X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa łapię....####### :)

chyba też już znikam. kolorowych snów papa

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku co daje ten ocet wogole???

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak idziecie to ja też... Dobranoc :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wistful na eBay można sobie zamówić.

Tu ich stronka www.fertilitea.com

A tu np.można kupić przez eBay

http://www.ebay.co.uk/itm/FertiliTea-trying-to-conceive-for-women-natural-dr-Zavos-fertility-expert-/141235491853

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wistful wrote:
    Ania ale gdzie to u nas dostać??

Katja daj choć ociupinkę :)

Fertilitea znalazłam na ebay.co.uk

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • Stiffi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Wistful na eBay można sobie zamówić.

Tu ich stronka www.fertilitea.com

A tu np.można kupić przez eBay

http://www.ebay.co.uk/itm/FertiliTea-trying-to-conceive-for-women-natural-dr-Zavos-fertility-expert-/141235491853

Ani86 mieszkamy niedaleko siebie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:58

Ani86 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. witam;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, miłego członka! U mnie dziś lekki spadek tempki ale jest to mój pierwszy od roku taki wykres -i poranne mierzenie tetemperatury nie wywołuje stresu - miła odmiana po roku starań ;).
    Nam z mężem znowu się wczoraj nie udało bzykoserduchowac - zabierał się do mnie jak pies do jeża i nawet mu to dziś powiedziałam, że jak nie chce żebym usYpiala to musi sie brać konkretniej do rzeczy ;)

Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :)
    Chciałam Wam napisać coś mądrego, coś miłego i coś śmiesznego, żeby Wam poprawić humorki z samego rana, ale chyba w nocy mózg mi gdzieś uciekł, albo może jeszcze śpi, no i nie umiem nic wymyślić :D
    No to pozostaje mi życzyć Wam miłego członka :) Pamiętajcie, że dzisiaj czwartek... chyb dzień bez majtek :) <3

cati, Blondik lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dzień dobry kochane :)
    Chciałam Wam napisać coś mądrego, coś miłego i coś śmiesznego, żeby Wam poprawić humorki z samego rana, ale chyba w nocy mózg mi gdzieś uciekł, albo może jeszcze śpi, no i nie umiem nic wymyślić :D
    No to pozostaje mi życzyć Wam miłego członka :) Pamiętajcie, że dzisiaj czwartek... chyb dzień bez majtek :) <3

Ooo, to może z tej okazji uda mi się wreszcie bzykac ;)
    a mialammiałam się wam pochwalić - trzy tygodnie temu pisalam że zaczynam dietę - idzie mi całkiem nieźle ;) schudłam 6 kg ;)

konwalianka, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Tak sobie Was dziewczyny poczytalam i stwierdzam, ze moj maz tez jest biedny, bo i mnie libido spadlo drastycznie i zostal odstawiony :/
    Zal mi go, ale co mam sie zmuszac?

Smarta gratuluje 6 kg to bardzo duzo.
    Ja wogole sie teraz nie pilnuje i wieczorami oraz rano mam wyrzuty sumienia, bo brzuszek i nie tylko rosnie i nie oszukujmy sie nie sa to ciazowe objawy ;)
    Mialam pokrecone sny, Najpierw snilam, ze bylam detektywem od zadan speczadanych potem snily mi sie wielkie zyrafy chodzace po polu i ze zdradzilam meza i zastanawialam sie kogo dzidzie mam w brzuszku...pozniej bylam azjatka, ktora nie potrafila zjesc muli w restauracji. Mowie Wa cos jest w powietrzu dziwnego ;)
    Milego dnia ;D

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się przywitam... po nieprzespanej nocy, ale nie liczyłam, że będzie inaczej.. u Tymka gorszy okres trwa nadal..

smarta gratuluję, 6kg to piękny wynik! Oby tak dalej.. taki lekki spadek jeszcze niczego nie przesądza, więc nadal trzymam kciuki

Misia, Anuśka i reszta dziewczynek miłego dnia!

Mój mąż nie narzeka, ale my się nie możemy seksic..a wcześniej robiliśmy to codziennie.. ja w sumie aż tak często ochoty nie miałam, ale mój mąż ma spore libido.. no i na podkręcenie polecam ksiazki erotyczzne..mnie bardzo pomogły w momencie wypalenia :)

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nieźle, Bry Bry!

Nie wiem co zrobić.
    Rano ja się obudziłam, to zmierzyłam temp o 5:30 i miałam 36,33 ale wstałam na "siusiu", zrobiłam kawkę zbożową (stoi, nie wypiłam jej)i poszłam dalej spać, bo mi było bardzo zimno.
    Oprócz bólu głowy i dreszczy nic mi nie było.
    Zasnęłam na godzinkę jeszcze i po godzince zmierzyłam temp i on wynosi 36,35- czy to normalne, by tak to wyglądało?
    Piszą, by załóżmy za każde pół godziny gdy za wcześnie się wstanie dodać 0,05 kreski. Moją zamierzoną godziną mierzenia temp. jest 6:30, 7:00-- co zatem idzie temp. powinny być poprawione do 36,38 na godz. 6:30 albo 36,43 gdyby to było o 7:00.

U mnie to tak nie działa jak widać, bo temp. po tym jak byłam w toalecie, w kuchni robiłam kawę, wypiłam inofolic i rozmawiałam z mężem powinna jednak podbić do góry jak to zawsze bywało.
    Dziwny dzień.

Zobaczymy co dalej :-)
    Miłego dzionka :-D

• choco Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Lama jak wstałaś i pochodziłaś to późniejsze mierzenia temp. nie mają sensu bo już hormony odpowiedzialne za temperature działają. Ja miałam termometr z tylko jednym miejscem po przecinku i też było widać spadki i wzrosty, więc chyba takie korekty są zbędne.
    Mi się dziś śniło że byłam na ogłoszeniu wyników z jakiegoś egzaminu u mojego promotora. I była tam moja przyjaciółka, tylko że w realu ona ze mną nie studiowała. Później spotkałam byłego sąsiada i jakiś dziwny był, jak by mu coś pod kopułą zaczęło szwankować. Ale to mało odjechane. Nie nadaje się na wasz konkurs odjechanych snów. O ale wczoraj byłam kopciuszkiem :-D w jakimś przedstawieniu i miałam suknie z elementami niebieskiego futra.

Zapomniałam o najważniejszym, nie wiem co dostałamz tego egzaminu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:35

**********************Gang 18+***********************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama ja tam w zadne dodawania nie wierzę - mi się to nigdy nie sprawdza, choc moze mo to tylko sens jak zaspisz a nie jak sie ruszasz w miedzy czasie.
    mnie wlasnie zalał kremowo-wodnisty, tępy śluz, dosłownie zalał, bo siedzę sobie w samym szlafroku wybierajac się pod prysznic i coś mi po nodze pocieklo... sorki za opisowosc ale właśnie mnie to przed chwilą zaskoczyło...

choco, Katjaa lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Lama ja tam w zadne dodawania nie wierzę - mi się to nigdy nie sprawdza, choc moze mo to tylko sens jak zaspisz a nie jak sie ruszasz w miedzy czasie.
    mnie wlasnie zalał kremowo-wodnisty, tępy śluz, dosłownie zalał, bo siedzę sobie w samym szlafroku wybierajac się pod prysznic i coś mi po nodze pocieklo... sorki za opisowosc ale właśnie mnie to przed chwilą zaskoczyło...
    :):):)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Oby byl to dobry objaw :)

• smarta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    :):):)
    Tak wiem, wiem ;). I bóle ktore mam w podbrzuszu i inne sugeruja... dlatego jak się rozczaruje będzie bolało... a testować mam zamiar 7 lutego - akurat wieczorem idziemy na imprezę więc albo będę miała powód by nie pić albo by sie zapic.

p19uskjof9zg2kip.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Tak wiem, wiem ;). I bóle ktore mam w podbrzuszu i inne sugeruja... dlatego jak się rozczaruje będzie bolało... a testować mam zamiar 7 lutego - akurat wieczorem idziemy na imprezę więc albo będę miała powód by nie pić albo by sie zapic.
    przecież nic nie mówię :::P
    wolę abyś się nie rozczarowała, a cieszyła z niespodzianki, dlatego nie komentuję tylko, jak Ty zostawiam swojemu biegowi.. co do testowania..oszalałaś? tak długo zwlekać :P

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• choco Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta ja rozumiem że się nie chcesz nakręcać itd. Ale do 7 to my tu z ciekawości uschniemy. Jest możliwość jakiejś negocjacji ;-)? Może 3?

Misi@, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
‹‹ 3477 3478 3479 3480 3481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