My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
6lama9 wrote:To u mnie też jest hashi, bo mam wszystkie wyniki w normie, dupa rośnie, inne objawy na niedoczynność a jej nie ma fizycznie i w badaniach widać. Za to tarczyca już widoczna i to porządnie.
Asiula86, Mona_M, 6lama9, Ani86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Kochana ja jestem ostatnia osoba która mówi, że to wina hormonów ale hashi to może być to, bo jak trafiliśmy na onkologię to stres był ogromny i od tego się zaczęło, @ raz na 5-6 miesięcy, dupa rosła ale najpierw mocno spadła, później skoki ciśnienia i ataki leku nie wiadomo skąd, no i straszne huśtawy. Zawsze ważyłam z 72 kg a teraz mam prawie dwa razy tyle. Do tego poronienia wczesne, bez przyczyny. PCOS często współistnieje z hiperprolaktynemia czynnościowa i hashi a tarczyca mi pewnie tak sobie urosła do wielkości śliwki renklody- pewnie jak by to niektóry lekarz powiedział( taaaka pani uroda)
Podobno hashi może istnieć bez niedoczynności.
Ale pewnie masz rację choco. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHasi prowadzi do niedoczynności i współistnieje zazwyczaj z innymi chorobami autoimmunologicznymi. Mi np puchła jedna noga w lecie i lekarz powiedział, że to przez to. Hasi zostaje z nami do końca życia.
Mi jak padła tarczyca to przytyłam 13 kg, długo nie poznawałam siebie w lustrze (teraz się przyzwyczaiłam).
Ale tsh w normie więc już mi lepiej.
Oki spadam do domciu papapapawistful wrote:czy nowa lama to stara lamama? już się nie łapietak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:24
6lama9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuz wam pisałam że owu wyznaczona na 9 dzień. detektor ciązy się własnie uaktywnił. pkt 0. pocieszające
w następnym miesiącu nie płacę abonamentu. wtedy podobno tego detektora nie ma to nie będę się stresować i łudzić że mam jakies objawy i na siłę wymyslać żeby pkt było więcej. ehh sama siebie okłamuję chyba żeby na chwilkę choć było lżej
-
wistful wrote:czy nowa lama to stara lamama? już się nie łapie
Cześć dziewczynki... Jakaś smętna jestem... Tak mi smutno jakośŹle się czuję sutki mnie bolą, tempka spada i jakoś mi smutaśnie...
Coś chciałam napisać o wynikach Waszych badań ale nie znam się na tym i nie wiem co pisać więc chyba zamilknę... -
A tak poza tym to co to za spadek Anucha, co? To nie jest spadek!
Baczność!
Nie mazać się!
No!
Czekamy na kolejne pomiary
Wiem wiem, kryzys a na kryzys co? Wdeeeeech, wyyyydeeeech, wdech, wydeeeeeech a dalej wiesz jak to leci- do skutku kochana
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i teraz sobie wkręciłam, że i ja mam hashimoto. A czym to sie objawia? Otyłością? Mega długimi cyklami?
U mnie TSH zawsze na medal. Nigdy nie przekroczyło 1. Zawsze było 0.90. Ale i tak zawsze jestem senna, zmęczona i jakaś taka do niczego. Otyłości nie mam, jestem szczupła, ale puchnę. No i co teraz? Wkręciłam sobie jak cholera! -
nick nieaktualny
-
hej kochane
ANuska tulamkochanaale estezcze sie nie smuc
wiesz dopoki nie ma @ jest nadzieja
a ja wlasnie popijam z misiem SOMERSBY
piesio zakumplowal sie z naszym Kajtkiem i chyba zostanie CIapeka nie kacper
no i teraz spia razem w budzie.. nie chcial nawet wyjscAnuśka, Misi@, 6lama9 lubią tę wiadomość