My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
6lama9 wrote:Czy inozytol może zaszkodzić kotce? Uparła się na moja szklankę z inofolikiem:-D
Nie wiem czy nie chlapnęła z lećka sobie. Widać dla kotek to też złoty środek
Acha i powiedzcie mi kiedy sterylizować kotkę? Muszę powoli o tym zacząć myśleć.
nam wet powiedziala z epo pierwszej rójce..nasza miala chyba 5 m-cy
t ze musi miec kotki to mit ;/ wrecz moze byc bardziej dla kotki meczace.. bo moze miec zwiekszosne ryzyko raka sutka.. i takie tam
-
nick nieaktualnyHej Dziewuszki!
Arienna no wykres miód malina!
Aniu psinka boska! Moja córka mówi ze by go wzięła i schrupala taki slodziak!!! (Dla mojej Julii dosłownie każdy pies nawet kabanos jest piękny). Idę jeść śniadanko i kawusiaaaaaAnia_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek dziewczynki
Witam się jak zwykle kawowo i łóżkowoa bo tak wieje u mnie i pada, że nawet pies nie chce wyjśc z wyra
Ale co ja widzę coś się kroi? Ari? cicho sza i trzymam kciuki!!!! musi być zielono wykres nie kłamie
Ania powodzonka w szkoleniu nowego psiaka przytulaka
No i co więcej nie pamiętamjak mi się przypomni to dopowiem
I miłego dnia oczywiście dziewczynkiMisi@ lubi tę wiadomość
-
ciiiiii ja tez nic nie mówię, mogę jedynie dodać ze mam nieodpartą ochotę na jedzenie śmieci typu zupki chińskie czy rosół z proszku
niestety już kogoś zatrudnili, znaczy dyr zatrudnił, kadrowa nawet o tym nie wiedziała, czyli kogoś miał - ech ten nepotyzm mnie wykończyBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wracam od lekarza, weszłam do galerii i zakupiłam torebkę w mohito, sweterek i oczywiście zaliczyłam home & you i jestem posiadaczką wianka na święta i takiej szkatułki - koszyczka zamykanego, wykonczy mnie ten sklep.
Ari trzymam kciuki, bo styczeń leci i coś fasolek no widu, ni słychu.. Szkoda, że z tą pracą się nie udało..
Lama u mnie jakieś s słoneczko się przebija, może wyślę trochę do ciebie..
Mari dupsko niech boli, byle efekt byłMisi@, marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychoco wrote:Śliczna jest. Buziaki od wirtualnej cioci
Jak sie czujecie? Jak serduszko Kosi?
Przepraszam, że przeklejam wiadomość z fb, ale staram się szybciutko wskakiwać na forum:
"Kochane jeżeli chodzi o serduszko to mamy mieć co 3miesiące wizyty u KARDIOLOGA, ponieważ bradyarytmia się utrzymuje, a do tego w szczegółowym badaniu przedmiotowym serca ujawniono mikro tętniaczek, który musi być monitorowany, za miesiąc mamy kolejne EKG....do tego ta deformacja wewnętrzna noska - przez to ciężko się jej oddycha, i nie można doprowadzać, aby płacz przeradzał się w "histerię", bo powietrza jej brakuje....
ja również dostałam kilka skierowań, min. do hematologa i również do kardiologa, ponieważ moje tętno jest za wysokie....
kolejne co mnie dopadło to zatrzymanie wody, po ciąży tak ślicznie wszystko zeszło, a od wczoraj puchnę...nogi, ręce, twarz....wypijam 3l wody, ale nie widzę poprawy, na razie do lekarza też nie mam jak pojechać unsure emoticon
Póki co ładnie nauczyła się "wisieć na cycu" hehehehe...
śpi z nami, bo sama w łóżeczku w nocy mocno płacze, a w dzień śpi w tym samym łóżeczku i nic .... unsure emoticon no cóż, wszystko dla KSIĘŻNICZKI:)
jak zrzucę fotki na lapka to wstawię
Buziaki dla e-cioć....cmok, cmok, cmok.....Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, rozlozylo mnie na maxa, leze w łóżku i kwiczę, do tego zatrzymała mi się woda w organizmie i mam spuchniete oczy ze prawie nie mogę ich otworzyć, mam tą dolegliwości dość często
Mój kochany ekspert mi odpisał, niestety nic dalej nie wiem, jego odpowiedź zinterpretowalam tak, zobaczyłem twoje pytanie ale się na nie nie wypowiem... Eh i po co ja czekałam...
W poniedziałek usg, mam nadzieję że będę się czuła lepiej.
Buziaki dla wszystkich idę dalej spać -
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Mam dziś wolne. Właśnie wrocilam od lekarza, bo przyszły moje wczorajsze wyniki krwi z 5dc. Lekarka młoda, chyba praktykantka. Widziałam, ze miała mnie i męża juz dość.
