My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lama to się obrzarstwo nazywa a nie hashi6lama9 wrote:To u mnie też jest hashi, bo mam wszystkie wyniki w normie, dupa rośnie, inne objawy na niedoczynność a jej nie ma fizycznie i w badaniach widać. Za to tarczyca już widoczna i to porządnie.
Asiula86, nick nieaktualny, 6lama9, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Kochana ja jestem ostatnia osoba która mówi, że to wina hormonów ale hashi to może być to, bo jak trafiliśmy na onkologię to stres był ogromny i od tego się zaczęło, @ raz na 5-6 miesięcy, dupa rosła ale najpierw mocno spadła, później skoki ciśnienia i ataki leku nie wiadomo skąd, no i straszne huśtawy. Zawsze ważyłam z 72 kg a teraz mam prawie dwa razy tyle. Do tego poronienia wczesne, bez przyczyny. PCOS często współistnieje z hiperprolaktynemia czynnościowa i hashi a tarczyca mi pewnie tak sobie urosła do wielkości śliwki renklody- pewnie jak by to niektóry lekarz powiedział( taaaka pani uroda)

Podobno hashi może istnieć bez niedoczynności.
Ale pewnie masz rację choco. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHasi prowadzi do niedoczynności i współistnieje zazwyczaj z innymi chorobami autoimmunologicznymi. Mi np puchła jedna noga w lecie i lekarz powiedział, że to przez to. Hasi zostaje z nami do końca życia.
Mi jak padła tarczyca to przytyłam 13 kg, długo nie poznawałam siebie w lustrze (teraz się przyzwyczaiłam).
Ale tsh w normie więc już mi lepiej.
Oki spadam do domciu papapapawistful wrote:czy nowa lama to stara lamama? już się nie łapie
tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 15:24
6lama9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuz wam pisałam że owu wyznaczona na 9 dzień. detektor ciązy się własnie uaktywnił. pkt 0. pocieszające
w następnym miesiącu nie płacę abonamentu. wtedy podobno tego detektora nie ma to nie będę się stresować i łudzić że mam jakies objawy i na siłę wymyslać żeby pkt było więcej. ehh sama siebie okłamuję chyba żeby na chwilkę choć było lżej
-
Lubię za już mi lepiej mona.m

Wistfulek Ty się nie martw tym, że wymyślasz, bo ja tez miałam taki etap. Teraz nawet na to nie spoglądam. Przy wersji okrojonej koloru najbardziej szkoda na wykresie ale do przeżycia.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Tak to nasza Lamamawistful wrote:czy nowa lama to stara lamama? już się nie łapie

Cześć dziewczynki... Jakaś smętna jestem... Tak mi smutno jakoś
Źle się czuję sutki mnie bolą, tempka spada i jakoś mi smutaśnie...
Coś chciałam napisać o wynikach Waszych badań ale nie znam się na tym i nie wiem co pisać więc chyba zamilknę... -
A tak poza tym to co to za spadek Anucha, co? To nie jest spadek!
Baczność!
Nie mazać się!
No!
Czekamy na kolejne pomiary
Wiem wiem, kryzys a na kryzys co? Wdeeeeech, wyyyydeeeech, wdech, wydeeeeeech a dalej wiesz jak to leci- do skutku kochana
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i teraz sobie wkręciłam, że i ja mam hashimoto. A czym to sie objawia? Otyłością? Mega długimi cyklami?
U mnie TSH zawsze na medal. Nigdy nie przekroczyło 1. Zawsze było 0.90. Ale i tak zawsze jestem senna, zmęczona i jakaś taka do niczego. Otyłości nie mam, jestem szczupła, ale puchnę. No i co teraz? Wkręciłam sobie jak cholera! -
nick nieaktualny
-
hej kochane

ANuska tulamkochana
ale estezcze sie nie smuc
wiesz dopoki nie ma @ jest nadzieja 
a ja wlasnie popijam z misiem SOMERSBY
piesio zakumplowal sie z naszym Kajtkiem i chyba zostanie CIapek
a nie kacper 
no i teraz spia razem w budzie.. nie chcial nawet wyjsc
Anuśka, nick nieaktualny, 6lama9 lubią tę wiadomość