My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale ja nie idę na betę
chyba, że sikaniec wyjdzie pozytywny
Idę kontrolnie TSH zrobićSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Tak naprawdę to TSH, ft3 i wit. D. Myślałam, że przy okazji będzie beta, ale czarno to widzę...
Korci mnie to winko, ale dziś sobie jeszcze odpuszczę. Położę się wcześniej spać
Tak, Luteina do dzisiaj włącznie.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Hej moje gangstereczki:-)
Nie chce sie chwalić na razie ale dzis czułam sie juz trochę lepiej... Wiec oficjalnie powracam do Was:-) strasznie tęskniłam:-)
Misi@ GRATULACJE !!!! Bardzo sie ciesze:-) nudnych kolejnych miesięcy ciąży!!!!
Postaram sie jakoś wbić do Was spod nowa... Mam nadzieje, ze nie bedzie cieżko:-)Asiula86, Malenq, Lamama, cati, Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Malenq czyli ustalone że w USK rodzisz? Tam teraz mają chyba wyremontowaną porodówkę.
Misi@ gratulacje!!! Jupi jupi jupi.
Za mną chodzi jakaś głupia myśl żeby test zrobić przed wizytą poniedziałkową ale nie wiem po co.Misi@ lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyMisi@, piękna beta! Oficjalnie gratuluję.
Malenqa nie wiedziałam, że jesteś cukrzykiem. Masz typ 1 czy 2 jak mój mąż? On na cukrzycę brał Cetapin 500 mg, dwa razy dziennie, rano i wieczorem po posiłkach. Niewiele mu Cetapin pomógł i teraz bierze Galvus Met od września.Liwia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastka nie nie jestem, ale przy mojej nietolerancji węglowodanów (to jest stan PRZED cukrzycowy - przed cukrzycowy typ 2) muszę brać metforminę (PCOS też się przyczynia do tej nietolerancji) aby trzustka dobrze funkcjonowała:)
wiem to zagmatwane...ale tak mi wyjaśniali lekarze, nie wnikam ....
na czas ciąży kazali odstawić...
Cały problem z zajściemw ciążę zaczął się rozwiązywać u gastroenterologa, co mnie skierował prosto do endokrynologa...bo praca mojej trzustki była kiepska....a za to podobne odpowiadały nadnercza i jajniki...u mnie dodatkowo to problem z nadnerczami jest....
Choco ano słyszałam, że okna wymienione, ale nadal jedna łazienka na korytarzu
ale wolę w USK niż na Warszawskiej ...... poza tym może jakieś pomocne studentki będą...one najlepsze w masowaniu heheheheheheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 21:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle, podczytujecie czasem wątki, w których się nie udzielacie albo które was nie dotyczą?
Bo ja tak
Oto co właśnie przeczytałam na pewnym wątku...
Hej dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy a mianowice czy jest mozliwosc ze tuz po skończonym okresie a mianowicie tego samego dnia kochalam sie z chlopakiem i spuscil sie we mnie , wiem ze mialam dni niepłodne wtedy i mam nie regularne dni miesiaczki . ale czytalam ze jest taka mozliwosc zajscia w ciaze , a zadnych lekow nie biore antykoncepcyjnych itp . co wy o tym myslicie ?Blondik, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
bardzo mnie brzuch boli okresowo nie wiem,no i jakas nerwowa jestem...
Jacek poszedł z kolegami, sama jestem,a przed chwila laptop mojej mamy się sam włączył i zaczął grać "słodkiego miłego zycia"...prawie zawału dostałam...był wyłączony w torbie...
nie zasne dzisiaj...
idę się przytulic do psiny, dobranoccati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondiku kochany jak ja nie lubię takich akcji. Później boje się zasnąć ale na szczęście zmęczenie zwycięża. Zdrzemnęłam się i patrzę a Wy chyba poszłyście spać. Moja lekarka mi przepisuje na receptę i ze zniżką ale mam jej donieść zaświadczenie od gina, bo teraz metformina i inne są refundowane przy PCOS stwierdzonym. To lek który nas chroni przed groźnymi powikłaniami z powodu domniemanego zespołu metabolicznego, takie kwiatki
No niby tańsza ale nie zapomnę tych helikopterów na początku jak ja wprowadzałam. Nie znoszę. Oj nie znoszę. Ale trzeba będzie zacząć znowu i już się trzymać. Teraz jestem na soku z pokrzywy. Bez spirytu. Działa dość fajnie. Zobaczymy co dalej
DOBREJ NOCKI:-)Malenq lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Ani - ja tez podczytuje inne watki .. i nieraz niektore pytania prowokuja mnie do odp
Ani86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba wszystkie poszły spać, jak zwykle kiedy ja wchodzę na forum
Ja jeszcze spać nie idę. Robię się na bóstwo czyli farbuję odrosty, robię hennę na brwi oraz maluję paznokcie na krwistoczerwony brokatowy kolormarissith, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ja nie spie
wieje u mnie halny oby dach wytrzymal
smutno mi ze maz woli siedziec na kompie niz ze mna cos obejrzecnie dobry on...
ja sie na bustwo nie robie... bo tak mi sie nie chce ani malowac paznokci ani wlosow... normalnie wkrótce to na nogach warkoczyki bede plotła ;P