My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry ! :*
Dziewuszki jaki ja sen miałam... masakra... ze seksilam się z najlepszej przyjaciółki mężem...a co najlepsze rano wstaje patrzę a tu sms od niego... żebym trzymała za niego kciuki na strzelaniu dziś...
dobrze ze mój tego nie widział bo chyba by szału dostał i na tym strzelaniu by mu coś zrobił...
Smarta ależ ja trzymam kciuki mocnooo za Ciebie!!!
Ja idę dziś do kosmetyczki coś trzeba ze sobą zrobić bo na weekend do Wrocławia do teściowej jedziemy bo wydzwania kiedy w końcu przyjedziemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:16
-
choco wrote:Smarta ja rozumiem że się nie chcesz nakręcać itd. Ale do 7 to my tu z ciekawości uschniemy. Jest możliwość jakiejś negocjacji
? Może 3?
jedli tempka będzie wysoka to może się zdążyć że sikne wcześniej ale nie jestem przekonana czy ma to sens
tak więc zostawmy tego 6 jako planowany ale że cierpliwość Nie nalezy do moich mocnych stron to wszystko może 5 zdarzyć
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:moge i jutro zacząć testować tylko po co?
jedli tempka będzie wysoka to może się zdążyć że sikne wcześniej ale nie jestem przekonana czy ma to sens
tak więc zostawmy tego 6 jako planowany ale że cierpliwość Nie nalezy do moich mocnych stron to wszystko może 5 zdarzyć
chyba pójdę negocjować podwyżkę u szefa
Misi@, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Nawet nie wiedziałam że taki dobry ze mnie negocjator
chyba pójdę negocjować podwyżkę u szefa
nick nieaktualnyHej dziewczynki ja tylko na chwilę informacyjnie
dzięki Ani mamy wizytę w poradni genetycznej w Novum na NFZ już 16 lutego!!! bardzo się cieszę i jestem ogromnie wdzięczna Ani, że mi pomogła!
Pozdrawiam was gorąco!choco, Misi@, Katjaa, konwalianka, Mona_M, Krokodylica, Malenq, Ania_84, beszka, LaRa, Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Hej dziewczynki ja tylko na chwilę informacyjnie
dzięki Ani mamy wizytę w poradni genetycznej w Novum na NFZ już 16 lutego!!! bardzo się cieszę i jestem ogromnie wdzięczna Ani, że mi pomogła!
Pozdrawiam was gorąco!marissith lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Tak wiem, wiem
. I bóle ktore mam w podbrzuszu i inne sugeruja... dlatego jak się rozczaruje będzie bolało... a testować mam zamiar 7 lutego - akurat wieczorem idziemy na imprezę więc albo będę miała powód by nie pić albo by sie zapic.
Skądś znam tą gadkę.
Gratuluję zrzucenie 6kg! -
nick nieaktualny
-
Wlazłam na debet niecała stówka wisiała ech.... wrrrrrr....ale już z drugiego konta wrzuciłam więcej, żeby nic nie wisiało
Wściekła jestem, bo nie wyłapałam kiedy.
Już sytuacja opanowana.
Dzięki za podpowiedzi. Moja koncentracja coraz bardziej szwankuje
To nie będzie dobry dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:34
-
nick nieaktualny
-
W drugiej połowie cyklu możesz wyczuć posmak kredy haha wszystko przez progesteron. Ale faktycznie jak się nie skupiasz na tym jak smakuje to nie ma smaku no i ja zawsze leję do niegazowanej wody zimnej
Podobno lepiej do letniej ale nie gorącej. Sama nie wiem, ja wszystko mieszam i przechylam szklaneczkę na zdrowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:38
Katjaa lubi tę wiadomość