My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki po przerwie...podczytuje Was co jakiś czas ale nie miałam mocy odpisać... Dziś już lepiej.
Co najważniejsze myślę o Was ciągle i zaglądam z nadzieją że pojawi się nowa fasolka.
Anuska nie smuc się jeszcze jest nadzieja.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki i postaram odzywać się częściej
Choco zdrówka dla męża i nie myśl tak o sobie bo super żona jesteś, właśnie w takich chwilach się to objawia.
Anuśka, Mona_M, Nieukowa, choco, 6lama9, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ania_84 wrote:hej kochane
ANuska tulamkochanaale estezcze sie nie smuc
wiesz dopoki nie ma @ jest nadzieja
a ja wlasnie popijam z misiem SOMERSBY
piesio zakumplowal sie z naszym Kajtkiem i chyba zostanie CIapeka nie kacper
no i teraz spia razem w budzie.. nie chcial nawet wyjsc
No to widzę że masz nowego mieszkańcaSuper
Takie pieski są bardzo wdzięczne
Misia jak po wizycie? -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Hej kochana i jak po wizycie?
Ech sama nie wiem. Jest pęcherzyk płodowy i być może echo zarodka...mimo, że na zdjęciu bylo napisane 6 tydzie i 3 dzień. Gin powiedziała, ze ciąża ma 4 tyg i 4 dni. Mam nikomu nic nie mówić bo wszystko się moze zdarzyć. Nie założyła mi karty ciąży, bo jeszcze nic nie wiadomo. Mam przyjść za tydzień, wówczas zobaczymy czy się rozwija.
Z dobrych wieści, pęcherzyk ulokowal się w macicy i gdy spojrzała na wyniki meża i moje powiedziala, że to cud i raczej to zdrowy plemniczek musial trafić, więc jakiś się uchował. czekam do wt za tydzień. aha wspomniała, żebym poszła może też sprawdzić do kogoś innego, ale nie chce się za bardzo stresować i postanowiłam czekać.
Powiedziała, że mdłości i biegunka to dobre objawy.
I tyle wielka niewiadoma. Ja już na suwaczku wcześniej obnizylam o tydzień moją ciąże..narazie nie zmieniam zobacze co bedzie za tydzień. -
A my teraz sie zastanawialmy czy jak bedziemy dzownic 19 stycznia czy nie pogadac z dr .. bo mam watpliwosci czy nie lepiej przedluzyc kuracje ;/
poczytalam na bocianie .. i wogole nasz przypadek jes calkiem odmienny od tych dziewczyn ktore juz sa po ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A my teraz sie zastanawialmy czy jak bedziemy dzownic 19 stycznia czy nie pogadac z dr .. bo mam watpliwosci czy nie lepiej przedluzyc kuracje ;/
poczytalam na bocianie .. i wogole nasz przypadek jes calkiem odmienny od tych dziewczyn ktore juz sa po ;/ -
witam, po nieprzespanej nocy...moj pies cala noc chodzil, stękał..wkońcu o 4 rano wyrzygal plastikową nakrętkę...nie wiem z czego...taka o średnicy ok 5cm...bosh...nawet nie była zgieta ani nadgryziona tylko polknieta i zwrocona w całości...gdzie on to wciagnął?
ah;( dobrze, że nic mu sie nie stało...
po rzyganiu zawsze pakuje sie do łózka i chce zeby go utulic do snu i głaskac...jak dziecko... -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Blondik ale macie przeboje z ta Wasza psina.
Miłego dnia. Za wszystkie staraczki i testerki trzymam kciuki
Mam nadal mdlosci i biegunkę wiec trzymam sie tego ze to dobry znak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 06:42
6lama9 lubi tę wiadomość
-
Dobry...
Blondik ale macie pochłaniaczaWciąga wszystko co mu się w paszczę zmieści... Bidulek... Taka nakrętka to musiała go nieźle wymęczyć...
Misia jak gin mówi że dobrze to jest dobrzeI tego się trzymajmy
U mnie tempka hoojowa ale stabilna... Szału nie będzie w tym cyklu, więc widmo szpitala coraz bliżej...
Lecę popracować trochęMiłego członka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 07:19
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziołchy, wczoraj małż zapodał mi pregnyl - jak to choojowstwo boli... tzn. dupsko boooooli
ale dzisiaj już spoko. Miłego dnia laseczki
Ja sie pytam gdzie jest nasza kierowniczka warzywniaka?! Cho no tu, nowe groszki by się przydały!!!
Malenq pisz nam jak tam Kosia czuje się w domkuJak wam się mieszka we 3?
Blondik lubi tę wiadomość
-
hej misie patysie
tempka nadal szczytuje
a ja dziś idę z podaniem, trafiła się super oferta i to w zawodzieco prawda na 3/4 etatu więc kasy mało ale jako terapeuta zajęciowy z dziećmi niepełnosprawnymi
czyli mój konik
z objawów zostało mi tylko mega bolące cycki (ciągnący od pach po sutki) i zalewający biały śluzzaczynam mieć nadzieję, stanu podgorączkowego nie mam więc wczoraj to było chyba przegrzanie
6lama9, Misi@, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Arienna ale wyresik piękny
Anuska wazne ze tempka stabilna
Blondik madakra ta twoja psina ostatnio co rysz cos wymysla
A ja chetnie oddam moja tempke dzus zmierzylam dla pewmosci czy II faza cyklu trwa i jest ok 37,19 wiec normalna tempkaAnuśka lubi tę wiadomość
-
właśnie on jest za piękny by był prawdziwy
Blondik - urok posiadania labradora- całe szczęście że mój Niko- kaskader (przez niektórych zwany "desant- samobójca") wbrew temu co mówią o spanielach jest wybredny w jedzeniu
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Czy inozytol może zaszkodzić kotce? Uparła się na moja szklankę z inofolikiem:-D
Nie wiem czy nie chlapnęła z lećka sobie. Widać dla kotek to też złoty środek
Acha i powiedzcie mi kiedy sterylizować kotkę? Muszę powoli o tym zacząć myśleć.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
a my dzis wypuscilismy z rana malego na dworek
zeby sobie latalam bo w=jest cieplo
jak w domu skompli jak cholera tak na dworze nic.. zajety bieganiem, jak mu chlodniej idzie do budy kajtka ktory o dziwo spi z nim w budzie
fakt kajtek strfofuje go troche szczegolnie jak maly za abrdzo chce sie bawic
dzis z oboma idziemy na dluzszy spacer zbey sie zapoznalimama nadzieje ze Kajtek nie nauczy malego obszczekiwania ludzi
bo jak jest na dworze to juz go nauczyl kto podchodzi do bramy na niego szczekamyMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej.
Arienka - to masz super objawy i ta tempka, będzie zielono
Misi@ będzie dobrze - trzymam kciuki.
Blondik - no co za pies. Moja mama ma spaniela, ten tez wszystko pochłania.
Witaj Maniek
Mari - to teraz pękaj i zachodź
Oki robie sobie sniadanko i do roboty
Arienna, marissith lubią tę wiadomość