My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasze pierwsze formuowo-gangowe dzieciatko!!! Gratulacje dla Malenq I zdrkwka dla Kosi:-)
Hej dziewczynki.
Nie wchodze bo ciafle u Sebastiana jestem w szpitalu. Ale jestem z Wami myslami I sercem. Dopinguje kazdej z Was I wiem, ze sie uda. Buziaki kochane!!! -
Dwie Anie Kochane, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty.
Anuśka, za nocne USG, a Ania84 za wizytę u Wolskiego, bądź dobrej myśli, będzie dobrze!
I specjalna dedykacja: N. Szroeder&Liber "Teraz Ty"Anuśka, Misi@, Ania_84 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:Dwie Anie Kochane, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty.
Anuśka, za nocne USG, a Ania84 za wizytę u Wolskiego, bądź dobrej myśli, będzie dobrze!
I specjalna dedykacja: N. Szroeder&Liber "Teraz Ty"O i Misia też dzięki
Mam nadzieję że lekarz mi powie dzisiaj coś pozytywnego, bo chyba jestem na skraju wytrzymałości, i ten mój wykres mnie dobija...
A w ogóle to dzień dobry wszystkimAnia84 ja też trzymam kciuki za Twoją wizytę, i za dobre wiadomości
Malenq gratulacje ogromneEhhh jak ten czas płynie.... Jak ja przyszłam na forum to Malenq akurat w tym cyklu zaszła... A teraz już śliczna córeczka jest na świecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:29
konwalianka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Informacja od Malenq z fb
KOSIA
"3480, 53cm, ur. 08.01.2015, bez znieczulenia, bo było za późno.... Kocham Was i dziękuje za wsparcie...
2 skurcze parte i po sprawie:-D
Zobaczę ją jutro, bo zabrano na kardiologię...
Śliczna jest:-D"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:33
momo1009, Misi@ lubią tę wiadomość
-
wiem, ze po takiej wiadomości głupio o sobie pisać...powinnam okres dostac najwczesniej za 2 dni...czy to znaczy, że znowu miałam jakis ciążowy falstart? że coś się zaczęło i szybko skończyło?
miłego dnia
CZEKAMY NA ZDJĘCIE KOSI -
Dzień dobry skarby..Tymek mnie dziś zdarł z łózka o 6.20.. mój P nieco mu pomógł..bo.. stwierdził, że "mi pomoże" i zaczął załadować zmywarkę..a same wiecie,jak mężczyźni potrafią zachowywać się cicho.. myślałam, że go zabiję!!
Nasza formułkowa dziecina pewnie dochodzi do siebie.. Malenq zapewne teżdzielne kobiety!
Blondik.. czasami tak jest.. mój okres też tak potrafił "wystartować" i zamiast w 12dpo przyszedł w 9dpo..ale Tobie życzę, aby tak sie nie stało.. w każdym razie..głowa do góry i walczymy dalej skarbie!
popijam kawusię..dziś u nas tylko -5 a nie jak wczoraj -12:) -
nick nieaktualnybuu pisałam i mi się skasowało
to jeszcze raz
Anie trzymam kciuki za wizyty, też mam dzisiaj monitoring, zobaczymy co wyhodowałam, trochę się tego boję
Anuśka doskonale rozumiem, u mnie 14 cykl CZNERNASTY mierzony, liczony, pilnowane dni płodne, i co? i nic! Od kąd tu z wami jestem Malenq zdążyła zajść i urodzić a u mnie ciszastrasznie dołujące! ale wiem, że nie jestem tu sama...
Blondik, mi to wygląda na zwykły wykres, nie widzę tam nic niepokojącego. Pierwszy raz masz plamienia przed @? U mnie to normalne. Może zrób test?
Trzymajcie się dziewczyny!!!
P.S. Wczoraj mówiłam mężowi, że jedna z dziewczyn z forum rodzi (tak, czepiał się, że co chwila zerkam na forum)to był zdziwiony, że to już tyle czasu minęło i patrzył, czy się rozklejam
co za facet! oczywiście, że się nie rozklejam, cieszę się bardzo
zaraz się worek z dzieciaczkami rozwiąże!
Anuśka, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:buu pisałam i mi się skasowało
to jeszcze raz
Anie trzymam kciuki za wizyty, też mam dzisiaj monitoring, zobaczymy co wyhodowałam, trochę się tego boję
Anuśka doskonale rozumiem, u mnie 14 cykl CZNERNASTY mierzony, liczony, pilnowane dni płodne, i co? i nic! Od kąd tu z wami jestem Malenq zdążyła zajść i urodzić a u mnie ciszastrasznie dołujące! ale wiem, że nie jestem tu sama...
