My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienna dobrze, że nic się piesiowi nie stało! Doskonale rozumiem, bo nasza ostatnio wleciała pod samochód, na szczęście wszystko ok, ale długo nie mogłam do siebie dojść
Biedna psinka!!!
Mona wypłacz się, idź do fryzjera, walnij drina... Tulam mocno! Nie jesteś sama -
nick nieaktualny
-
Ale się cieszę że Kosia jest już po drugiej stronie brzuszka
Aż się wzruszyłam do łez.
Blondik czasem się zdarza że @ przychodzi 2-3 dni za wcześnie. Co do plamienia to mogę jedynie powiedzieć żebyś prolaktynę zbadała.
Arienna trzymam kciuki za pieska. Nam kiedyś pies przez okno wyskoczył, też ok 3 metrów w dół. Wylądowała dosłownie kilka metrów przed stertą desek. Za męża też trzymam kciuki. Może skorzystajcie z pomocy psychologa? Albo wyjedzcie gdzieś na krótki wypoczynek.
Anki za was też trzymam kciuki
Mona ja wychodzę z założenia "szanuj szefa swego tak jak on szanuje ciebie". Kiedyś przez to pracę straciłam ale wyszło mi na plus. Skoro ona nie docenia twojej pracy, to nie rób nic poza podstawowy zakres swoich obowiązków. A nawet jej to powiedz.
Dziś ovu wyznaczyło mi @ więc mam wielki dzień oczekiwania.Ania_84, konwalianka, Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:
Arienna trzymam kciuki za pieska. Nam kiedyś pies przez okno wyskoczył, też ok 3 metrów w dół. Wylądowała dosłownie kilka metrów przed stertą desek. Za męża też trzymam kciuki. Może skorzystajcie z pomocy psychologa? Albo wyjedzcie gdzieś na krótki wypoczynek.
ech najważniejsze że młodemu nic się w sumie nie stało
-
Choc dokladnie.. niestety pracodawcy nie nauczyli sie jescze ze to my na nich pracujemy ;/ ja to samo zrobilam w jednej przychodni..zarabialam 900 zl.. latalam jak glupia przez 4 miechy bez umowy .. od 8 nie raz do 22 .. az w najgorszym dla przychodni momencie zadzwonilam do szefa..notabene z wawy ..i mu powiedzialam ze chce go poinformowac zeby zaczal sobei szukac nowej osoby poniewaz ja nie mam zamiaru robic na niego nie dosc ze na czarno za 900 bez umowy to jeszcze na stanowisku ktore powinno sie nazywa kierownik przychodni bo robilam, place, rejesterowala pacjentow rozliczalam z NFZ, fakturowalam.. i sprzatalam wszytsko ;/
po czym odlozylam sluchawke..efek t za 2 min dzwonila jego mamiusia zebym zostala.. i takle tam..to jej powiedzialm ze ok bo lubie ta prace ale za min 3 tys brutto i umowe.. zatkalo babe ..
oczywiscie nie przelduzyli mi..z czego bardzo sie ciesze.. bo teraz cyklicznie co 2 miechy pojawia sieod nich ogloszeniemarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kiedyś powiedziałam szefowej, że patrząc na moją wypłatę nie czuję się kompetentna żeby robić kolejny projekt i że są tu chyba lepsi pracownicy patrząc po wynagrodzeniu... odwróciłam się na pięcie i poszłam
zatkao kakao, za jakiś czas dostałam podwyżkę
Mona widzę, że masz załamaniebyłaś już u psychologa/psychiatry? Jak się kilka problemów nałoży wcale nie jest łatwo sobie z nimi poradzić. Współczuję Ci i wspieram z całego serca
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej,
Anie trzymam kciuki za wizyty
Blondik, nie załamuj sie jeszcze, a resztę kochańych owulantek wspieram
Arienna zdrowka dla psiaka
Miłego dniaAnia_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Ja kiedyś powiedziałam szefowej, że patrząc na moją wypłatę nie czuję się kompetentna żeby robić kolejny projekt i że są tu chyba lepsi pracownicy patrząc po wynagrodzeniu... odwróciłam się na pięcie i poszłam
zatkao kakao, za jakiś czas dostałam podwyżkę
I prawidlowomarissith lubi tę wiadomość
-
pelen monitoring juz wiem ze moj mazoddal krew
bo badanie jest wklepane do systemu
teraz czekamy na wyniki ..
Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim! Cieszę się że Kosia z nami
czekamy na dalsze wieści
witam nową koleżankę i Thalie
fajnie że coraz więcej nas tu wraca, choć szkoda że tu a nie na fioletową
mąż mi dziś na szkolenie wyjechał, wraca jutro, tempka dziś poleciała na łeb na szyję, przytulanie było przedwczoraj, mam nadzieję że jeśli to ovu to to wystarczy, jak nie, to tragedii nie ma - przedstawiłam się na system pomalutku do celu - zmniejszyć bmi, rzucić palenie, znaleźć dobrego lekarza a w marcu-kwietniu zapisać się do kliniki. Postanowienie noworoczne - w tym roku zajde
Ania_84, Asiula86, konwalianka, Anuśka, ara, Misi@ lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Smartta super postanowienie najbrdziej podobaja mi sie rzucenie palenia i BMI
bo to ze uda sie do konca roku to jestem pewna
-
Mona_M wrote:Ja jeszcze kolega z pokoju obok dostał mega podwyżkę i teraz zarabia 2 razy więcej niż ja, a ja nawet 1 zł nie dostałam
Ari, ale wasza psina ma ostatnio "przygody".. dobrze, że skończyło się "tylko" stłuczeniem..
o smarta super plan!
choco, a kiedy teścik? no chyba nie w sobote, co?zlituj się..
znowu byłam w lidlu..kupiłam fajny sportowy stanik, do ciężkiej pracy "po" połogu.. naprawdę niezłe gatunkowo.. ciekawe mają też te buty sportowe, gdybym nie kupiła przed zajściem, to wzięłabym te.. polecam a kosztują tylko 55zl..no i mnóstwo przyrządów do ćwiczeń - dla chętnychWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 09:39
Ania_84, choco lubią tę wiadomość
-
A mi sie jedno info nie podoba.. dziewczyny na bocianie.. glownei wlasnie bezplemnikowcy- mezowie.. pisza ze w Novum juz nie zapisuja na refundowane.. i dopeiro moze w kwietniu .. ;/ mam nadzieje ze uda nam sie jak cos zalapac w tym roku ;/
Konwalijkko co do lidla :
ja wlasnie sie zastanwiam nad pilka ta takaw dziwnym ksztalcieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 09:41
-
Ania, narazie się tym nie zamartwiaj.. teraz macie przecież inne zmartwienia i kroki przed sobą.. będziesz myśleć, gdy już będą plemniczki
ta piłka jest fajna, też zwróciłam na nią uwagę,ale mam jedną - tą duża i już kupę miejsca zajmuje..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Konwalianka czemu mam nie testować w sobotę?
Dobra przyznam sięchciałam zatestować wczoraj. Już prawie gacie zajęłam i się zorientowałam że test który mam w ręku to test owulacyjny. A ciągle byłam przekonana że mam ciążowy w domu. Hmmm uznałam to za znak, że jednak trzeba poczekać do terminu @.
Ania_84, marissith, ara, Misi@ lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Mój mąż zapewnia mnie, że w tym roku się uda
Choć ja dalej po cichu liczę na to, że w tym roku to zdążę urodzić
Smarta, Ty jesteś z Warszawy, więc jeśli chcesz to mogę Ci polecić dobrego lekarza
Pozdrawiam wszystkie Dziewczyneczki! I fajnie, że jest nas o jedną osóbkę więcej
Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
choco wrote:Konwalianka czemu mam nie testować w sobotę?
Dobra przyznam sięchciałam zatestować wczoraj. Już prawie gacie zajęłam i się zorientowałam że test który mam w ręku to test owulacyjny. A ciągle byłam przekonana że mam ciążowy w domu. Hmmm uznałam to za znak, że jednak trzeba poczekać do terminu @.
Konwalijko mam tez zwykla ale jakos tak ;/
eehh wiem..tylko ze wiesz u nas boje sie ze dlugie czekanie .jak cos znajda bedzie zle wplywalo na efektWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 09:53