My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh dziewczyny musze się "wypłakać". W jednej sekundzie zadzwoniły mi dwa telefony. Sluzbowy i prywatny. Żadnego nie odebrałam bo policja jechała z naprzeciwka, ale jak zaparkowałam i oddzwoniłam to się okazało że muszę wrócić do pracy załatwić jeszcze jedną sprawę i ze dziecko znajomych do których szliśmy na Sylwka ma grype żołądkową, i nie pojdziemy bo mąż się boi zarazić
z tego wszystkiego odechciało mi się shoppingu. Buuuu niech mnie ktoś przytuli.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnychoco wrote:Ehhh dziewczyny musze się "wypłakać". W jednej sekundzie zadzwoniły mi dwa telefony. Sluzbowy i prywatny. Żadnego nie odebrałam bo policja jechała z naprzeciwka, ale jak zaparkowałam i oddzwoniłam to się okazało że muszę wrócić do pracy załatwić jeszcze jedną sprawę i ze dziecko znajomych do których szliśmy na Sylwka ma grype żołądkową, i nie pojdziemy bo mąż się boi zarazić
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychoco wrote:Ehhh dziewczyny musze się "wypłakać". W jednej sekundzie zadzwoniły mi dwa telefony. Sluzbowy i prywatny. Żadnego nie odebrałam bo policja jechała z naprzeciwka, ale jak zaparkowałam i oddzwoniłam to się okazało że muszę wrócić do pracy załatwić jeszcze jedną sprawę i ze dziecko znajomych do których szliśmy na Sylwka ma grype żołądkową, i nie pojdziemy bo mąż się boi zarazić
choco lubi tę wiadomość
-
łoo, ja też wiedziałam kiedy wejść!!!
Mis@ gratulacjeeeeeeeee takie duże.. ja kochana miałam wynik 20,3, wiec niewiele lepszya teraz jestem w 31t ciaży
kiedy masz jakąś wizytę? masz coś już umówione?
mari, tulę.. widocznie się oczyszczasz.. na pewno ten okres będzie trudny i uciążliwy.. dobrze, że przyszło, bo im szybciej będzie za Tobą, tym szybciej można dalej walczyć..
Blondik oby przeczucia się sprawdziły
Asiula, oj kochana.. co za czarne scenariusze.. zawsze, ale to zawsze jest nadzieja..
a właśnie.. czytałyście ten wpis dziewczyny co 17 lat się starała i zaszła w ciąże?
To jest właśnie ten cud..
Dronka, ale szalejesz z tymi smakołykami..a WY gości macie?
My jutro sami raczej siedzimy..ale mąż zakupił mi Lecha bez% - 3szt i picollo, to sie z Tymciem podzielę i sobie podrinkujemy.. jedzenia nie przewiduję, bo niby po co..
Mąż nadal mnie wnerwia.. naprawdę wrzucę go na noc do Twojej studni Anuśa
edit:
choco.. kochana tulę mocno.. czasami tak jest, że złe wiadomości chodzą parami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 16:30
Misi@, Asiula86, choco lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Ehhh dziewczyny musze się "wypłakać". W jednej sekundzie zadzwoniły mi dwa telefony. Sluzbowy i prywatny. Żadnego nie odebrałam bo policja jechała z naprzeciwka, ale jak zaparkowałam i oddzwoniłam to się okazało że muszę wrócić do pracy załatwić jeszcze jedną sprawę i ze dziecko znajomych do których szliśmy na Sylwka ma grype żołądkową, i nie pojdziemy bo mąż się boi zarazić
Mariss ja chcę na weekend majowy i nie wiem co się wtedy robiChyba bardziej agroturystyka
Blondik to ja Ci życzę bolących cyców, mdłości i żebyś nie mogła się już alkoholu napićA do tego życzę Ci za 9mcy wstawania po nocach no i pogryzionych sutków
Biedra i Misi@ dziękuję za wiruski, łapię i wsysam
choco, Blondik lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
Asiula, oj kochana.. co za czarne scenariusze.. zawsze, ale to zawsze jest nadzieja..
