My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak...to ja teraz właśnie idę porobić co trzeba. Do wieczora. Dzięki za kciukasy Anuśka
Czekamy...chociaż ja tam do końca testom nie ufam, bo w pierwszej ciąży mi ani jeden ciąży nie pokazał.
Idę, buziaki :-*
Zajrzę co tam u Ani z wynikami może w międzyczasie.
Ciekawe czy malenq już śmiga na oddechu gonionego psa
Maja tempka dziś skoczyła do 36,8 także zobaczymy jutro jaka będzie. Ale ciąży nie ma i nie myślę wcale o tym, idę pracować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 13:00
Anuśka lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
mamy wyniki
ja nie wiem co sie stalo..
slicznie spadlo FSh 22 grudzien 52
dzis 43
tez ładnie spada Lh 22 grudnbia 19,76
dzis19,18
tym sie zalamalamTestosteron 22 grudnia 766
dzis 396
w ciagu 1,5 tyg ..jest na tabsach.. nie jarze.. -
nick nieaktualnywitam serdecznie.
Ania trzymam kciuki za dobre wyniki. lamama podziwiam twój spokój. chciałabym tak umieć. reaguję mega płaczem i dusze w sobie emocje. właściwie tylko tu mówię jak się czuję po kolejnym zawodzie. dla otoczenia mam głowe wysoko. przecież jest wszystko gitpozdrawiam was kochane. jak dobrze że na was trafiłam
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:mamy wyniki
ja nie wiem co sie stalo..
slicznie spadlo FSh 22 grudzien 52
dzis 43
tez ładnie spada Lh 22 grudnbia 19,76
dzis19,18
tym sie zalamalamTestosteron 22 grudnia 766
dzis 396
w ciagu 1,5 tyg ..jest na tabsach.. nie jarze.. -
nick nieaktualny
-
te dwa wyniki FSH i LH .. bardzo dobrze ze spadlu.. bo to by znaczyloz ejest mniejszy defekt jader..i moze zaczyna sie cos dzic.. tzn moz e zaczyanja pracowac..ale.. ten testosteron mnie martwi.. maz bierze dodatkowo testosteron..a on spadl o polowe.. fakt wyjsciowy test byl 174.. czyli grubo ponizej normy.. pozniej pieknie skooczyl na 766 .. ale do biopsjinie dojdzie jesli maz przed bioppsja nie bedzie mial wyzszego test niz 400
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:te dwa wyniki FSH i LH .. bardzo dobrze ze spadlu.. bo to by znaczyloz ejest mniejszy defekt jader..i moze zaczyna sie cos dzic.. tzn moz e zaczyanja pracowac..ale.. ten testosteron mnie martwi.. maz bierze dodatkowo testosteron..a on spadl o polowe.. fakt wyjsciowy test byl 174.. czyli grubo ponizej normy.. pozniej pieknie skooczyl na 766 .. ale do biopsjinie dojdzie jesli maz przed bioppsja nie bedzie mial wyzszego test niz 400
-
powiem wam ze tegosie nie spodziewalam bylam pewna ze po 1,5 tyg .. FSH prawie nie drgnie .. a tu bach spadlo o prawie 10 jednostek.. a ten testosteron.. nie wiem moze juz org sie rpzyzwyczail tdo tabsow..
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:powiem wam ze tegosie nie spodziewalam bylam pewna ze po 1,5 tyg .. FSH prawie nie drgnie .. a tu bach spadlo o prawie 10 jednostek.. a ten testosteron.. nie wiem moze juz org sie rpzyzwyczail tdo tabsow..
-
Aniu ja oddam mężowi Twojemu swój, łącznie z brodą, wąsikami i sweterkiem na klacie
Gratis dorzucę włosy z pleców
No nie ma się co na zapas zamartwiać. Zróbcie najwyżej testosteron w środę jak się obawiasz co będzie. Trzymam kciuki!
Ania_84 lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nie pwoeim jak zobaczylam to FSH 43 to az mi sie micha uscieszyla.. bo to naparwde duzy spadek.. trudno wydamyjesczze kase i zrobimy badanie w srode albo w czwartek .. rano rpzed wyjazdem..
-
nick nieaktualnyLamama wrote:A może to normalna reakcja i wolnego testosteronu jest w pewnym momencie mniej. Organizm struga chwilowo lenia. Nie wiem jak sobie to tłumaczyć. Jedynie tak, że to chwilowe i za jakiś moment się podniesie.
-
Ania, fajnie, że spadły te dwa wyniki. Co do testosteronu.. Hmm dziwne, ale to możliwe ze organizm się jakoś przyzwyczaił.. Może konieczna jest zmiana tego leku.. Ten spadek tez dość znaczny po tych 10 dniach, aż dziwne... Podejrzane..
Lamama kurcze miałam nadzieję na te testy
Ja dziś mam już dół dolow.. Gorzej, ze sobą nie wytrzymuje, wpadłam w histerie, myślę tylko o tym jak mi źle, laze i rycze, uzalam się nad sobą.. Pozarlam się z moim. Jakie to beznadziejne..
Lamama lubi tę wiadomość
-
no dobra.. w umei juz kilka dni nas dzieli od wizyty .. moze dr nam to wytlumaczy
a moze faktycznie to jakis chwilowy spadek. w sumie te wartosci i tak sa zaklamanae bo maz jest na lekach ;/ -
tak sobie teraz mysle..a moze to przez to ze te 766 to byl wyniki robiony kolo 11 .. czyli 3 h po braniu testosteronu dzis robil po 1 h brania .. moze
-
no i TSH znowu mu spadlo ;/
mial 0,34 pozniej 0,84 a teraz 0,43
ehh nie wiem.. zobaczymy co powie lekarz.. w sumie stapamy po dziweiczym terenie..