X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa łapię....####### :)

chyba też już znikam. kolorowych snów papa

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku co daje ten ocet wogole???

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak idziecie to ja też... Dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wistful na eBay można sobie zamówić.

Tu ich stronka www.fertilitea.com

A tu np.można kupić przez eBay

http://www.ebay.co.uk/itm/FertiliTea-trying-to-conceive-for-women-natural-dr-Zavos-fertility-expert-/141235491853

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wistful wrote:
    Ania ale gdzie to u nas dostać??

Katja daj choć ociupinkę :)

Fertilitea znalazłam na ebay.co.uk

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • Stiffi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Wistful na eBay można sobie zamówić.

Tu ich stronka www.fertilitea.com

A tu np.można kupić przez eBay

http://www.ebay.co.uk/itm/FertiliTea-trying-to-conceive-for-women-natural-dr-Zavos-fertility-expert-/141235491853

Ani86 mieszkamy niedaleko siebie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:58

Ani86 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. witam;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, miłego członka! U mnie dziś lekki spadek tempki ale jest to mój pierwszy od roku taki wykres -i poranne mierzenie tetemperatury nie wywołuje stresu - miła odmiana po roku starań ;).
    Nam z mężem znowu się wczoraj nie udało bzykoserduchowac - zabierał się do mnie jak pies do jeża i nawet mu to dziś powiedziałam, że jak nie chce żebym usYpiala to musi sie brać konkretniej do rzeczy ;)

Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Chciałam Wam napisać coś mądrego, coś miłego i coś śmiesznego, żeby Wam poprawić humorki z samego rana, ale chyba w nocy mózg mi gdzieś uciekł, albo może jeszcze śpi, no i nie umiem nic wymyślić :D
    No to pozostaje mi życzyć Wam miłego członka :) Pamiętajcie, że dzisiaj czwartek... chyb dzień bez majtek :) <3

cati, Blondik lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dzień dobry kochane :)
    Chciałam Wam napisać coś mądrego, coś miłego i coś śmiesznego, żeby Wam poprawić humorki z samego rana, ale chyba w nocy mózg mi gdzieś uciekł, albo może jeszcze śpi, no i nie umiem nic wymyślić :D
    No to pozostaje mi życzyć Wam miłego członka :) Pamiętajcie, że dzisiaj czwartek... chyb dzień bez majtek :) <3

Ooo, to może z tej okazji uda mi się wreszcie bzykac ;)
    a mialammiałam się wam pochwalić - trzy tygodnie temu pisalam że zaczynam dietę - idzie mi całkiem nieźle ;) schudłam 6 kg ;)

konwalianka, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Tak sobie Was dziewczyny poczytalam i stwierdzam, ze moj maz tez jest biedny, bo i mnie libido spadlo drastycznie i zostal odstawiony :/
    Zal mi go, ale co mam sie zmuszac?

Smarta gratuluje 6 kg to bardzo duzo.
    Ja wogole sie teraz nie pilnuje i wieczorami oraz rano mam wyrzuty sumienia, bo brzuszek i nie tylko rosnie i nie oszukujmy sie nie sa to ciazowe objawy ;)
    Mialam pokrecone sny, Najpierw snilam, ze bylam detektywem od zadan speczadanych potem snily mi sie wielkie zyrafy chodzace po polu i ze zdradzilam meza i zastanawialam sie kogo dzidzie mam w brzuszku...pozniej bylam azjatka, ktora nie potrafila zjesc muli w restauracji. Mowie Wa cos jest w powietrzu dziwnego ;)
    Milego dnia ;D

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się przywitam... po nieprzespanej nocy, ale nie liczyłam, że będzie inaczej.. u Tymka gorszy okres trwa nadal..

smarta gratuluję, 6kg to piękny wynik! Oby tak dalej.. taki lekki spadek jeszcze niczego nie przesądza, więc nadal trzymam kciuki

Misia, Anuśka i reszta dziewczynek miłego dnia!

Mój mąż nie narzeka, ale my się nie możemy seksic..a wcześniej robiliśmy to codziennie.. ja w sumie aż tak często ochoty nie miałam, ale mój mąż ma spore libido.. no i na podkręcenie polecam ksiazki erotyczzne..mnie bardzo pomogły w momencie wypalenia :)

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nieźle, Bry Bry!

