My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Groszku hehehe ja też bez majtek...cel był zacny, ale nic nie wyszło
Kośka się obudziła i już było "po chcicy"....
Tośka rewelacja...ja już dawno stwierdziłam, że zwierzaki to nie mają kości heheheh
Aniu 3mam kciukiPamiętam że zawsze jak mieliśmy się z mężem ku sobie to Zuza się budziła
Po porodzie również
Taka naturalna antykoncepcja
Malenq, Asiula86, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze .Zrobili szybko badanie to jest nadzieja
Gdzieś przeczytałam, że zielona herbata wypłókuje kwas foliowy, więc już z niej jakiś czas temu zrezygnowałam..też musze umówić się do neurologa, bo lekarka w sumie nie jest przekonana czy jak urodze dziecko to nie będzie wad neurologicznychNo nie chce się na razie tym przejmować..zobaczymy co się wydarzy.
Ara nieźle zabalowałaś
Blondik Ty również ...
Malenqa a może uda Ci się urodzić 15.01 dziś była reklama RMF, że kazde dziecko urodzone 15.01 otrzyma od nich wyprakę..bo maja chyba 15 lecie, albo 25 lecie... -
nick nieaktualnyBlondik wrote:Malenq jutro do szpitala idziesz?
Misi@ to ja już nie chcę wyprawki, jak mam nosić do 15stego heheheh
poza tym połowę "styczniówek" się zgłosiło...heheheheh
Ania_84, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
ja zielonej nie pije..ale kurde w tym gastro protect jest zielona herbata ;/
Misia a dlaczego mialo by dziecko miec jakies wady neurologiczne ??
Malenq u Was chyba jest Anutka co nie ?? na styczniówkach pisala wam ze w szpitalu jest ?? -
choco wrote:O mi też się marzą podróże, ale "zawsze coś". Nasze zagraniczne wycieczki to Litwa, bo mamy najbliżej, ale i tak było cudownie
Życie jest zbyt krótkie i kruche żeby rezygnować z tego co nam sprawia radość
Właśnie do mnie dotarło, że do tej pory nie zrobiłam wszystkiego żeby osiągnąć to co chcę... Ja nadal nie wiem kim chcę być kiedy dorosnę.... Płynę po rzece życia z prądem jak wszystkie śmieci... Po najmniejszej linii oporu
Jejku ile mam przemyśleń
A ile zmian mam do wprowadzenia w swoim życiu
Dużo pracy mnie czeka
Do roboty zatem!!!
To będzie wyczerpująca fantastyczna i satysfakcjonująca praca
Misi@, Asiula86, ara, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo ja mam stwierdzona polineropatię i mam niedobór b12 i neurolożka mi mówila, że nie gwarantuje, że dzidzia nie urodzi się bez wad..ale
Skoro to ma zieloną herabate to zapytaj lekarza czy nie zwiększyc kwasu foliowego to moze będzie wówczas w sam raz.
Mojego męza była dziewczyna ma epilepsję i ma dwójke zdrowych dzieci
Teściowa ja uwielbiała i trzymala z nią kontakt nawet po ich rozstaniu...Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:To ja poproszę kilka rad bo stawiam w tej kwestii pierwsze kroki
Szukałam czegoś na ferie i sprawdzałam ceny lotów i hoteli osobno i ceny całych wycieczek no i całe wycieczki wychodzą jednak taniej. My jesteśmy trochę ograniczeni czasowo, bo dzieci muszą iść do szkoły, właśnie wtedy, gdy loty są najtańsze
Sprawdzałam loty do Hurgady i sam przelot to 1300zł a pełna wycieczka z biurem 1700zł
powiedz mi kochana co robię nie tak??????
kuźwa Anuśka 2 razy już odpisywałam i mi szlag trafił postano więc podejście trzecie w skrócie: czytać, czytać, czytać - obowiązkowa lektura fly4free - głównie deale lotnicze ale często też trafiają się wrzuty na lasty i wyjazdy all inclusive. Do tego warto śledzić strony lowcostowych przewoźników - wizzaira, ryanaira, easy jeta, norwegiana. W przypadku dwóch pierwszych na ogół najlepsze ceny są na 4-6 tyg. przed wylotem. Z Polski tanio można się wybrać na Majorkę, do Barcelony, Bergamo, do Maroko, Chorwacji, Grecji, Portugalii, na Maltę czy w inne fajne rejony. Niektóre z nich tylko w wakacje z Modlina. Podstawowa zasada to podróż z bagażem podręcznym. Zapewniam, że dasz radę się w taki spakować. My teraz na 3 tygodniową podróż również bierzemy tylko podręczny.
Jeśli muszę wcześniej zabookować hotel to korzystam na ogół z booking.com. Jeśli nie muszę, nie robię tego i szukamy na miejscu.
Fakt, jesteście trochę ograniczeni przez szkołę ale zawsze coś idzie znaleźć w dogodnym terminie.
Piszesz o Egipcie. Tam poza czarterem raczej się nie dostaniesz więc w tym przypadku najlepiej na jakiegoś lasta polować. Przy lastach pomocna jest stronka lastminuter.com.
W sumie "tanio" dla każdego będzie oznaczało co innego. Na pewno im dłużej będziesz w tym temacie siedzieć tym lepsze perełki wyłowiszpowodzenia bo zabawa jest przednia
Ania_84, Anuśka, Ani86 lubią tę wiadomość
-
Misi@ na pewno bedzie wsio ok
wiem ze z epi rodza sie zdrowe dziecia tym bardziej jestem spokojna bo prowadzi mnie lekarz ktory specjalizuje sie w ciazach u matek z epi
I fakt jego przejscie z jednegoleku na drugi bylo mega nazdorowaneprzykazdej zmienie leku kazal mi robic test ciazaowy - bowiedzial ze sie staramy
zeby nie zmieniac dawki w ciazy
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ara znalazlam cos dla mnei
http://www.fly4free.pl/tanie-bilety-loty-spitsbergen-lato-za-1033pln/ara lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Tak Aniu...jest Anutka, tak pisała, że leży w szpitalu i że jeszcze nie urodziła:)
Malenq lubi tę wiadomość
-
ara wrote:nie wiedziałam żeś taka zimnolubna
saga o ludziach lodu zostawila na mnei pietnoara lubi tę wiadomość