My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ani86 wrote:Wistful na eBay można sobie zamówić.
Tu ich stronka www.fertilitea.com
A tu np.można kupić przez eBay
http://www.ebay.co.uk/itm/FertiliTea-trying-to-conceive-for-women-natural-dr-Zavos-fertility-expert-/141235491853
Ani86 mieszkamy niedaleko siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:58
Ani86 lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Cześć dziewczynki, miłego członka! U mnie dziś lekki spadek tempki ale jest to mój pierwszy od roku taki wykres -i poranne mierzenie tetemperatury nie wywołuje stresu - miła odmiana po roku starań
.
Nam z mężem znowu się wczoraj nie udało bzykoserduchowac - zabierał się do mnie jak pies do jeża i nawet mu to dziś powiedziałam, że jak nie chce żebym usYpiala to musi sie brać konkretniej do rzeczyNieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Dzień dobry kochane
Chciałam Wam napisać coś mądrego, coś miłego i coś śmiesznego, żeby Wam poprawić humorki z samego rana, ale chyba w nocy mózg mi gdzieś uciekł, albo może jeszcze śpi, no i nie umiem nic wymyślić
No to pozostaje mi życzyć Wam miłego członkaPamiętajcie, że dzisiaj czwartek... chyb dzień bez majtek
cati, Blondik lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dzień dobry kochane
Chciałam Wam napisać coś mądrego, coś miłego i coś śmiesznego, żeby Wam poprawić humorki z samego rana, ale chyba w nocy mózg mi gdzieś uciekł, albo może jeszcze śpi, no i nie umiem nic wymyślić
No to pozostaje mi życzyć Wam miłego członkaPamiętajcie, że dzisiaj czwartek... chyb dzień bez majtek
Ooo, to może z tej okazji uda mi się wreszcie bzykac
a mialammiałam się wam pochwalić - trzy tygodnie temu pisalam że zaczynam dietę - idzie mi całkiem nieźleschudłam 6 kg
konwalianka, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDzien dobry!
Tak sobie Was dziewczyny poczytalam i stwierdzam, ze moj maz tez jest biedny, bo i mnie libido spadlo drastycznie i zostal odstawiony
Zal mi go, ale co mam sie zmuszac?
Smarta gratuluje 6 kg to bardzo duzo.
Ja wogole sie teraz nie pilnuje i wieczorami oraz rano mam wyrzuty sumienia, bo brzuszek i nie tylko rosnie i nie oszukujmy sie nie sa to ciazowe objawy
Mialam pokrecone sny, Najpierw snilam, ze bylam detektywem od zadan speczadanych potem snily mi sie wielkie zyrafy chodzace po polu i ze zdradzilam meza i zastanawialam sie kogo dzidzie mam w brzuszku...pozniej bylam azjatka, ktora nie potrafila zjesc muli w restauracji. Mowie Wa cos jest w powietrzu dziwnego
Milego dnia -
to i ja się przywitam... po nieprzespanej nocy, ale nie liczyłam, że będzie inaczej.. u Tymka gorszy okres trwa nadal..
smarta gratuluję, 6kg to piękny wynik! Oby tak dalej.. taki lekki spadek jeszcze niczego nie przesądza, więc nadal trzymam kciuki
Misia, Anuśka i reszta dziewczynek miłego dnia!
Mój mąż nie narzeka, ale my się nie możemy seksic..a wcześniej robiliśmy to codziennie.. ja w sumie aż tak często ochoty nie miałam, ale mój mąż ma spore libido.. no i na podkręcenie polecam ksiazki erotyczzne..mnie bardzo pomogły w momencie wypaleniaAnuśka lubi tę wiadomość
-
No to nieźle, Bry Bry!
Nie wiem co zrobić.
Rano ja się obudziłam, to zmierzyłam temp o 5:30 i miałam 36,33 ale wstałam na "siusiu", zrobiłam kawkę zbożową (stoi, nie wypiłam jej)i poszłam dalej spać, bo mi było bardzo zimno.
Oprócz bólu głowy i dreszczy nic mi nie było.
