My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laleczki
nie da się Was nadrobić po weekendzie nie da się
mój weekend koszmarny, 5 egzaminów, oni powariowali
dwa wiem ze zdałam, reszta się okaże
wczoraj pojechaliśmy z mężem na cały dzień do Wrocławia do ZOO ) do tego nowego akwarium ) i później na saunę, było wspaniale, szkoda tylko że w drodze powrotnej tak się pokłóciliśmy że małż chciał mi papierami rozwodowymi rzucać
masakra jak bardzo wyprowadzić z równowagi może stanie 2 godziny w korkach i zepsuty przewód od nawigacji ( niechcący przytrzasnęłam drzwiczkami od schowka i urwałam w środku korka we Wro akurat jak zdechła nawigacja)a dzień był taki piękny i romantyczny a wieczorem wykrzyczana propozycja rozwodu
nie wiem czy się przeziębiłam, ale mam dziś stan podgorączkowy ( nie siedziałam w saunie długo - tak max do 10 minut seans żeby się nie przegrzać)i czuję się chora, grzeje mi w stopy jak nie wiem co... małż pełen wyrzutów sumienia po wczoraj jak usłyszał ze się źle czuję - kazał mi leżeć, na wypadek jakbym była w ciąży- ech Ci faceci
a co tam u Was przez weekend?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 10:45
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny , mozecie mi coś wytłumaczyć bo albo ja jestm taka nie kumata albo nie wiem ,
więc tak .. robiłam badanie progesteronu w dniu owulacji wynik 1,99 ng/ml
i 8 dni po owulacji tj 21 dzień cyklu , wynik 12,20 ng.ml
czyli jednostki są te same a moje pytanie brzmi
przy wyniku są normy laboratorium , to skoro jednostki w których jest wynik są takie same czyli ng/ml to te normy tez powinny byc takie same nie??
albo mnie oświeććie bo nie kumam czaczy,
dla przykładu :
progesteron w fazie lutealnej normy pierwszego laboratorium :
lutealna :1,2 -15,9 ng/ml
a teraz normy drugiego laboratorium tez w fazie lutealnej 1,7 -27,0 ng/ml
powiedzcie mi sąd ta rozbieżność w normach skoro jednostki sa takie same
i jak mozecie to co myslicie o moim wyniku
-
Witam dziewczynki "stare" i nowe
Wklejam Wam wczorajszy post Malenq żebyście się nie martwiły, chyba nie będzie miała nic przeciwko
"Hej hej...
Nadal w szpitalu, nadal monitorowane, jutro zapadnie decyzja czy dom? I będziemy dojeżdżać na kontrole, czy przenoszą małą do szpitala dziecięcego, a ja będę dochodzić.....
Ale już nie leżymy pod lampa:-D
Noce są ciężkie, bo dużo badan ma w nocy, a wraca z nich juz nie z płaczem a histeria, przed wczoraj np. Od 00:00 do 4 nad ranem tylko na rekach spala, i non stop kwiliła...do tego pobieranie krwi też w nocy....
Ech obu do domku..." -
nick nieaktualnyO biedne maleństwo.
Mój młody też pod lampą leżał, i tak mu się nie podobało, że aż wyniki badań mu sie pogorszyły.
Ja już byłam tam zmęczona, że przysnęłam na brzegu łóżka z małym na rękach i ocknęłam się jak mi z rąk wypadał.
Uparłam się na szybkie wyjście do domu (po 7 dobach), a potem żałowałam bo żółtaczka nasilona była z nami jeszcze 4 tygodnie.
Ło matko ale to było dawno...... czasy prehistoryczne hahaha -
Mona jak Ci z rak wypadł? Łoooo! Przeraziłam się. O matko "WYPADAŁ" całe szczęście, dobrze, że kocyk nie był śliski!!!!!!!!
Taki czarny humor trochę wyszedł ale tak poważnie, to mogło być groźnie.
Padam. Objadłam się bigosem ale nie jadam pieczywa od wczoraj od rana. Koniec z kapustą, przecież pęknę zaraz. Kocham Was i tęsknię. Idę pracować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 07:15
-
Hej kochane
Malenq jak tam ??
Dziewczyny ale nam pisna dala popalico matko wyla .. piszczala itp itd . cala naoc nie przespalam
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:Mona jak Ci z rak wypadł? Łoooo! Przeraziłam się. O matko "WYPADAŁ" całe szczęście, dobrze, że kocyk nie był śliski!!!!!!!!
Taki czarny humor trochę wyszedł ale tak poważnie, to mogło być groźnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdebrałam wyniki
TSH 2,29 norma 0,55-4,0 na upartego jest ok
FT4 14,81 norma 11,5-22,70 czyli tez nie najgorzej
i UWAGA
anty-TPO wynik 253,56 norma 0-5,61
no i kuźwa nie wiem co jest grane, organizm sam mi siebie zwalcza.Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze ja dzis 5dc i rano na czczo poleciałam na badania krwi a tu takie zdziwko, bo lekarz rodzinny zlecil jedynie LH, FSH i witaminę D. To co to kurwa za badania na nieplodnosc? Gdzie prolaktyna? Gdzie TSH? Gdzie testosteron, kortyzol i estradiol? Nosz...co za..... kraj!!!
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Odebrałam wyniki
TSH 2,29 norma 0,55-4,0 na upartego jest ok
FT4 14,81 norma 11,5-22,70 czyli tez nie najgorzej
i UWAGA
anty-TPO wynik 253,56 norma 0-5,61
no i kuźwa nie wiem co jest grane, organizm sam mi siebie zwalcza.
Jak masz antytpo tak wysokie to możesz mieć hasimoto, bo moja kolezanka tak ma, że tsh ,ft4 w normie a anty tpo wysokie i jej wyszlo hashi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczynku Moje Kochane za wsparcie i miłe słowa. Mąż czuje się odrobinę lepiej, ale możliwe że bez cięcia się nie obejdzie.
Dobra ale dziś to wielki dzień Pati i jej brata wiec trzymajmy za nich kciuki czy jaką kto woli formę przekazywania pozytywnej energii.Blondik, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************