My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByłam u lekarza. W końcu mi dali z wielkiej łaski Amoxyciline! I krople do uszu. Mam zaległy fluid głównie w zatokach po prawej stronie i prawe ucho jest lekko zablokowane. Kazała mi w pracy unikać przeciągu i zimna. Uśmiałam się. U nas w pracy drzwi na oścież muszą byc otwarte przez cały rok i tak musimy stać 8 h w tym zimnie bez kurtki i bez czapki. Nawet klienci narzekają, ze u nas w sklepie jest lodownia.
-
Asiula86 wrote:No to super! A po ilu zastrzykach już jest?
co do feromonow.. to ja nie wiem moze jakies wydzielam
Ani .. niech powtrzy badania jesli dalej beda takiesame..to owszem jest ich duzo.. ale musicie sie liczyc z tym ze dluzej to potrwa przy mofrfologii 2% .. wazne jest w sumei zeby byly szybkie
dwa moze jaksie podleczysz to organizm sie zregenreuje
Karolucha kochana .. tulam bo co innego mam zrobic..Asiula86, Misi@, Karolucha lubią tę wiadomość
-
ps zrobli mi psikusa nagle bez rpradu bylam.. mialo go nie byc do 15
ale na szczescie jest bo juz myslalam ze sfiksuje.. tak misie chcialo herbaty z sokiem malinowym..a tu nie dalo rady zrobic .. ;/
-
Ania_84 wrote:nie bno dopiero po pierwszym..ae w sumie w ten czwartek bedzie drugi wiec mozliwe ze dopeiro ten testosteron wzrasta
Wzrasta, wzrasta
A ja chyba mam rozwiązanie zagadki mojej temperatury - chyba coś mnie bierzeSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Ani86 wrote:Chciałabym móc isc do ginekologa, ale nie mogę. Póki co muszę chodzić do lekarza rodzinnego, który o niepłodności nie wie nic. Skierowania do ginekologa jeszcze mi nie chca dać a jak dadzą to trzeba będzie w kolejce czekać ze dwa miesiące.
Takze robota głupiego.
W Polsce na urlopie leczyć sie nie będę i juz wspomniałam o tym nie raz,ze ja w Polsce nie jestem ubezpieczona a przyjeżdżam tylko na 2 tygodnie.
to zawsze ide do urzedu pracy i mam ubezpieczenie jako bezrobotna , ajak wyjerzdzam to sie wyrejestrowuje
Do ginka mozesz sie umowic wczesniej na NFZ , miej wiecej na ten okres jak bedziesz w PL idziesz sie ubezpieczyc do urzedu pracy i tam dostajesz tez kwitek z tym ze jestes ubezpieczona , dodatkowo majac dowod meza mozecie razem sie ubezpieczyc . JA pytalam czy tak moge zrobic bo moj maz pracuje za granica i tu zadnych swiadczen nie pobiera a ona ze tak nie ma problemu . Wiec co mi tam i dzieki temu mialam badania za darmo i dodatkowo wizyte tez . no i leki na refundacje bo na recepte. Wiem ze inny kraj inne zasady i czlowiek ma serdeczne dosc... ja tu bedac w ciazy nawet ginekologa nie bede widziec co wydaje mi sie absurdem do potęgi bo niby skad wiedza ze jest wsio ok ? wrozki jakies... ja tez do PL jerzdze max 2-3 tyg. Ale dasz rade sobie zaplanowac to jakos mysle -
Mona_M wrote:A mnie nerwy tłuką......
Ara - gdzie wakacjowałaś?
Smarta trzymam kciuki
byliśmy na Sri Lance, ależ mi tego słońca tu brakuje
dziś gorący dzień w pracy, może uda mi się coś wieczorkiem nadrobić, tymczasem trzymam kciuki za testujące i oczekujące na testowanie &&&&
ja nawet nie wiem w jakiej fazie cyklu teraz jestem, na wakacjach okres mi się spóźnił, muszę się ogarnąć i umówić do gina, zbliża się czas kuracji clo...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ara, witaj i zazdroszczę wczasów..
Ania, trzymam kciuki aby testosteron sobie rósł i rósł...
resztę dziewczynek mocno ściskam..
aa i z Tymkiem lepiej, dzięki BoguMisi@, Asiula86, cati, ara, Katjaa, patusiak lubią tę wiadomość
-
Ara ale czlowiek odpoczą od wszelakich problemow co ...
Kobietki kochane ,,,, jutro przyjaciolka ma transfer zarodkow trzymajcie kciuki !! nie jest to nasza gangsterka ale wiem ze kazde dobre slowo sie liczy.
Kobietka tak sie nacierpiala przez cale zycie !
Trzymam kciuki za testujacei psikam aaaaaaaaaapsik
ara, Ania_84, 6lama9, Katjaa, Ani86, Blondik, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAra, zazdroszcze Sri Lanki. Pięknie tam jest. Przy okazji tęskno mi się zrobiło za południowymi Indiami.
Odkąd przyjechałam do UK to nic tylko chora i chora jestem. A to zatoki, a to grypa, a to kichanie, alergia. A w Azji byłam zdrowa jak rydz. I kurde, nawet w zakurzonych Indiach mi moja alergia na kurz i roztocza zupełnie przeszła bez żadnych lekówara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Ara ale czlowiek odpoczą od wszelakich problemow co ...
Kobietki kochane ,,,, jutro przyjaciolka ma transfer zarodkow trzymajcie kciuki !! nie jest to nasza gangsterka ale wiem ze kazde dobre slowo sie liczy.
Kobietka tak sie nacierpiala przez cale zycie !
Trzymam kciuki za testujacei psikam aaaaaaaaaapsik
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCati czytałam, dzięki.
Jak dla mnie to nie ma zachodu. U nas jest tyle kłopotów z rejestracją itd że wolałabym już zapłacić te 100 zł za wizytę. Zresztą ja z reguły na urlopie w Polsce mam internet wyłączony, nic mnie nie obchodzi, nie chodzę po lekarzach. Czas spędzam jedynie z mamą, babcią i psem.
A mąż mój obcokrajowiec, więc jemu na pewno polskie ubezpieczenie nie jest potrzebnecati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Owulka wystąpi do 36 godzin od pozytywnego testu ale trudno jest wyłapać faktyczny pik. Co do temp. to może rosnąć już przed owulką albo po, jednak raczej wzrośnie w trakcie ponieważ wiąże się to ze wzrostem poziomu progesteronu uwalnianego po to by do owulacji w ogóle doszło.
Także czasem nijak ma się test lh do temp., moje zdanie. Mogę się mylić. No i wreszcie na koniec testy mogą wychodzić pozytywne a do owulacji nie musi dojść, bo testy wskazują tylko moment przygotowywania się organizmu do owulacji, nie stwierdza owulki.
Spokojnego wieczoru
-
Smarta, czekamy na wynikSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny... Pozdrawiam po nartach... Oczy juz na zapalkach ale podczytuje... W Tyrolu piekna zima, -15 stopni na gorze stoku i pada sniezek
Smarta ja.tez zapytuje o wyniki
Ania, moze po tym zastrzyku maz od hormonow sie zrobil mizialskiznaczy ze to dziala!
Ja testy owu robilam zawsze popoludniu, nigdy rano i staralam sie nie pic za duzo przed testem, to wychodzily.mi dosc dokladnie, zaraz przed spadem tempki...
Ara fajne wakacje, ja jeszcze w Azji nie bylam ale zamierzam nadrobic jak maly dorosnie do podrozy... Poki jest w brzuchu a ja sie dobrze czuje, to szaleje i korzystam z zycia:P
Misia tobie widze juz 9tc leci... Kurcze czas zapieprza jak szalony...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:17
Misi@, Katjaa, ara lubią tę wiadomość