Mąż nadal mnie wnerwia.. naprawdę wrzucę go na noc do Twojej studni Anuśa
Asiula Tobie też życzyłam bolących cyców przez 9mcy i nadgryzionych sutków tak samo jak Misi więc bądź czujna
Konwalianka dawaj go, a jeśli chcesz to mu jeszcze pośpiewamA śpiew mój tak piękny jest że ludzie mi płacą grubą kasę.....żebym wreszcie przestała
Misi@, Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
om niom mniom mniam om mniom mniom mniom mniam mniam ahp ciamk ciamk no! Przyjęłam wirusy od misiuli i biedronci
Może wyjść ciekawa krzyżówka, misio w kropki albo futrzasta biedronka
Jeju ale pierdoły tu piszę hahahah
Mam obolałą skórę na twarzy, suchą i do tego zmarszczone podrażnione i wysuszone sutki ała! Chyba muszę użyć jakiegoś balsamu
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Ja po prostu zapeszać nie chcę
A cycki mnie bolą tak jak co miesiąc, tylko syfów mam więcej niż normalnieSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyKonwalijko umówilam się wczoraj na 14.01. Nie bede zmieniac terminu. powiedzialam, jej tylko, ze raczej się nie udalo, bo nie mam objawów i musimy zacząć działać..ech mnie przeczucie jednak troszkę zmyliło wczoraj miałam pewność, ze nic z tego, dziś coś mnie tkneło..sama nie wiem, bo przecież bolały mnie tylko piersi, ale też nie miałam bóli na @ może to mi dało do myślenia..nie wiem sama. Sama się dziwie i nie wierze. Nikomu nie mówie z rodziny ani znajomym, aż ginekolog nie potwierdzi, bo to równie bywa. Ale wiecie co cieszę, się, że mimo wszystko doszło do zapłodnienia i zagnieżdzenia. Teraz będe modlić się do św Dominika o zdrową ciąże i oczywiście nie zapominam o Was...cały czas noszę pasek sw Dominika.
Anuśka, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
wistful wrote:Witam was kochane. wierzcie lub nie ale tak już mnie ciągnie w brzuchu i doskonale wiem co to oznacza
do bani.
Miło poznac Anastazjęwidzę że klub dość spory
Dzięki kochane za słowa wsparcia, bardzo tego potrzebowałam.
Misi@ super wieści, rosnijcie zdrowo
Biedroneczka pizza ślimaki mnie zainteresowała
U nas tez pocollo będzie, normalnego nie lubię
Choco wpadajcie na sylwka do nas my też sami
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uuuu....ale mnie jajniki ciągną.....uuuuu
Ale jaja, ale jaja
Legnę się do łóżka i odpocznę sobie troszkę. Jutro przede mną gotowanie i pieczenie. Pierwszego znów zapewne kaczka na obiad a później robienie torciku, bo syn ma 14-te urodziny. Jak ten czas zasuwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 18:09
Misi@ lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Misi@ wrote:Anuśka ja od razu wiedzialam, że ta ciaża to Twoja sprawka
Dziękuje
No i nawzajem!gratulacje
cholera ale mnie omineloLamama, Misi@ lubią tę wiadomość
-
zestaw na wieczór: książka, wino plus orzechy włoskie mmm;)
jutro idę do fryzjera, szukam własnie fryzury;) chce obciac na krótko...a juz mam włosy do łopatek;) zmiana będzie spora;)Katjaa, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
cos ppomiędzy tymi dwoma fryzurami
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg1.stylowi.pl%2F%2Fimages%2Fitems%2Fo%2F201405%2Fstylowi_pl_bizuteria_puszysty-bob-z-prosta-grzywka--fryzury_21550646.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fstylowi.pl%2F21550646&h=725&w=467&tbnid=pz1FWVAsn8osgM%3A&zoom=1&docid=Hhdib1uzbMtKAM&ei=Y-CiVPvyA8XcPe78gMgE&tbm=isch&ved=0CGkQMyhhMGE4ZA&iact=rc&uact=3&dur=515&page=3&start=148&ndsp=81
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg.styl.fm%2Fresize%2Fwatermark%2Fitem%2Fa1%2F28%2F0f%2Fc95c.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fstyl.fm%2Fitem%2F295119&h=500&w=375&tbnid=8HBr1PeAuw7WKM%3A&zoom=1&docid=vitkO0AH1_JM5M&ei=s-CiVJexM8bWPNjqgJAC&tbm=isch&ved=0CCsQMygjMCM4rAI&iact=rc&uact=3&dur=443&page=5&start=283&ndsp=74Lamama, Arienna lubią tę wiadomość