My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję, ja właśnie zjadam obiad w miłym towarzystwie
M. ogląda skoki toteż ja mam luuuuz. Za oknem słońce i wichura
Rosół zjedliśmy razem a drugie danie porwaliśmy do swoich miejsc odpoczynku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 14:24
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Ehhh Lamama powiedziałaś magiczne słowo... "ROSÓŁ" ...Mam na obiad rybę ale jak sobie wyobraziłam jak jesz ten pyszny złoty nektar bogów to nie dałam rady... Muszę mieć rosołek... Choćby miał być na 18tą
Uzależnienie
Malenq, Lamama lubią tę wiadomość
-
Chciałam wczoraj męża do Anuśkowej studni wysłać priorytetem i w podskokach na moich kopniakach. Myślałam że to mąż wredny i PMS mi się uaktywnił a to pełnia się zbliża
Jutro ide do gina i ciągle myślę czy nie siknąć rano przed wizytą. Może zmierze tempke czy wysoka i jak wysoka to sikne, z drugiej strony ta wiedza chyba i tak mi nic nie da, a po co dołować się jedną krechą.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyHej nie mam 30lat ale nie wiek sie liczy widzę ze akurat aktywne jestescie mam pytanie czy mozecie spojrzec na wątek w temperaturach i wykresach tytuł wykres i rozpulchniona macica, nie chce dublowac tutaj pytania ale w krocie mam dzo dzisiaj 8dpo czy od jutra zamiast mierzyc temp ppd pacha to moge pod językiem czy lepiej od nowego cyklu jesli sie nie uda chociaz musle ze już sie udalo wiecej tam w wątku. Pozdrawiam i płodności życzę
-
nick nieaktualny
-
Staraczka mierzenie pod pachą jest niemiarodajne ja pod pachą mam cały czas 36,6 a jak mierzę dowcipnie to zobacz sama na wykresie co jest. Mierzyć trzeba cały cykl w jednym miejscu bo nie liczy się faktyczna tempka tylko skok i to u każdego wygląda inaczej.
Tu masz napisane jak to robić
http://www.szansaspotkania.pl/index.php/pl/kurs-naturalnego-planowania-rodziny?start=8
Choco niedługo jak tak dalej pójdzie to nasi mężowie będą do tej studni uciekać przed namiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 14:42
-
nick nieaktualny
-
Marissith, to nie jest niczyja wina, a już na pewno nie Twoja!
Gdybym wiedziała, że u nas będą takie problemy z zajściem w ciążę, to uparłabym się na wcześniejszy ślub (pierwotny termin sierpień 2013), a nie dała na wstrzymanie i spokojne przygotowanie wszystkiego (maj 2014). Ale to takie gdybanie, co by było, gdyby.
Będzie dobrze, zobaczysz
A ja najprawdopodobniej dzisiaj albo jutro zacznę nowy cykl. To będzie cykl "urodzinowy", więc sprawdzę pewną teorięSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Staraczka mierzenie pod pachą jest niemiarodajne ja pod pachą mam cały czas 36,6 a jak mierzę dowcipnie to zobacz sama na wykresie co jest. Mierzyć trzeba cały cykl w jednym miejscu bo nie liczy się faktyczna tempka tylko skok i to u każdego wygląda inaczej.
Tu masz napisane jak to robić
http://www.szansaspotkania.pl/index.php/pl/kurs-naturalnego-planowania-rodziny?start=8
Choco niedługo jak tak dalej pójdzie to nasi mężowie będą do tej studni uciekać przed nami
Dzięki za odp u mnie wlasnie pod pacha temp 36,68 dowciapnie 37,15 a pod językiem 37,11 niewiem czy już moge sie cieszyc do w biegam i ta szyjka dzisiaj czuc jak by w str kręgosłupa sie wygiela a w srodku dalej pulchno -
Malenq wrote:dziewczyny sama nie wierzę w to co piszę, ale od wczoraj prześladuje mnie myśl: "Jaką antykoncepcję można podczas karmienia piersią"....bo ten teges, nie bardzo widzę się szybciutko w kolejnej ciąży......
Asiula ja też testowałam teorię w miesiącu moich urodzin i u mnie nie podziałałaMam nadzieję że u Ciebie zadziała
Trzymam za to kciuki
Asiula86, Malenq lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Dzięki za odp u mnie wlasnie pod pacha temp 36,68 dowciapnie 37,15 a pod językiem 37,11 niewiem czy już moge sie cieszyc do w biegam i ta szyjka dzisiaj czuc jak by w str kręgosłupa sie wygiela a w srodku dalej pulchno
-
Anuśka wrote:Podczas karmienia to Kochanie tylko szklanka wody (zamiast oczywiście)
Asiula ja też testowałam teorię w miesiącu moich urodzin i u mnie nie podziałałaMam nadzieję że u Ciebie zadziała
Trzymam za to kciuki
Anuśka, tonący brzytwy się chwytaAnuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Malenq gumeczki można
jest jeszcze taka metoda skuteczna w 100% ale raczej jej nie polecam ze wzgledu na zdrowie psychiczne. Nazywa się "szklanka wody zamiast".
Staraczka, dokładnie tak jak pisze Anuśka nie powinno zmieniać się miejsca mierzenia w trakcie cyklu. Ja mierzyłam w ustach termometrem z jednym miejscem po przecinku i też doskonale widać wszelkie zachwiania.Malenq lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyMarnut, dlaczego usunęłaś konto? Nie spodziewałam się aż takiej reakcji z Twojej strony. Fajna babka jesteś i wracaj. Mnie się jedynie Twoje ostatnie docinki w stronę Lamamy nie spodobały oraz wywody do Marrisski na temat poronienia. Trudno, może miałaś zły dzień, nie wiem. Mnie to trochę ruszyło, mimo iż nie do mnie te posty były skierowane.
Gorsze dni zdarzają sie każdemu a u Ciebie hormony, ciąża może też dają się we znaki.
Także wracaj na forum i przestań się fochać o byle co. Każdy czasem ma prawo zwrócić komuś uwagę. Tobie też.
Przesyłam pozytywną energię.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Trzymam kciuki, żeby to było to
Sądzisz ze jak mam teraz 8dpo to od jutra moge pod językiem mierzyc chyba by już nie zaburzylo a wykres lepiej by wyglądał
wole pod językiem bo naprawdę temp pod pachą kłamie po przebudzeniu mialam ostatnio 36,32 a po 2min 36,44 pod językiem stała temp nawet po 4min -
nick nieaktualny
-
STARACZKO ! Uwaga! Skup się!
Wykres nie ma być upiększany.
Mierzysz pod pachą to juz teraz nie ma znaczenia
Wczoraj wieczorem miałam 37,9 analnie i waginalnie.
Uwaga odkażałam termometr za każdym razem. Dziś rano 36,39 i 36,44.
Nie należy mierzyć temp w ciągu dnia.
Po 4 godzinach snu minimum i do tego w jednym miejscu. Max do 7:30 bo później już tempka wzrasta samoczynnie, wpływ czegoś tam. Nawet gdy śpisz to rośnie chociaż nie u każdego. U mnie jest raczej stała.
Pod pachą jest tak, że każdy czynnik ma wpływ na nią. U mnie 35,8- 35,9 to wszystko ale gdy zjem posiłek, to mój metabol wchodzi na obroty i zaczynam osiągać 37 prawie a czasami więcej.
Także zasada jest taka, mierz sobie jak mierzyłaś a na ff np stwórz wykres i zacznij wprowadzać tempki z pomiarów w innym miejscu jak Ci zależy. Wtedy będziesz miała podgląd i zobaczysz co się dzieje.
Życzę Ci oczywiście zieloności ale warto poczytać więcej o tym.
Owualcję mogłaś mieć nawet w 13 dc. Nic nie wiadomo. Jeśli się udało to super, jeśli nie to od nowego cyklu w ustach i wówczas wykres będzie ładny bez względu na czynniki zewnętrzne, tj. zabranie kołderki przez męża np
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 15:17
Staraczka23 lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle