My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:W drugiej połowie cyklu możesz wyczuć posmak kredy haha wszystko przez progesteron. Ale faktycznie jak się nie skupiasz na tym jak smakuje to nie ma smaku no i ja zawsze leję do niegazowanej wody zimnej
Podobno lepiej do letniej ale nie gorącej. Sama nie wiem, ja wszystko mieszam i przechylam szklaneczkę na zdrowie
Pisałam wcześniej posta i go nie ma nie wiem czemu.
Bry. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane
trzyamm kciukismarta
Mari supertylko dopytajcie sie w novumbo oni chyba tylko na NFZ robia u facetow mutacje CFTR i AZF a kariotypy juz nie wiec sie dowiedz. na pewno wizyta u generttyka jest za free
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:A wogole mam pytanie do Dziewuszek po fioletowej stronie mocy... co tam u Neny? Tamki? Bo one zaraz chyba rodzą... kurczę od kiedy zaszły zapomnialy o nas
Nena rzadko do nas zaglada bo termin porodu tuz tuz, a pokoj dla dziecia robili i miala duzo zajec. Na razie jeszcze nie rodzi.
Tamka tez dlugo nie zagladala bo konczyli dom, potem przeprowadzka. Z tego co kojarze to do porodu jeszcze chwile jej zostalo.Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katja, dzięki za pamięć i buziaki
Nie zapomniałam o Was tylko ja na drugie imię powinnam mieć "niewczas" lub "niewyróbka"
Wiecznie do tyłu z robotą i walka z czasem
Trzymam za Was niezmiennie kciuki i czekam wiecie gdzie
Trzymajcie i Wy za mnie proszę, za szczęśliwy poród
Całuję gorąco!Blondik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenus
Hehe w sumie można było się po Tobie spodziewać takich drugich imion... Zawsze zakręcona z drugim obliczemdziękuję za kciuki i oczywiście trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie już w każdej chwili...
Ehh a dopiero 9 miesięcy temu oznajmiła Nam II kreseczki...
Malenq urodziła, Zakręcona Nenaa już na dniach tak jak i Tamka... Te które dopiero zaciazyly już 30 tydzień im minął... A niektóre nadal w miejscu...
No nic biorę dupe w troki i gotuję gulasz a wieczorem trzeba bzyknac na poprawę humoru... :*Nenaaa, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś chęć na amory duża, śluz rozciągliwy ale mętny, tylko nie wiadomo czy mętny z powodu tego, że pozostałości kremowego po drodze, kto wie :-)A może już się w kremowy przeistacza, nie wiem.
Sorry, że ja Wam tu tak wprost ale jaram się śluzem jak małe dziecko cukierkiem
Jadę do sklepu, odpalę skuter i wio!
Trzeba m. namówić w końcu na, bo za długą przerwę ma, 2 dni. Może owu dopiero przede mną a tu
było w poniedziałek? Plemniki mogą nie doczekać, prawda? Zdechną tak w tym moim ciasnym jajowodzie
-
Słuchajcie jak mnie mój Małż zaskoczył. Zabiera mnie na bal walentynkowy
zorganizował też znakomych. A niby z niego taki dzikusek.
Tylko co ja założę, w nic się nie mieszczęKrokodylica, konwalianka, 6lama9, Blondik, Katjaa, Misi@, Izoleccc lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco, super bal walentynkowy
ja mam jutro 25 dc i koncze brac dupka w tym dniu. Objawów, które mogłyby wskazywać ciąże nie mamzałamka ...
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)