My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ari - jak ci zaraz zasadzę wirtualnego kopa w doope. Jak patrzę na twój wykres to aż mi zielono przed oczami
Myśl pozytywnie.
(spoko też będę panikowała)
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co? tak uczę się tej rozwojówki i stwierdzam, że pojąwszy to będę tak mądra że hej
biedne moje przyszłe dzieci
musimy wiedzieć nawet w ktorym miesiącu co dziecko potrafi (począwszy od podnoszenia głowki) i dlaczego, że np w 8 miesiacu życia dziecko nabiera pojecia stałości przedmiotu, czyli wcześniej dziecko uważa że istanieje tlko co co ono widzi.......... masiakra jest tego tyle że szok
Ania_84, marissith lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Wiecie jak mnie męczy to że jestem na tabsach. Mam ochotę skrócić o miesiąc czekanie i spróbować. Tylko się boję, że jak się nie uda to zmarnuję te 2 miesiące.
ale pewnie kochana twoj gin wie co robi.........
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Wiecie jak mnie męczy to że jestem na tabsach. Mam ochotę skrócić o miesiąc czekanie i spróbować. Tylko się boję, że jak się nie uda to zmarnuję te 2 miesiące.
ja teraz sie ostro zastanwiam..i 19 stycznia jak zadzownimy do dr to mamy zamiar z nim porozmawiac.. czy nie lepiej pwotorzyc kuracje zobaczyc jak hormony beda sie zachowywc.. bo troche mnie martwi to co czytam.. ze jak u faceta proces spermatogenezy jest zatrzymany ..to zanim ruszy to mija jakis czas i np teraz moga sie dopwior wyksztalcac prawdziew a plemniki .. ;/
wiec niewiem czy nie wole poczekac pol roku i miec taki spokoj ze teraz jesli sie nic nie znajdzie tzn ze nic nie bylo..a jelsi teraz znajdziemy komorki spermatogenezy tylko i dr powie ze trzeba powotrzyc kuracje i znowu mTESE to znowu zaczniemy myslec.. a nie chcemy 2 zabiegu .. ;/
-
hej dziewczynki,
Ari, nie ma co się zamartwiać na zapas.. zawsze będzie stres.. to nieodzowny element naszego życia.. niestety..
ja też mam dwa magistry, ale na szczęscie byłam ambitna na studiach i oba zrobilam od razu.. teraz czasem chciałabym iść na jakieś podyplomowe, ale wiem, że tym papierkiem też mogłabym sobie d... podetrzeć..może jak chłopcy podrosną.. zobaczymy
miłego dniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:
kurcze, wiecie co zaczynam panikować przed jutrzejszym testowaniem, nie boje się że znów się nie uda, tylko ze się uda i znów pójdzie źle, bardzo negatywnie mnie nastawił wczorajszy ból w pachwinie (aż drętwiała noga) tak jak przy poronieniu i zaczęłam się schizować nie mogę o niczym innym myśleć
.... masakra zanim człowiek doczeka się dzieci to oszaleje
Moja sw.pamieci babcia kiedys wydiagnozowala , ze pewna córka jej sąsiadki z domu obok upadla na bok, powiedziala ze w pewnym momencie czula bol w nodze i chwile pzniej nie mogla nia ruszycbabcia widząc ta sytuacje mowi : Ty wiesz ze twoja córka jest w ciazy? , one obie zdębiały ! Ta w ciazy....
Na drugi dzien zrobily test , i okazalo sie ze jednak byla w ciazy
Babcia i jej prorocze diagnozy ..
Ps. wiem ze to pępowinka na zdjęciuale bylo drugie usg ja to tam cos widzialam
zreszta lekarz tez cos tam mrukną ale powiedzial ze nie chce sie bawic w wróżbite
Arienna lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Moja sw.pamieci babcia kiedys wydiagnozowala , ze pewna córka jej sąsiadki z domu obok upadla na bok, powiedziala ze w pewnym momencie czula bol w nodze i chwile pzniej nie mogla nia ruszyc
babcia widząc ta sytuacje mowi : Ty wiesz ze twoja córka jest w ciazy? , one obie zdębiały ! Ta w ciazy....
Na drugi dzien zrobily test , i okazalo sie ze jednak byla w ciazy
Babcia i jej prorocze diagnozy ..
i tej diagnozy będę sie trzymac
Mona_M, cati lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:babcie i prababcie to były i są najmądrzejsze istoty na świecie, to urodzone wiedźmy ( wiedźma- kobieta mająca wiedzę) dlatego babć i prababć powinno się słuchać
i tej diagnozy będę sie trzymac
-
a ja siedze i wymyslam biznesplan bo od 19 do 23 trzeba zlozyc do mupu na zalozenie dzialanosci
wiec musimy 19 zlozyc
bo jest tylko 30 umowkonwalianka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
no wlansie ja nie wiekm co one sie tak opierdzielaja..
jedyne godne wytlumaczenie to dolegliwosci ciazowe albo.. sex