My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o mamo, jak fajnie być zapamiętaną za bycie kierowniczką warzywniaka
miło mi
seriooooooo
jesteście BOSKIE !!!
a krokoskowi to ja zaraz w d..pkę nakopięhihihi :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 16:08
marissith, Arienna lubią tę wiadomość
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
No tak po avatarze przypuszczałam kto, ale chciałam się upewnić. Proszę natychmiast zmienić na zielony bo czerwony nie działał.
Pokazuję obiecane zdjęcia Zuźki z poniedziałku, jak przechodzi od smutnej minki do uśmiechu:
Nie wiem czy widać?
I na koniec w kolorku:
marissith, grosiek, Mona_M, Misi@, konwalianka, Blondik, Anuśka, Asiula86, Ani86, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokos ależ ta twoja panna Zuzanna śliczna!
Pije winko, lalala, oczywiście na endometriumhahaha
jak tam Malenq? w dwupaku czy już rozpakowana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:04
Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Malenq w dwupaku ale na Belly też się rzadko odzywa bo ma jakieś problemy z netem.
Gdyby trafiła do szpitala ma dać znać smsem.
PS. A no i Zuzia oczywiście dziękuje za komplementy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:11
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Malenq w dwupaku ale na Belly też się rzadko odzywa bo ma jakieś problemy z netem.
Gdyby trafiła do szpitala ma dać znać smsem.
PS. A no i Zuzia oczywiście dziękuje za komplementy!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko Zuzia superaśna
A ja jestem zła jak osa. Rok czasu dyrektorka obiecuje mi podwyżkę. Przed świętami powiedziała że wszystko załatwione. Pracowałam po godzinach żeby wszystko zrobić przed terminem. A okazało. się że zrobiła mnie w balona. Tak mi przykro bo zarabiam najmniej z całego wydziału a roboty mam więcej bo mnie doceniająpłakać mi się chce.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny