My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam,
Wczoraj z braku snu siedziałam i przeglądałam fora w poszukiwaniu złotego środka, który pomoże albo przynajmniej sprzyjałby poprawie czegokolwiek w organizmie żeby zajśc. natknęłam sie na ocet jabłkowy. jeżeli juz to było poruszane to bede tu szukać. ale jak myslicie warto? chyba dziś spróbuję. podobno paskudztwo. do przetworów i sałatek czasem uzywam ale żeby to pic z woda to nie przyszlo mi do głowy. a mówią że działa na wszystko nawet sprzyja środowisku w "małej" dla żołnierzyków. tak tak już nawet o tym pomyślałam że ja cichy zabójca, snajper kutwa.
Lama ty cos o jakimś toniku z tego octu wspominałaś dziś. czytałam juz na necie że na cerę naczynkową dobry. dla mnie jak znalazł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:58
6lama9 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
leniiiieeeee się strasznie. Nie zrobiłam jeszcze dziś w pracy kompletnie nic, a klienci już wydzwaniają.
Wistful tu niektóre dziewczyny piły ocet. Jednym smakował innym mniej. Ale co do działania to tak jak ze wszystkim, musisz wypróbować na sobie bo zależy od organizmu.
Konwalianka ja mogę podpowiedzieć jedynie proszek z widłaka jeśli znasz jakąś zielarkę, bo w aptece chyba nie dostępny. A mój tata jeszcze mi zawsze radzi zanurzyć palec na sekundę we wrzątku, ale nigdy się nie odważyłam sprobować wiec nie wiem czy działa.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
choco, marsz do pracy! hehe
znam metodę na zastrzał (tak to się nazywa?) nieraz wkładałam palec do wrzątku..za I razem nie boli, ale jak chcesz od razu zrobić, to drugi raz..oj biada.. tutaj nie mogę tego zastosować, bo mam szwy, no i jeszcze nie zrosło się.. ale dzięki..
ktoś tu nałogowo zapijał się octem..kurcze nie pamiętam.. Asiula?Mari..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja piję z octima jeszcze 3 razy dziennie 2 łyżeczki octu na szklankę wody.
Obniża cukier i ciśnienie, dla niskociśnieniowców nie wskazany ale stosowany zewnętrznie i do płukanek to spoko, dla tych osób może być.
Misia chuchnij na mnie, nakaszl, nakichaj, i Konwalianka Ty też- dzielić pomiędzy dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:14
-
nick nieaktualny
-
Katja.. dwa tyg temu zaczął puchnąć.. pojawiła się ropa..okazało się, że zaczął się wrastać paznokiec..więc do chirurga, bo żadna z kosmetyczek nie chciała sie podjąć, tym bardziej ze stan zapalny i ja w ciąży.. chirurg wyciął wrost i aby już nie nawracał, wyciął to co znajduje się poza płytką paznokcia..założył szwy.. ale teraz przy tych szwach coś znowu się zaczęło dziać..niby nie widać co, niby nie w miejscu wycięcia..ale jest opuchnięty i rwie..;//
chucham, dmucham i psikam.. aby Wam poszło tam, gdzie należyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:44
6lama9 lubi tę wiadomość
-
Hej hej czołem - kluski z rosołem
Tzn na obiad rosół z kluskami robie i tak zagladam co tu w trawie piszczyKatjaa, Misi@, 6lama9, Mona_M, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyKonwalianka współczuję... jejku Ty idz do lekarza z tym bo to żartów nie ma...
Ja oczywiście pierwsza chętna do wdychania wirusków ciążowych bo moja owulka niedługo (za tydzień) zapuka do drzwi i muszę być już nafaszerowana wszystkim co potrzeba
Tak wiem wiem... czasem mam niedorozwój mozgowy i mówię wszystko co myślę nawet jeśli to jest bez sensu i nie do mnie heheh6lama9 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, mnie dziś z rana obudził ból głowy, ale to taki że nie wiedziałam co ze sobą zrobić - dopiero teraz przeszło, choć nie do końca. Cały czas mam też gulę w gardle i czuję że mam pęcherz. Normalnie już nie wiem co mam ze sobą robić, nie mówiąc o tym że cały czas mam katar. Generalnie najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła.
******************************GANG18+***************************** -
Hej kochane
ja tak z doskoku bo probuje pracowac
katarek juz prawie przeszedljuz koncowka wit C 1000 mg dala rade
Misi@, konwalianka, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalianka oj biedna jesteś z tym palcem
współczuję. Jeśli ból utrzymuje się tak długo to może to być zakażenie. Kochana z tym nie ma żartów, bo może być tak, że będą musieli Ci ropę ściągać. Obawiam się również, że bez antybiotyku Ci się nie zagoi. Ale to tylko moje gdybanie. Udaj się do lekarza, bo ropa utrzymuje Ci się już o wiele za długo.
Tulam mocno. :* -
nick nieaktualnyJejku Dziewuszki jaki tu bezruch dziś panuje... chyba popiszę sama do siebie z tego wszystkiego...
Mam zatkany nos, bolą mnie oczy od patrzenia, w głowie górnicy szukają odrobinę mądrości ale ogólnie bzykać mi się chce jak cholera a tu praca... jejku za jakie grzechy nie można wziąć wolnego na bzykanie... Do tego patrzę na te wasze zielone plusiki i dostaję szału bo też chcę...
Na szczęście dziś przyszły testy ovu i inofolic, które odbiorę po pracy na poczcie... będę się szprycowała i też zobaczę zielony plusik... ale jak narazie łapie mnie coś dołek...
Masakra jaka ja nienormalna jestem... ehhhMisi@, choco, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
O tak, popieram postulat Katji, powinien być przewidziany urlop specjalny na bzykanko. Jako urlop okolicznościowy.
Konwalianka właśnie a ty jakiś trybiotyk czy inny maxibiotyk przykładasz?Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Katjaa spoko luz. Ja też mam hopla z przerzutką dzisiaj, ale teraz coś mnie zmęczenie łapie. Latam na boso i szoruję ściany w kuchni, nogi czarne mam , że hej. Oj będzie bolało szorowanie stóp wieczorem. No ale jak w białych kapciuchach?
U mnie dziś rosół z koguta, także dołączam do tych co dziś rosół serwują.
Jajnik lewy znów czułam, także jak jest owula to tylko z lewego, nie wiedzieć dlaczego. A oba drożne. No chyba, że prawy nie boli, bo i tak może być.Katjaa lubi tę wiadomość