My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalianka ja też o tej porze skończyłam film
Taki dłuuuuugi o pierścionku a raczej obrączce
Ani takie teksty z tego innego wątku to coś jakby z Bravo GirlHi hi
Blondik ale miałaś akcjęPoltergeisty jakieś czy cuś...
No i idę spać bo chyba już mnie muliDobrej nocki
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch....
Więcej nie kupuję drogeryjnych blondów, bo i tak wszystko wychodzi żółte! Na odrostach mam rudawą jajecznicę a henna na brwiach wyszła zbyt ciemna, bo za długo trzymałam. W połączeniu z moją jajecznicą na łbie można powiedzieć, że jestem chodzącym antyseksem.
Pazury jeszcze schną. Zmęczyłam się tym pacykowaniem. Trudno, nogi i borzenę wykoszę w niedzielę.
Dobrej nocki laski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 00:19
Lamama lubi tę wiadomość
-
Witam z rańca!
Tak jak się spodziewałam, wynik ujemny. Jadę zaraz na pobranie krwi (nie betę), a mąż na badanie nasienia. Zobaczymy, czy się poprawiło.
Życzę Wam miłego dnia i weekendu!
Wielka buźka!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Hej. Ja tez sie witam rano...
Asiula trzymam kciuki za wyniki I Twoje I meza, mooocno...
Ja dzis musze jechac do sklepu kapcie Marcelowi do szkoly kupic... juz trzecie w tym roku szkolnym... nie wiem co on robi z tymi kapciami, drewniaki powinnam mu kupic, moze by wytrzymaly dluzej...
A na dodatek Marcel 23 ma urodziny wiec musze cos zarezerwowac....malo czasu zostalo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 08:11
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Mari Asiula Tule mocno i wspierał.
Ani ja chyba tez zaraz wskocze pod prysznic i muszę sie jakoś ogarnoc...przez tak długi urlop tak sie rozleniwilam ze szoka pamiętam jak moja koleżanka zrobiła za mocna henne to po kilku dniach juz AZ tak nie było widać. Dwa razy dziennie smarowala mleczkiem i pojasnialo. Włosy myj szamponem z pokrzywy lub rumiankiem tez powinno za jakiś czas sie rozjasnic. Podobno przeciw lupiezowe tez maja skłonność do rozjasnien.
Pati cieszę sie ze czujesz sie lepiej i ze kartka po miesiącu dotarła
Blondik mój przyjaciel tak kiedyś miał ze komputer mu sie sam włączał o 2 w nocy. Strach sie BAC!
Tez ogladalam Frodo i jego drozyne...uwielbiam
Lamama dzielna jesteś ja bym nie wytrzymała tak długo.
Ja we WT poszlam z mężem na badanie nasienia. Tego dnia zrobilam bete i wyszło pozytywna. Trzymam kciuki za Was.
Miłego dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 08:41
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane
ANI przeczyalam twoj opis z rana o wlosach i to jak to podsumowałas antysrksembiedactwo mozr inna farba
Asiula przykro mi trzymam kciuki za dobre wyniki
My teraz jedziemy do diagnostyki na badania -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Ani - jak mi kiedyś FRYZJERKA (!!!) zrobiła jajecznicę na głowie, to ratowałam się tym zestawem:
http://box-full-of-pleasure.blogspot.com/2011/11/wosy-fioletowa-pukanka-delia-i-srebrny.html
Wiem, że u Was nie dostaniesz konkretnie tych produktów, ale jest szansa, że znajdziesz coś podobnego. Naprawdę skuteczne, szczególnie przypadł mi do gustu szampon - łatwa aplikacja, dociera do wszystkich włosów tak samo. A "przerysowane" brwi szoruję 10x dziennie zwykłym mydłem, zazwyczaj pomaga już po 1 dniu.
Powodzenia, będziesz piękna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
Marlenqa - to mąż pewnie w butach już śpi co?
Ja wczoraj byłam w aptece i w zoologiku i tak się zdenerwowałam że pół miejscowości bez świateł w nocy jechałam
A w nocy koło 2 tak coś walnęło, że z mężem zerwaliśmy się ze snu na równe nogi. Kuźwa pojęcia nie mam co to było, ale brzmiało jakby dach się urwał. A wieje.....
Współczuję negatywnych testów i depresji, ale tu łączę się w bólu bo również ją mam. Chyba łyknę procha na migrenę bo po nim jakoś mi tak błogo hahaha.
Dobra miłego członka dziewczyny.Blondik lubi tę wiadomość
-
Dybry
Asiula kurczę przykro mi
Ani ja Cię bardzo przepraszam ale jak przeczytałam co Ci się we włosy i brwi stało to aż parsknęłam śmiechemWiem że to nie śmieszne bo sama taki zestaw miałam kiedyś i też ratowałam się płukaną srebrną taką jak Marnut. Przez dwa dni miałam fioletowo srebrne włosy ale później jajecznica zniknęła
Malenq ale spakowana i gotowa już jesteś?
A u mnie chyba progesteron skoczył bo miałam taki przedziwny sen że nie mogę wyjść z podziwu do tej pory. Śnił mi się mężczyzna. Mocno śniady wręcz czekoladowy o bardzo czarnych oczach. I bardzo mi się podobał. Było między nami silne napięcie erotyczne, i on się kręcił przez cały sen blisko mnie i ocierał... No szok. Może powiecie że nie ma w tym nic dziwnego, gdyby nie to że w realu ciemnoskórzy faceci są dla mnie anty antyMi się podobają mężczyźni we wszelkich odcieniach blondu a nawet rudego i koniecznie niebieskich lub szarych oczach. Więc obudziłam się mocno zszokowana
Mona co Cię tak wkurzyło????Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 10:25
Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka, Twoja skuteczność 50% póki co
Spoko, już dzisiaj ze mną lepiej.
Pojechałam rano na pobranie krwi, później do Invicty z mężem. A tam mi się obcas złamał, to taka dedykacja dla Blondik (mnie też czasem ciekawe rzeczy się dzieją).
A mężowi się raczej nie spodoba, strasznie się denerwował przed i nie chce powiedzieć, jak w środku byłoAle już pyta, kiedy będą wyniki, więc teraz wynikiem się stresuje...
Malenq, trzymam kciuki za Ciebie i Kosię, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 10:32
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAnuśka - a bo w aptece 2 osoby, po jednej przy okienku a stałam 30 minut, bo "a na co to? a tamto? a po ile to a tamto? A po co mi to lekarz przypisał, jak mnie nie boli.... a może Pana zaboli...."
A tu człowiek starający się o dziecko sterczy po tabletki antykoncepcyjnei jeszcze wzrok farmaceutki jak poprosiłam o kwas foliowy. To takie dziwne tabletki anty + kwas foliowy?
Ogólnie mnie ostatnio nerwica tłucze, a jeszcze baba w zoologiku nie chciała mi sprzedać karmy bo kasę rozliczyłaA jak na złość skończyła się zwierzakowi karma w nowy rok, zamówiłam przez neta ale zapomniałam że to dłuuuugi weekend
Chyba jakąś meliskę muszę sobie kupić.Anuśka lubi tę wiadomość