My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Blondik załóż cokolwiek. Pani z przedszkola mojego syna na przedstawienie dla babć i dziadków założyła przezroczystą sukienkę w kolorze niebieskim i czarne stringi. Zdjęcia z panią wyszły cudnie.
Szczególnie dziadkowie chętnie się fotografowali, prawda? A babcie odwracały głowy?
To nie te czasy, dzisiaj co druga babcia nosi stringi, ja będę jedyna, która nie założy do przedszkola na dzień babci bielizny
hahahahahaha
Blondik, miętową jeszcze wykorzystasz na sylwka albo inną okazjęAle jak uważasz
Wróżka kojarzy mi się z pastelami właśnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:29
-
Hej Dziewczynki!
Chciałam się z Wami tylko przywitać i zaraz lecę spać, bo padam na ryjek
Miałam męczący dzień w pracy, później wizyta u endokrynologa i Zumba na koniec, ale był czad
Takie pytanko: czy któraś brała witaminę D3 w kroplach?
Moje lekarka stwierdziła, że z Femibion Natal Classic słabo się wchłania (mój ginekolog twierdził coś innego). Ale na pytanie, czy mogę brać i to i to, usłyszałam dziś, że tak, więc planuję sobie krople zakupić
Pozdrawiam Was gorąco Kochane, wszystkie, wszyściuteńkie! :*cati, Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
hejka, jestem po nocnej akcji od 4 rano...seria podpalen aut u nas w miescie...spaliło się auto firmowe brata mojego J. straż pożarna przyjechała po pół godzinie, nasze alladynowe auto wtedy tylko troszkę było przypalone,ale postanowili najpierw zgasic to podpalone od którego zjaęło się nasze....jak nasze spłonęło...powiedzieli,ze nie wiedzieli , ze nie wiedzieli,ze wlasciciel jets na miejscu bo probowlaiby nim odjechac...a to szwagier dzwonił po straż...paranoja...w ciągu nocy spałiło się 10 aut w 5 różnych dzielnicach...co za kraj...podobno kibole podpalaja sobie nawzajem auta...
-
Blondik ręce opadają. Czasami to chce się człowiek odizolować od reszty społeczeństwa,. Ja marzę o lesie i dziczy.
Teraz trzymajcie kciuki za moją owulkę, żeby to było to- dziękuję.
Spadam na śniadanie. Do 3-ciej w nocy u nas trwała sprzeczka i teraz mam oczy spuchnięte od płaczu. Zawsze tak jest. Chyba mi progesteron wczoraj skoczył. A m. chyba spadł testosteron, bo zachowywał się jak stara marudna baba
Będzie dobrze, u nas nie może być inaczej. Tylko trzeba mojemu m. wkładać moje słowa w jego usta i tyle.
Prosty model, czysto, syto i delikatnie jak z jajkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 07:36
Katjaa, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:Hej Dziewczynki!
Chciałam się z Wami tylko przywitać i zaraz lecę spać, bo padam na ryjek
Miałam męczący dzień w pracy, później wizyta u endokrynologa i Zumba na koniec, ale był czad
Takie pytanko: czy któraś brała witaminę D3 w kroplach?
Moje lekarka stwierdziła, że z Femibion Natal Classic słabo się wchłania (mój ginekolog twierdził coś innego). Ale na pytanie, czy mogę brać i to i to, usłyszałam dziś, że tak, więc planuję sobie krople zakupić
Pozdrawiam Was gorąco Kochane, wszystkie, wszyściuteńkie! :*
******************************GANG18+***************************** -
Blondik wrote:hejka, jestem po nocnej akcji od 4 rano...seria podpalen aut u nas w miescie...spaliło się auto firmowe brata mojego J. straż pożarna przyjechała po pół godzinie, nasze alladynowe auto wtedy tylko troszkę było przypalone,ale postanowili najpierw zgasic to podpalone od którego zjaęło się nasze....jak nasze spłonęło...powiedzieli,ze nie wiedzieli , ze nie wiedzieli,ze wlasciciel jets na miejscu bo probowlaiby nim odjechac...a to szwagier dzwonił po straż...paranoja...w ciągu nocy spałiło się 10 aut w 5 różnych dzielnicach...co za kraj...podobno kibole podpalaja sobie nawzajem auta...
6lama9 wrote:Smarta jak tam?
6lama9, Blondik, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
smarta wrote:Vit d3 w kroplach jest na recepte- jesli ktoś ci ją bedzie wystawiał to lepiej na Vigantol niz devikap bo tego drugiego są ostatnio braki w hurtowniavh
No to ja właśnie dostałam devikap i wiem o problemachZrobię dziś rundkę po aptekach.
A tak w ogóle Dzień Dobry moje Drogie!
Jaki ja miałam sen... o matko!
Śniło mi się, że rodziłam dziecko, ale uwaga... z pokoju, w którym rodziłam wyszli kolejno moi rodzice zmęczeni na maxa, z jakimś ręcznikiem we krwi i się ich pytam (będąc na zewnątrz pokoju), czy już urodziła? Na co oni, że nie... a ja na to, ile to będzie trwało i jak to, że rodzę, skoro nic nie czuję? No, ale suma summarum urodził się chłopakAle widok mega zmęczonych rodziców, jakby to oni rodzili to po prostu szok. Chyba zaczynam myśleć o niedzielnym teście...
A później jeszcze śniło mi się dziecko mojej koleżanki, które złośliwie mega wielką kupę zrobiło w majty - to akurat wiem, jak zinterpretować - pensja będzieMisi@, Ania_84 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
smarta wrote:Skoczyla tempka do 36.8, szyjka troche się podniosla, śluz kremowy, wczoraj i dzis z rana klucie w okolicy prawgo jajnika aż do pachwiny - robie sobie nadzieje caly czas...
Asiulekhahahhahahahahahah mamy sny dziewczyny, może trzeba by je zebrać w wątek dziwne sny- zapowiedź fasolki czy fixum dyrdum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 07:55
Izoleccc, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, Dzień dobry.
Będę próbowała w pracy nadrobić czytanie was, bo wczoraj był mega zalatany dzień i nie miałam czasu nawet tu zajrzeć. Po pracy byłam na piwie z ludźmi z kursu angielskiego. Powiem wam, że fajnie się było przestawić na rozmowę z ludźmi, których największym problemem jest następny egzamin
Blondiku współczuję nocnej przygody. Nie wiem co się dzieje ludziom z głowami, żeby takie numery porządnym, niewinnym ludziom wywijać;/
Życzę wszystkim miłego (mimo wszystko) dnia.
Buziaki