X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku hehehe ja też bez majtek...cel był zacny, ale nic nie wyszło :( Kośka się obudziła i już było "po chcicy"....
    Tośka rewelacja...:) ja już dawno stwierdziłam, że zwierzaki to nie mają kości heheheh
    Aniu 3mam kciuki :)
    Ty się przyzwyczajaj :) Pamiętam że zawsze jak mieliśmy się z mężem ku sobie to Zuza się budziła :D Po porodzie również :) Taka naturalna antykoncepcja :P

nick nieaktualny, Asiula86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano Groszku "naturalna"....heheheh
    ja też nie umiem sama organizować wycieczek...jakoś nigdy mi nie wychodziło...

Anuśka lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też zazdroszczę wycieczek...zobaczyć INdie, Chiny...

Ania_84 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasze wycieczki poki co kncza sie na Polsce :0 ale mamy sie w tym roku przemoc :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • choco Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mi też się marzą podróże, ale "zawsze coś". Nasze zagraniczne wycieczki to Litwa, bo mamy najbliżej, ale i tak było cudownie :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano blisko, blisko mamy....ale na Łotwę i Estonię jeszcze nie dotarłam...
    Grodno też jest śliczne:)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq jutro do szpitala idziesz?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze .Zrobili szybko badanie to jest nadzieja :)
    Gdzieś przeczytałam, że zielona herbata wypłókuje kwas foliowy, więc już z niej jakiś czas temu zrezygnowałam..też musze umówić się do neurologa, bo lekarka w sumie nie jest przekonana czy jak urodze dziecko to nie będzie wad neurologicznych :/ No nie chce się na razie tym przejmować..zobaczymy co się wydarzy.
    Ara nieźle zabalowałaś :)
    Blondik Ty również ...:D
    Malenqa a może uda Ci się urodzić 15.01 dziś była reklama RMF, że kazde dziecko urodzone 15.01 otrzyma od nich wyprakę..bo maja chyba 15 lecie, albo 25 lecie... ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Malenq jutro do szpitala idziesz?
    jadę tylko na KTG....bo nic nie zapowiada się na poród....

Misi@ to ja już nie chcę wyprawki, jak mam nosić do 15stego heheheh
    poza tym połowę "styczniówek" się zgłosiło...heheheheh

Ania_84, nick nieaktualny, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zielonej nie pije..ale kurde w tym gastro protect jest zielona herbata ;/

Misia a dlaczego mialo by dziecko miec jakies wady neurologiczne ??

Malenq u Was chyba jest Anutka co nie ?? na styczniówkach pisala wam ze w szpitalu jest ??

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    O mi też się marzą podróże, ale "zawsze coś". Nasze zagraniczne wycieczki to Litwa, bo mamy najbliżej, ale i tak było cudownie :-)
    No właśnie u nas też zawsze coś... Ale mam postanowienia noworoczne i nie będzie żadnych wymówek :D Życie jest zbyt krótkie i kruche żeby rezygnować z tego co nam sprawia radość :) Właśnie do mnie dotarło, że do tej pory nie zrobiłam wszystkiego żeby osiągnąć to co chcę... Ja nadal nie wiem kim chcę być kiedy dorosnę.... Płynę po rzece życia z prądem jak wszystkie śmieci... Po najmniejszej linii oporu o.O Jejku ile mam przemyśleń o.O A ile zmian mam do wprowadzenia w swoim życiu o.O Dużo pracy mnie czeka :) Do roboty zatem!!! :D To będzie wyczerpująca fantastyczna i satysfakcjonująca praca :D

nick nieaktualny, Asiula86, ara, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja mam stwierdzona polineropatię i mam niedobór b12 i neurolożka mi mówila, że nie gwarantuje, że dzidzia nie urodzi się bez wad..ale
    Skoro to ma zieloną herabate to zapytaj lekarza czy nie zwiększyc kwasu foliowego to moze będzie wówczas w sam raz.
    Mojego męza była dziewczyna ma epilepsję i ma dwójke zdrowych dzieci :D
    Teściowa ja uwielbiała i trzymala z nią kontakt nawet po ich rozstaniu...

Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    To ja poproszę kilka rad bo stawiam w tej kwestii pierwsze kroki :) Szukałam czegoś na ferie i sprawdzałam ceny lotów i hoteli osobno i ceny całych wycieczek no i całe wycieczki wychodzą jednak taniej. My jesteśmy trochę ograniczeni czasowo, bo dzieci muszą iść do szkoły, właśnie wtedy, gdy loty są najtańsze :) Sprawdzałam loty do Hurgady i sam przelot to 1300zł a pełna wycieczka z biurem 1700zł o.O powiedz mi kochana co robię nie tak??????

kuźwa Anuśka 2 razy już odpisywałam i mi szlag trafił posta o.O no więc podejście trzecie w skrócie: czytać, czytać, czytać - obowiązkowa lektura fly4free - głównie deale lotnicze ale często też trafiają się wrzuty na lasty i wyjazdy all inclusive. Do tego warto śledzić strony lowcostowych przewoźników - wizzaira, ryanaira, easy jeta, norwegiana. W przypadku dwóch pierwszych na ogół najlepsze ceny są na 4-6 tyg. przed wylotem. Z Polski tanio można się wybrać na Majorkę, do Barcelony, Bergamo, do Maroko, Chorwacji, Grecji, Portugalii, na Maltę czy w inne fajne rejony. Niektóre z nich tylko w wakacje z Modlina. Podstawowa zasada to podróż z bagażem podręcznym. Zapewniam, że dasz radę się w taki spakować. My teraz na 3 tygodniową podróż również bierzemy tylko podręczny.
    Jeśli muszę wcześniej zabookować hotel to korzystam na ogół z booking.com. Jeśli nie muszę, nie robię tego i szukamy na miejscu.
    Fakt, jesteście trochę ograniczeni przez szkołę ale zawsze coś idzie znaleźć w dogodnym terminie.
    Piszesz o Egipcie. Tam poza czarterem raczej się nie dostaniesz więc w tym przypadku najlepiej na jakiegoś lasta polować. Przy lastach pomocna jest stronka lastminuter.com.
    W sumie "tanio" dla każdego będzie oznaczało co innego. Na pewno im dłużej będziesz w tym temacie siedzieć tym lepsze perełki wyłowisz ;) powodzenia bo zabawa jest przednia :D

Ania_84, Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ na pewno bedzie wsio ok :)

wiem ze z epi rodza sie zdrowe dzieci :) a tym bardziej jestem spokojna bo prowadzi mnie lekarz ktory specjalizuje sie w ciazach u matek z epi :)
    I fakt jego przejscie z jednegoleku na drugi bylo mega nazdorowane :) przykazdej zmienie leku kazal mi robic test ciazaowy - bowiedzial ze sie staramy :) zeby nie zmieniac dawki w ciazy :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Aniu...jest Anutka, tak pisała, że leży w szpitalu i że jeszcze nie urodziła:)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara znalazlam cos dla mnei :D

http://www.fly4free.pl/tanie-bilety-loty-spitsbergen-lato-za-1033pln/

ara lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Tak Aniu...jest Anutka, tak pisała, że leży w szpitalu i że jeszcze nie urodziła:)
    wiem cbo wlasnie mipisala na komore :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ARA aj low Juuuuuuuuu ;D
    Dziękuję i już czytam :D

ara lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ara znalazlam cos dla mnei :D

http://www.fly4free.pl/tanie-bilety-loty-spitsbergen-lato-za-1033pln/

nie wiedziałam żeś taka zimnolubna :P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    nie wiedziałam żeś taka zimnolubna :P
    gebneranie lubie cieplo ale mouim marzeniem jest Norwegia itp itd ..fiordy :D

saga o ludziach lodu zostawila na mnei pietno :D

ara lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3307 3308 3309 3310 3311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