Zasnęłam na godzinkę jeszcze i po godzince zmierzyłam temp i on wynosi 36,35- czy to normalne, by tak to wyglądało?
Piszą, by załóżmy za każde pół godziny gdy za wcześnie się wstanie dodać 0,05 kreski. Moją zamierzoną godziną mierzenia temp. jest 6:30, 7:00-- co zatem idzie temp. powinny być poprawione do 36,38 na godz. 6:30 albo 36,43 gdyby to było o 7:00.
U mnie to tak nie działa jak widać, bo temp. po tym jak byłam w toalecie, w kuchni robiłam kawę, wypiłam inofolic i rozmawiałam z mężem powinna jednak podbić do góry jak to zawsze bywało.
Dziwny dzień.
Zobaczymy co dalej
Miłego dzionka
-
Dzień dobry
Lama jak wstałaś i pochodziłaś to późniejsze mierzenia temp. nie mają sensu bo już hormony odpowiedzialne za temperature działają. Ja miałam termometr z tylko jednym miejscem po przecinku i też było widać spadki i wzrosty, więc chyba takie korekty są zbędne.
Mi się dziś śniło że byłam na ogłoszeniu wyników z jakiegoś egzaminu u mojego promotora. I była tam moja przyjaciółka, tylko że w realu ona ze mną nie studiowała. Później spotkałam byłego sąsiada i jakiś dziwny był, jak by mu coś pod kopułą zaczęło szwankować. Ale to mało odjechane. Nie nadaje się na wasz konkurs odjechanych snów. O ale wczoraj byłam kopciuszkiemw jakimś przedstawieniu i miałam suknie z elementami niebieskiego futra.
Zapomniałam o najważniejszym, nie wiem co dostałamz tego egzaminu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:35
**********************Gang 18+***********************
-
Lama ja tam w zadne dodawania nie wierzę - mi się to nigdy nie sprawdza, choc moze mo to tylko sens jak zaspisz a nie jak sie ruszasz w miedzy czasie.
mnie wlasnie zalał kremowo-wodnisty, tępy śluz, dosłownie zalał, bo siedzę sobie w samym szlafroku wybierajac się pod prysznic i coś mi po nodze pocieklo... sorki za opisowosc ale właśnie mnie to przed chwilą zaskoczyło...choco, Katjaa lubią tę wiadomość
smarta wrote:Lama ja tam w zadne dodawania nie wierzę - mi się to nigdy nie sprawdza, choc moze mo to tylko sens jak zaspisz a nie jak sie ruszasz w miedzy czasie.
mnie wlasnie zalał kremowo-wodnisty, tępy śluz, dosłownie zalał, bo siedzę sobie w samym szlafroku wybierajac się pod prysznic i coś mi po nodze pocieklo... sorki za opisowosc ale właśnie mnie to przed chwilą zaskoczyło... -
nick nieaktualnysmarta wrote:Lama ja tam w zadne dodawania nie wierzę - mi się to nigdy nie sprawdza, choc moze mo to tylko sens jak zaspisz a nie jak sie ruszasz w miedzy czasie.
mnie wlasnie zalał kremowo-wodnisty, tępy śluz, dosłownie zalał, bo siedzę sobie w samym szlafroku wybierajac się pod prysznic i coś mi po nodze pocieklo... sorki za opisowosc ale właśnie mnie to przed chwilą zaskoczyło... -
konwalianka wrote:
. I bóle ktore mam w podbrzuszu i inne sugeruja... dlatego jak się rozczaruje będzie bolało... a testować mam zamiar 7 lutego - akurat wieczorem idziemy na imprezę więc albo będę miała powód by nie pić albo by sie zapic.
smarta wrote:Tak wiem, wiem
. I bóle ktore mam w podbrzuszu i inne sugeruja... dlatego jak się rozczaruje będzie bolało... a testować mam zamiar 7 lutego - akurat wieczorem idziemy na imprezę więc albo będę miała powód by nie pić albo by sie zapic.
wolę abyś się nie rozczarowała, a cieszyła z niespodzianki, dlatego nie komentuję tylko, jak Ty zostawiam swojemu biegowi.. co do testowania..oszalałaś? tak długo zwlekać