My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondik javrozumiem Twoja mame tez jak bylam w szpitalu to wszyscy mieli zakaz przyjazdu. Dla mnie to stres zwlaszcza jak tesciowa sie wypytywala a ja nie chce nikogo martwic.
Trzymam kciuki za Twoja mame i oczywiscie za tate Lamay
Lama Ty tu takie smakolyki znowu robisz...wymiekam, ale z drugiej strony inspirujesz mnie do gotowania -
Asiula86 wrote:Smarta, no raczej nie są możliwe, choć moja mama i tak codziennie mnie pyta, jak się czuję
No wiem właśnie, dlatego mówię, że bez żadnych sugestii - mdłości i częste sikanie to nie tylko ciąża. A w ogóle to słuchajcie w tym cyklu mierzyłam tempkę na trzy różne sposoby i program owulacje wyznaczył w tym samym dniu niezależnie od metody. Wrzuciłam na fejsa jak by ktoś też był ciekawyI chyba jednak wrócę do mierzenia w ustach tylko bo skoro nie ma potrzeby grzebać tam na dole codziennie z rana to chyba wolę trzymać termometr w paszczy
konwalianka, marissith, Asiula86, Katjaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
hej kochane Misi@ trzymam kciuki za wizyte daj znac
Smarta kochana takie testy jak zrobilasto po porstu szal
Misi@ lubi tę wiadomość
-
No ja też wolę jednak termometr trzymać w ustach
Cóż... ja od kilku dni non stop sikam, ale ciiicho, mamie nic nie mówięSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
HEJKA :
Dobry
smarta - i masz racje , bo co ma sie ustawic to i tak sie ustawi
Ja dzis okropny mialam sen... o jakims psychopacie co obcią komus rece i zastapil nimi takie drewniane klocki... mialam tez sen o tym ze bylam spozniona do samoltu , ze prowadzilam autokar po jakis górach skalistych nad przepascia normalnie smiac mi sie chce:D
:D
-
Ale ty to chociaż tydzień po owulacji jesteś
a ja to dopiero po. Choć dziwnie szybko się zakończyła i tak nawet sobie pomyslalam ze nagle - najpierw miękko i otwarto a potem nagle twarda jak kamień nisko i zamknięte
Asiula86 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Hej
Ja powizycie
Malenstwo ma 1,27 cm
Serduszko bije 150 uderzen na minutecmok cmok od e-cioci
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to ja Wam zapodam mój sen. Jechałam samochodem a siedziałam z tyłu, pomiędzy dwoma górnikami i co się obróciłam, to mnie"
" któryś z dwóch górników. Dziewczyny później w tym śnie spotkałam się z moim mężem i aż nie wiedziałam co powiedzieć. Ja tego nie chciałam, wiedziałam, że mam owulację i oni tak z zaskoczenia mnie "teges". Majne libe! Zanim się obudziłam, to w tym śnie martwiłam się jak to będzie, bo dziecko może wyjść do m. niepodobne.
Teraz już wiem jaki wpływ ma na mnie to forum. Która to ostrzegała przed kochankiem, który do męża niepodobny? To ja to przerobiłam hahahha ale się zmieszana obudziłam. Nie dość to, że dwaj faceci, to jeszcze owulacja.
Dlatego za karę przez dwie godziny odśnieżałam ciężki śnieg
Górnicy hahhaha
Asiula86, Ania_84, Katjaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
6lama9 wrote:No to ja Wam zapodam mój sen. Jechałam samochodem a siedziałam z tyłu, pomiędzy dwoma górnikami i co się obróciłam, to mnie"
" któryś z dwóch górników. Dziewczyny później w tym śnie spotkałam się z moim mężem i aż nie wiedziałam co powiedzieć. Ja tego nie chciałam, wiedziałam, że mam owulację i oni tak z zaskoczenia mnie "teges". Majne libe! Zanim się obudziłam, to w tym śnie martwiłam się jak to będzie, bo dziecko może wyjść do m. niepodobne.
Teraz już wiem jaki wpływ ma na mnie to forum. Która to ostrzegała przed kochankiem, który do męża niepodobny? To ja to przerobiłam hahahha ale się zmieszana obudziłam. Nie dość to, że dwaj faceci, to jeszcze owulacja.
Dlatego za karę przez dwie godziny odśnieżałam ciężki śnieg
Górnicy hahhaha
Anuśka mnie przestrzegała
No i najgorsze u mnie, że jedyny zainteresowany jest zupełnie niepodobny
Misia, super, cieszę się
Misi@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
6lama9 wrote:No to poproszę o tłumaczenie według sennika
i beda blizniaki
a gornicy bo sie kryja pod ziemia.. wiec z zakoczenia6lama9, Katjaa lubią tę wiadomość
-
hahhahahhahaa
Aniu! hahahaaa u mnie na wykresie równina---> nigdy tak nie miałam. Za trzy dni jakoś wezmę luteinę, bo jak pęcherzyk nie pęka luteina może mu pomóc.
Jak jest blisko owulka to nie zablokuje tylko wspomoże a jak nie ma na zakręcie tych dwóch jajeczek jakie tu Aniulka sugerujesz to przynajmniej cykl będzie krótszyCo Ty na to?
Ania_84 lubi tę wiadomość