Mariss to trzymam kciukiNiech się już ten wór z fasolindami rozwiąże bo w końcu przekwitnę i się tego dziecka nie doczekam
U mnie 10ty mierzony i liczony, ale generalnie ścigałam się ze szwagierką, która szybciej zajdzie no i w Święta zostałam chrzestną jej córeczki, która ma już 5m-cy
A ja nadal w czarnej dupie jestem
Mam nadzieję że mimo tej paskudnej skaczącej tempki coś pozytywnego mi ten mój wampirowaty gin dzisiaj w nocy powie
Całe szczęście że mam Was dziewczyny, bo jakbym była sama z tym to nie dość że nadal bym chodziła do gina, który mówi proszę współżyć i się nie stresować, to jeszcze w depresję jakąś bym popadłamarissith, konwalianka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarlenqa jeszcze raz gratki, aż się popłakałam
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja już mam depreche na maxa. Nic mi nie wychodzi, w ciążę zajść nie umiem, w pracy mnie aby wkur.... denerwują (bo ja nie wiem po co ona ten temat zaczynała, jak ja już sobie darowałam tą podwyżkę to ona sama przyszła i o niej powiedziała.
Od wczoraj tylko płakać mi się chce, nawet moje dziecko zauważyło że coś jest nie tak.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Marlenqa jeszcze raz gratki, aż się popłakałam
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja już mam depreche na maxa. Nic mi nie wychodzi, w ciążę zajść nie umiem, w pracy mnie aby wkur.... denerwują (bo ja nie wiem po co ona ten temat zaczynała, jak ja już sobie darowałam tą podwyżkę to ona sama przyszła i o niej powiedziała.
Od wczoraj tylko płakać mi się chce, nawet moje dziecko zauważyło że coś jest nie tak.Ale się zaszamotałam....
Mona tulam mocno -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Całe szczęście że mam Was dziewczyny, bo jakbym była sama z tym to nie dość że nadal bym chodziła do gina, który mówi proszę współżyć i się nie stresować, to jeszcze w depresję jakąś bym popadła
Jak mi gin wypalił tekstem, że trzeba współżyć i się nie stresować na drugiej wyzycie, to powiedziałam mu, że już na męża patrzeć nie mogę nie mówiąc o spokojnym współżyciujuż więcej tak nie powiedział
Mona bardzo mi przykro z powodu pracyco za qrev, mogła se darować, po co Ci takie głodne kawałki wciska?! My wszystkie tu nie umiemy zajść w ciąże, nie jesteś sama
Anuśka, grosiek lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry skowronki
Malenq wielkie buziaki dla Kosi
Dziekuje dziewczynki za wsparcie ...Michal wlasnie pojechal zrobic jeszczeraz badania.. po 13 gdzies beda wyniki wiec akurat
Mamnadzieje ze do tej poryjakas kaska mi wplyniebo chcialam przy okazji wstapic do Ikei
Anuska, Mari - trzymam kciuki za wizyty
Asiula wiesz co lubie - jesli chodzi o pisoeneczke
Blondik róznie z okeesem bywa.. ale w sumei jak patrze to masz normalny wykres...tzn 14 dpo - i zaczyna sie ..tylko pytanie czy zawsze mialas plemienia przed @ ??
Mona Kochanie a moze lekki restarcik.. skoro dziecko zauwaza Twoje zmieny..to moze warto pomyslec nad tym zeby zrobic cos dla siebei i rodzinki .. cos wymyslec.. nie wiem.. wspolne kino.. jakis domowe spolne gotowanie czytanie ksiaze.. zadbanie o siebie ..
coodo pracy ..niestety .. moi lekarze mimo iz to wspolpracownicy..tez mnie wkurwiaja.. i to szalenie.. ;/ wczoraj mi dzownili o 23 ;/ a wcale nie szanuja czlowieka ;/
Konwalijko skad ja to znam..moj tak "delikatnie zchodzi z łózka ze sozk "
Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asiula wiesz co lubie - jesli chodzi o pisoeneczke
Wiem, i stąd ta dedykacja
A ja dzisiaj też sobie jej słucham
Dziwnie dobry humor mam
A dzisiaj wizyta księdza po kolędzie... ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 08:48
Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierwsza dzidzia z gangu
hej laseczki, a ja miałam wczoraj okropny wieczór, zaczęło się niewinnie, poszliśmy ze znajomymi na spacer z pieskami do lasu było super, potem znajomi zaprosili nas na herbatę by się ogrzać, a oni maja mieszkanie piętrowe i schody nie maja barierki i mój Nikoś wszedł za mną na piętro bo poszam umyć ręce i zszedł zamiast po schodach prosto w dziurę w podłodze..... myślałam że mąż na zawal zejdzie bo jak pies walnął z piętra na kręgosłup tak z wysokości 4 metrów - byliśmy pewni że się cały połamałoczywiście od razu do weterynarza (cudna kobieta przyszła do lecznicy pomimo że była już 21) i całe szczęście okazało się ze nasz miś tylko się potłukł i wystraszył.... teraz biedak kuleje na łapkę bo ma stłuczone lędźwie ale jest cały i na szczęście neurologicznie wszystko ok........ małż się załamał- popłakał mi się w aucie że za dużo złego się dzieje i że on już nie daje rady......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 08:51
-
Arienna dobrze ze nic powaznego sie nie stalo
a co do meza.. skad ja to znam.. ja wierze ze w koncu bedzie dobrze kochana , a poki co dbajcie osiebei .. zafunduj malzwoi dzis jakis masazyk
kolacje..zeby pocuzla sie lepiej
Mona.. przykro mi kochana ..tulam
Asiu- wiesz o dziwo ja poki co tez jestem w dobruym nastroju