148&ndsp=81

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg.styl.fm%2Fresize%2Fwatermark%2Fitem%2Fa1%2F28%2F0f%2Fc95c.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fstyl.fm%2Fitem%2F295119&h=500&w=375&tbnid=8HBr1PeAuw7WKM%3A&zoom=1&docid=vitkO0AH1_JM5M&ei=s-CiVJexM8bWPNjqgJAC&tbm=isch&ved=0CCsQMygjMCM4rAI&iact=rc&uact=3&dur=443&page=5&start=283&ndsp=74

Lamama, Arienna lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się :-) Ja to na takie gładkie się nie nadaję fryzurki. Mam zawsze burzę włosów :-P Ale piękne są, szczególnie ta czekolada błyszcząca :-)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostaję przy moim naturalnym blondzie;) zmieniam tylko fryz;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    zostaję przy moim naturalnym blondzie;) zmieniam tylko fryz;)
    Ta pierwsza mi się podoba :) Może nawet zapuszczę włosy na taką :)

‹‹ 3298 3299 3300 3301 3302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