My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zieeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwww Dziendobry kobieki ! ale masakrycznie ciezko mi jest sie obudzic jak ta cholerna odwilż sie zaczela >.< 9 , 10 a ja dalej spieeeee .
A ja nie wiem co na obiad zrobic, pelna lodowka a w glowie pustka....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:18
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Heh przydal by sie taki unz z okazji owulacji
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazdroszcze Wam tych rosolowych objadow, mnie nie wychodzi ;/ ale mama ma mie odwiedzic w sobote i przywiez rosolek z kluseczkami
Ja dzis zrobilam kotleta z indyka a do tego surowke z kiszonej kapustkito dla meza, a ja nie wiem jeszcze co zjem
moze pierogi ruskie?
Ania_84, cati, 6lama9, Blondik lubią tę wiadomość
-
Mona gdzie ty komisjonujesz?
Misia a ja kapusty kiszonej tu nie moge dostac rozumiesz to !!!!!!!!!!!(((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:22
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Mona gdzie ty komisjonujesz?
-
nick nieaktualnycati wrote:Mona gdzie ty komisjonujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycati wrote:No nie maja
(( chyba sobie sama taka zrobie , to chyba nie trudne co ???
No wlasnie ja ubustwiam kapustke kocham ja !!!!a ze jest zdrowa to nie wiedzialam
ja kapuste kupuje, ale ogorki sama robie, ale malutko, tak naprawde podbieram mamie
-
hahaha misia juz szukalam na youtubie
jak robic kapuste i sie okazuje ze wystarczy kapusta i pare sloikow i duzo cierpliwosci
bo okl. 2-3 dni jest gotowa. normalnie az sie zdziwie jak mi wyjdzie to
moze jeszcze sie uda mi znalesc w lesie owoce jalowca jak nie zmarzły to beda idealne
konwalianka -ty sie biedulko nacierpisz
(
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Wydedukowałam że ja chyba nigdy w życiu nie jadłam prawdziwego pysznego rosołu, bo jakoś nie mogę zrozumieć waszego zachwytu. A miałam kiedyś współlokatora ze śląska który co niedziela wręcz zmuszał mnie do jedzenia rosółu, bo u niego taka tradycja.
Za kołduny moich szwagierek też dam się pokroić, i pierogi kocham każde.
Ha właśnie klient zadzwonił że faktury nie dostał, chyba czas mi się sacząć leczyć na skleroze.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
podczytuje, ale najczesciej nie mam sil pisacw ogole ostatnio na nic sil nie mam....dizs w domku, wiec spie spie i spie, a w miedzyczasie podczytuje forum
Blodik, trzymam kciuki za efekty!!! super ze gin owulke potwierdzil
Ani, jeszcze troszke i do PL lecisz z rodzinka sie spotkacpo cichu zazdraszczam, bardzo juz tesknie za swoja i za PL. w pon. moja mamcia do mnie przyjezdza, wiec troche dobrych ciast i polskich wedlin mi przywiezie
Maristh, przykro mi bardzo. mam nadz..ze odsapniesz i wrocisz an forum
Ania84 czytalam tu kiedys o rozmowie Twojego meza z jego ojcem. w szoku bylam! jak molg tak powiedziec. a meza masz wspanialego!!!
za wszystkie owulantki trzymam, nieustannie, kciuki!!! i jeszcze raz przepraszam, ze tak rzadko sie odzywam!
aaaa cati, a nie masz jakiegos sklepu w poblizu z zagraniczna zywnoscia? u nas na wsi nei ma sklepu z jedzeniem z PL (najblizej w Stavanger), ale jest z jedzeniem azjatyckim i tam maja kapuste kiszona
a gdzie mieszkasz? jak nie tak daleko ode mnie, to moze bym Ci podrzucilabo mam zapas
Katjaa lubi tę wiadomość