My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Ania spamuj od teraz...
10 postów jeden pod drugim...
rude sprytne
hihih
ja przy okazji siedze na szkoleniu wiec nie bardzo mam jak co rusz pisac -
nick nieaktualny
-
kurde sunelo mi a chcialam edytowac
nie lubie maslanki bo generalnie nie lubie mlekawiec kefir, maslanka, naturalny jogurt
-
Zostawiam 3500 stronkę bardziej potrzebującej. Mam nadzieje, nie być pierwsza, bo 3333 strona to już wystarczające proroctwo, szczególnie że bonusem są trojaczki a ja w tym roku mam 30 dnia miesiąca 33 lata. Więc same rozumiecie. Jeśli zdarzyłoby się tak, że jednak, zamierzam skasować swojego posta by inna była pierwsza.
Uwielbiam Was i spadam pod prysznic, myślałam, że bank już dawno rozbity a tu czekamy dalej
Ania_84, Nieukowa, Katjaa, choco, Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Eee Cati... ciążowe nie biorą udziału w rozbijaniu strony...
cati, Malenq, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
6lama9 wrote:Zostawiam 3500 stronkę bardziej potrzebującej. Mam nadzieje, nie być pierwsza, bo 3333 strona to już wystarczające proroctwo, szczególnie że bonusem są trojaczki a ja w tym roku mam 30 dnia miesiąca 33 lata. Więc same rozumiecie. Jeśli zdarzyłoby się tak, że jednak, zamierzam skasować swojego posta by inna była pierwsza.
Uwielbiam Was i spadam pod prysznic, myślałam, że bank już dawno rozbity a tu czekamy dalej6lama9 lubi tę wiadomość
-
serowo keczupowe;) mmm;)
zmykam, trzymajcie kciukiza moja jutrzejsza wizyte, tzn, żeby gin powiedział, że pękło;)tylko kiedy ja se owulke wyznacze, hehe;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 21:04
Nieukowa, 6lama9, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamama nie wie nawet co uczynila i ukratkiem zmyla sie pod prysznic
Blondik - moje ulubione to serowe ! tych keczupowo-serowych nie jadlam.
I nie ma ich w Norwegii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny