My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Byłam dzisiaj u gina. Pęcherzyka brak
był i się zmył
bez sensu. Czyżby ten wczorajszy skok temp to była owu? Przy 30 dniowych cyklach?? WTF???
Malenq!!!! dajesz czadu! ciotki czekają na Kosię
ależ mnie prawy jajnik napier*ala, czy to możliwe, że wycinając wyrostek coś mi w jajniku popsuli? -
nick nieaktualnychoco wrote:Ja dalej udaję zegarek i się nakręcam. Niby brzych boli ale jakoś tak odrobinę inaczej niż przed @, tak bardziej jak nadwyrężony mięsień. (o)(o) boli prawa od pach w kierunku sutka ale tak w środku i nie przy dotyku. No i wczoraj pogmerałam sobie i moja szyjka jest bardzo wysoko a zawsze już ok tygodnia przed @ była bardzo nisko. No i jak tu się nie nakręcać. Tylko tempke rano zmierzyłam to było 36,5 a po owulce mam zawsze w okolicach 36,8.
Hmmm czekam więcovu na jutro wyznaczyło @ wg. moich wyliczeń powinna być dzisiaj. Poczekam z testowaniem do soboty ale nie wiem czy wytrzymam.
A mam jeszcze jeden dziwny obiaw, aż zasięgnełam wiedzy z google ale nic nie znalazłam. Moje ścianki w pochwie są mega twarde. Normalnie jakby z drewna były. Nigdy tak nie miałam.
Ok, idę popracować, to mi może głupoty z głowy wywieje. Ale trzymające kciuki niech nie przestają
Choco jakby mieli groszki dawać wg objawów miałabyś trojaczki conajmniejtrzymam kciuki choćby za jednego groszka u Ciebie!
choco lubi tę wiadomość
-
Marnutku wróć do nas. Nie będziemy wracać do tego co było. Tęsknimy tu za Tobą.Lamama.
Kochana, pozdrów dziewczyny i zapewnij, że za każdą z Was trzymam kciuki, ale nie wrócę. Dla dobra wszystkich Powodzenia!
> to sms zwrotny od marnuta.LaRa lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
hej hej laski
byłam się zarejestrować do PUP, pojawiła się też nowa oferta pracy w kolejnym domu dziecka, wysłałam już CV i czekam na telefon, z tego co wiem to nie mają jeszcze nikogo kto by odpowiadał wymogom jeśli chodzi o wykształcenie więc jest szansa, co prawda trzeba będzie dojeżdżać ale zawsze praca i to w zawodzie....
znaczy co? Kosia już dziś?
marissith, konwalianka, choco, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
<Malenq jeszcze liczy skurcze, więc spokojnie..
ale dziś zmordowana jestem.. byłam w biedrze - wydałam 60zł, później w leroy merlin - 70 zł i auchan 200 zł..boże mam dość takiego życia..nie kupiłam nic nadzwyczajnego.. same potrzebne rzeczy, zgodnie z listą! a jeszcze czeka mnie kupno farby, tapety, kleju..czyli jakieś 300zł -
HEEEEJ
właśnie za namową mojej Maryśki zawitałam do Was one more time..... tym razem będę musiała bardzo uważać, na to co piszę i w ogóle.... ale takie newsy mnie dzisiaj doszły o porodzie, że musiałam no musiałam wpaść
Malenq- trzymasz się tam?LaRa, Arienna, Ania_84, marissith, konwalianka, Mona_M lubią tę wiadomość
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
Malenq sie rozkreca, powoli bo powoli ale juz cos sie dzieje
a najlepsze jest to ze jest bardziej spokojna niz np. ja
bardziej sie przejmuje jej porodem niz Ona sama
emocje sa, moze to dlatego ze to pierwsze gangowe dziecko bedzie????Arienna, Asiula86, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość