My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:coo czyzby owluka juz
Nic nie boli, nic nie strzyka (a chyba owulka daje o sobie znać co? Kurcze nie wiem jak to jest).Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:20
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
powiem ci ze ja w tym cyklu jelsi byla to jej nie czulam..choc wczoraj czulam skurcz tak jakbyw szyjce macicy .. i czulam sie jak balon ;/
i ostatnei dwa dni odczuwalam troche jajniki tak to niccc -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:powiem ci ze ja w tym cyklu jelsi byla to jej nie czulam..choc wczoraj czulam skurcz tak jakbyw szyjce macicy .. i czulam sie jak balon ;/
i ostatnei dwa dni odczuwalam troche jajniki tak to niccc
Ale jak by nie było do końca tabsów coraz bliżej i zobaczymy czy cos dała kuracja. -
nick nieaktualny
-
Miłego członka wszystkim! Ja dziś mam jakąś totalną zamule. Nie wiem czy to hormony czy co, ale znowu mam ochotę leżeć pod kołdrą i ryczec. Vez żadnego konkretnego powodu także nawet nie wiem jak mam się pocieszać. Generalnie jak każdy mam górki i dołki ale raczej jestem optymistycznie nastawiona do życia i często słyszę że ludzie lubią moje towarzystwo bo ciągle się śmieje. A tu od jakiegoś czasu mam takie dołki że już kilka razy pytali mnie czy się jakoś źle czuję bo taka przygaszona jestem.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konwalianka i ja się dołączam do gratulacji
Teraz to duuużo zdrówka dla Was już nie w dwupaku
A tak poza tym to się witam
EDIT I oczywiście gratulacje dla Lili, teraz dopiero doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:50
Mona_M, Misi@ lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas w pracy też nastroje bojowe...jeszcze dziś miałam "starcie" z jedną mamą... czwarty raz w tym roku odsyłam jej dzieci z brudnymi włosami - tym razem tylko gnidy...a ona na to, że wszy wytępiła, ale gnidy wyczesac nie jets tak łatwo i te gnidy już są suche, bo ona im trzy razy myła włosy szamponem...paranoja...
-
nick nieaktualny