Chcecie się posmiać? No to czytajcie...
Prolaktyny mi nie zbadali. Ja się jej pytam dlaczego, skoro prolaktyna wchodzi w skład hormonów kobiecych? Lekarka do mnie, ze oni prolaktyny w tym kraju nie badają, no chyba ze UWAGA cieknie mi mleko z piersi, mam zawroty głowy lub pogorszenie wzroku. Dopiero wtedy zalecają badanie prolaktyny
Śmiechłam wtedy z mężem, no ale dobra... Lekarka patrzy na wyniki. Mówi, ze wszystkie są w normie. I to wszystko. Musiałam ja prosić, żeby mi wydrukowała i dała, bo normalnie to oni tego nie robią tutaj. Mówiłam jej też o tym, że nie mam owulacji od kilku cykli. Lekarka mnie się pyta czy mam miesiączki. Odpowiadam, że tak, ale ostatnio bardzo nieregularne (41 dni, potem 25 dni). Ona na to UWAGA! : Jesli masz miesiączki to owulacje też masz!
Znowu śmiechłam! Ona biedna nie wiedziała juz co z nami zrobić. Na koniec rzekła, ze pacjent czeka juz 20 minut i po prostu nie wie co mi doradzić.
Aha, stosunek LH do FSH wynosi 1.2
Tarczycy mi nie zrobiono.
Ktoś chętny na zamieszkanie w Anglii? Lekarze super, nie wiedzą nawet co to prolaktyna... -
wreszcie wracam do forum ;P bo juz wrocilam do no... i nastepny dzien odrazu wizyta u lekarza rodzinnego by mi pomogl z cholernym kaszlem ktory mam juz od 3 tyg. jak sie okazuje nie mam zadnych bakterii i nic nie slychac w oskrzelach czy plucach to tez nic mi nie przepisze bo wiekszosc rzeczy jest szkodliwa dla malenstwa . A ja sobie juz flaki wypluwam bo kaszel nie daje mi spokoju
Zaraz sobie zrobie mleko czosnek miod... ciekawa jestem czy nie zwroce tego.
Z fajniejszych rzeczy , dzidzius sie rozwija dobrze i poki co nie daje o sobie znac kopniakami czy pukaniem ;P no ale to dopiero 16 tydz wiec jeszcze poczekam
Przeczytalam o Kosi na fb , mam tylko nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :*Misi@, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo za dzień, co za dzień, podczytywałam was z kom a teraz mam chwilę żeby coś napisać...
Nastka, sorry ale to piz*da nie lekarz... w waszym przypadku musicie mieć na prawdę dobrego i kumatego lekarza. A powiedz, czy mąż zrobił badania?
U Ciebie to co zrobili wygląda ok, ale tarczyce też warto zbadać. No i ciekawe czemu teraz te cykle masz takie dziwne, w sensie nieregularne. No i trzeba by sprawdzić drożność jajowodów. Nie ma tam polskiego lekarza? Na pewno by bardziej kumał co i jak. Albo przyjedź do PL i zrób komplet badań z monitoringiem, ale to wiadomo, potrzebujesz min miesiąc wolnegoja się dziwie jak angielki w ogóle zachodzą w ciąże?! czy są tak nawalone co weekend, że samo wychodzi? tak jak tutaj dresiarstwo, też mnoży się na potęgę...
Anastazja czytałam odp eksperta, tak odpisał, że nic nie napisałczemu tak puchniesz? zdrówka!!!
Blondik labradory zjedzą wszystko, co tylko się da włożyć do paszczy... Dobrze, że sam wyhaftował. Moja też zjadała wszytko jak leci, na szczęście jej przeszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:22
-
dziewczyny, dziewczyny! pijemy za moje idealne wyniki z genetyki;) dziś bylam u gina;) mamy działac i się nie stresować, wszystko jets ok;) w środę zaczynam monitoring;)
a dziś winko;)
tralalal;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:08
marissith, Mona_M, Misi@, Anuśka, LaRa, beszka, konwalianka, Malenq, 6lama9, wistful, choco, zizia_a, Katjaa, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello jestem
Cały dzień latałam po chałupce i ogarniałam, później się szykowałam i pakowałam a teraz mam chwilkę żeby tu zaglądnąćFaktycznie jakieś śnięte jesteście... Cisza tu i spokój
Anastazja ale Ci się trafiło... Współczuję i trzymam kciuki niech się poprawi
Blondik gratuluję wyników :)Do dzieła
Nastka no masakra jakaś... Co za debilizm!!! Co oni tam robią? Wskocz w jakiś powietrzny autobus i zrób sobie normalne badania w PL
Ja na dwa dni znikamBędę w latach 70tych
Buziole baboleMalenq lubi tę wiadomość