Nie wiem co zrobić.
    Rano ja się obudziłam, to zmierzyłam temp o 5:30 i miałam 36,33 ale wstałam na "siusiu", zrobiłam kawkę zbożową (stoi, nie wypiłam jej)i poszłam dalej spać, bo mi było bardzo zimno.
    Oprócz bólu głowy i dreszczy nic mi nie było.
    Zasnęłam na godzinkę jeszcze i po godzince zmierzyłam temp i on wynosi 36,35- czy to normalne, by tak to wyglądało?
    Piszą, by załóżmy za każde pół godziny gdy za wcześnie się wstanie dodać 0,05 kreski. Moją zamierzoną godziną mierzenia temp. jest 6:30, 7:00-- co zatem idzie temp. powinny być poprawione do 36,38 na godz. 6:30 albo 36,43 gdyby to było o 7:00.

U mnie to tak nie działa jak widać, bo temp. po tym jak byłam w toalecie, w kuchni robiłam kawę, wypiłam inofolic i rozmawiałam z mężem powinna jednak podbić do góry jak to zawsze bywało.
    Dziwny dzień.

Zobaczymy co dalej :-)
    Miłego dzionka :-D

• choco Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Lama jak wstałaś i pochodziłaś to późniejsze mierzenia temp. nie mają sensu bo już hormony odpowiedzialne za temperature działają. Ja miałam termometr z tylko jednym miejscem po przecinku i też było widać spadki i wzrosty, więc chyba takie korekty są zbędne.
    Mi się dziś śniło że byłam na ogłoszeniu wyników z jakiegoś egzaminu u mojego promotora. I była tam moja przyjaciółka, tylko że w realu ona ze mną nie studiowała. Później spotkałam byłego sąsiada i jakiś dziwny był, jak by mu coś pod kopułą zaczęło szwankować. Ale to mało odjechane. Nie nadaje się na wasz konkurs odjechanych snów. O ale wczoraj byłam kopciuszkiem :-D w jakimś przedstawieniu i miałam suknie z elementami niebieskiego futra.

Zapomniałam o najważniejszym, nie wiem co dostałamz tego egzaminu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:35

**********************Gang 18+***********************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama ja tam w zadne dodawania nie wierzę - mi się to nigdy nie sprawdza, choc moze mo to tylko sens jak zaspisz a nie jak sie ruszasz w miedzy czasie.
    mnie wlasnie zalał kremowo-wodnisty, tępy śluz, dosłownie zalał, bo siedzę sobie w samym szlafroku wybierajac się pod prysznic i coś mi po nodze pocieklo... sorki za opisowosc ale właśnie mnie to przed chwilą zaskoczyło...

choco, Katjaa lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Lama ja tam w zadne dodawania nie wierzę - mi się to nigdy nie sprawdza, choc moze mo to tylko sens jak zaspisz a nie jak sie ruszasz w miedzy czasie.
    mnie wlasnie zalał kremowo-wodnisty, tępy śluz, dosłownie zalał, bo siedzę sobie w samym szlafroku wybierajac się pod prysznic i coś mi po nodze pocieklo... sorki za opisowosc ale właśnie mnie to przed chwilą zaskoczyło...
    :):):)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Oby byl to dobry objaw :)

• smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    :):):)
    Tak wiem, wiem ;). I bóle ktore mam w podbrzuszu i inne sugeruja... dlatego jak się rozczaruje będzie bolało... a testować mam zamiar 7 lutego - akurat wieczorem idziemy na imprezę więc albo będę miała powód by nie pić albo by sie zapic.

p19uskjof9zg2kip.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Tak wiem, wiem ;). I bóle ktore mam w podbrzuszu i inne sugeruja... dlatego jak się rozczaruje będzie bolało... a testować mam zamiar 7 lutego - akurat wieczorem idziemy na imprezę więc albo będę miała powód by nie pić albo by sie zapic.
    przecież nic nie mówię :::P
    wolę abyś się nie rozczarowała, a cieszyła z niespodzianki, dlatego nie komentuję tylko, jak Ty zostawiam swojemu biegowi.. co do testowania..oszalałaś? tak długo zwlekać :P

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• choco Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta ja rozumiem że się nie chcesz nakręcać itd. Ale do 7 to my tu z ciekawości uschniemy. Jest możliwość jakiejś negocjacji ;-)? Może 3?

Misi@, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
‹‹ 3477 3478 3479 3480 3481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