My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Kroko Zuzia superaśna
A ja jestem zła jak osa. Rok czasu dyrektorka obiecuje mi podwyżkę. Przed świętami powiedziała że wszystko załatwione. Pracowałam po godzinach żeby wszystko zrobić przed terminem. A okazało. się że zrobiła mnie w balona. Tak mi przykro bo zarabiam najmniej z całego wydziału a roboty mam więcej bo mnie doceniająpłakać mi się chce.
-
Mona, to świństwo! ale taka jest prawda,jak napisała Misia.. często tak jest.. bo skoro podołałaś, to.. można Ci coś dorzucić.. dlatego nie warto czasem się "wykazać" aby nie pokazać, ze się da.. lepiej wziąć sobie 1-2 dni zapasu i nie dać sie wykorzystywać.. Tulę skarbie
-
Cyyymcia! Cześć kochana! Otwieraj no ten stragan bo mi broszka brakuje!
Kroko Zuza cudna! Kurde, miałyśmy razem zachodzić a ja nadal walcze...
wiadomo coś o Malenqu?Krokodylica, grosiek lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta ja ciągle na Ciebie czekam na fioletowej!!!
Malenq ma problemy z netem a poza tym umęczona nieregularnymi skurczami więc poszła odpoczywać.
Tak jak pisałam, jak trafi do szpitala to ma dać znać smsem którejś z nas.
Także czekamy i oddychamy razem z nią. -
hej laski , czy u ginekologa na usg byłoby widac ze jest pscos ??
bo mój stosunek lh do fsh wynosi 1,89 czyli moze być pcos
ale lekarz po wykonaniu usg dopochwowego stwerdził ze na usg wszystko ok
czy przy takim zwykłym usg lekarz stwierdziłby pcos ? -
Hejka Dziewczynki!
Kroko, Zuźka cudo!
A w Pytaniu na Śniadanie byli bohaterowie pierwszego odcinka... szok, udało im się zajść w ciążę bez in vitro, choć lekarze nie dawali im na to szans.http://pytanienasniadanie.tvp.pl/18333107/gdy-nie-mozesz-zajsc-w-ciaze
Bardzo się cieszę, bo im baaardzo kibicowałammarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Hejka Dziewczynki!
Kroko, Zuźka cudo!
A w Pytaniu na Śniadanie byli bohaterowie pierwszego odcinka... szok, udało im się zajść w ciążę bez in vitro, choć lekarze nie dawali im na to szans.http://pytanienasniadanie.tvp.pl/18333107/gdy-nie-mozesz-zajsc-w-ciaze
Bardzo się cieszę, bo im baaardzo kibicowałam
coś mi się filmik zacina, nie mogę obejrzeć -
nick nieaktualny
-
Blondik ja też łączę się z Tobą w bólu... Taki mam smętny nastrój dzisiaj że masakra... To już tyle czasu... Wszyscy dookoła w ciąży, tu na forum też już bardzo dużo dziewczyn zaszło, podczas gdy ja się nadal staram
Mam jakiś spadek formy dzisiaj...
-
Kroko Zuzia sliczna..wlasnie dzis na spotkanku mielismy 3 letnia Zuzie u 4 miesieczna Anie
generalnie jestam nazarta, opitai okoktajlowana
noo ioczywiscie spa w gratisiejest mi dobrze
Misi@, konwalianka, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem zestresowana..ktoś nam sie kręcil dziś o 3 nad ranem koło garażu i mój maż oczywiście śledzi kto to . tzn oglada nagranie z monitoringu...bosze ten facet miał kaptur i przeglądał wszystko...on myśli ze to może ktoś z sąsiadów...wyszedl bo chce odszukać kolesia i pogadać czego u nas szukał...tak się boje a maż do mnie spokojnie mamy masywne drzwi...boszeee już nas raz okradli i mielismy nagranie mąż wyśledzil złodzieja i co i policja i tak umorzyła...mąz sie odwolał,,,, no bo nawet z nazwiska znał kolesia i w końcu go złapali....co za ludzie....niech juz wróci, boje się, że coś mu się stanie.