My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
nie wiem czy cykl był bezowulacyjny bo nie mierzyłam temperatury, śluz był płodny jak zawsze więc kto te moje jajniki rozszyfruje
Badania do HSG mam dobre, i dobrze, że nie czekałam ze zrobieniem ich bo by mnie @ zaskoczyła
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mari to teraz trzymam kciuki za HSG
kiedy >??
łejj usneło mi si e.. mimo iz chcialam to nie moglam wstac.. ale w koncu kocica wygrala przeciez trzeba bylo dac jej jesc -
nick nieaktualnyDzień dobry
Anuska Ty tam leć do gina byle jakiego i nie zastanawiaj się nad niczym!!!
Summerka schrupac mogłabym Twoja Malusia :*
Malenq- Kosia taka Boska! Buziak od e-cioci
Marris trzymam kciuki za HSG i wszystko
Ania ta Twoja kotka rozbroila mnie tymi patrzalkami
Ale Wy macie sny Dziewuszki...
Wiecie ze mi się śniło ze mojego byłego dziewczyna doda post na fb że jest w ciąży i co... Dziś wchodzę na fb a tam jej post : 8 tydzień
Masakra!!!
Blondik lubi tę wiadomość
-
to jak gadamy o snach
I sen... wynik badania nasienia M .. 8,6 mln plemnikow 97% nieprawidlowych .. paranoja..
drug sen snilo mi sie i bylam pewna ze wstawalam 3 razy do kibelka.
pozniej snilo mi sie ze wstawalismy na zmiane z M bo pod domem stal jakis samochod i rozwalalai nam brame..
Smarta daj jej jeszcze jeden dzien ..
Katja .. to masz prorocze sny ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:23
-
Mari przepraszam za tą diagnozę cyklu bez owu... coś mi się może zmiksowało z innym wykresem
Katjaa na ch..* wchodzisz na profil dziewczyny byłego?! ja bym nawet na profil byłego nie weszła nie mówiąc już o jego sympatiachchyba, że Wy w dobrych stosunkach jesteście to ok ale jak nie to po cóż sobie stresów niepotrzebnych dokładać
-
nick nieaktualnyAra mam go w znajomych... A że ona go oznaczyla w tym poście to mi na głównym wyświetliło nie musiałam na nikogo wchodzić... A tu stresu nie ma... byłam z nim za gowniarza mając 18 lat
coraz częściej mi się coś śni... ostatnio też miałam sen ze którąś na forum ma dziecko które ma 12 lat... i to ona zaciazy... Ale nie wiem o kogo chodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 11:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:aaa sory, ale jestem nieogarnięta laski
to mój pierwszy dzień z clo... co będzie dalej
ps. aa czy to nie Zuza Anuśki jest w podobnym wieku?
No właśnie moje pierwsze skojarzenie było z Anuśką
Zuźka ma chyba 11 lat.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
hej witam po przespanej nocce:-)
u mnie już końcówka cyklu jestem ciekawa czy się zazieleni,szkoda że trochę zaniedbalam obserwacje w tym cyklu,teraz nie wiem czy ovulka była...
Nieukowa ładne imię wybraliście,u nas do samego końca nie wiedzieliśmy jak nasz synek będzie miał na imię,imona wybrane przez męża nie przemawiały do mnie,w ostatnich tygodniach ciązy wybraliśmy 3 i chwilę po porodzie mąż zadecydował jak na imię będzie mial synek
summerka śliczną masz panne jakie duże oczka,będzie miała powodzenie:-)
misi@ trzymam kciuki za prenatalne,będzie dobrze:-) a do wizyty już coraz bliżej szybko zleci:-)
Sylwia1985 witaj:-)
Anuśka kochana trzymaj się,jesteśmy z Tobą i trzymamy mocno kciuki -
nick nieaktualnyara wrote:kurde ja tu dziś zamęt sieję! już się nie udzielam
A jak tam po Clo masz jakieś skutki uboczne? bo ja się obawiam że też będę to brała.
Nusia ty jakieś wysokie temperatury przez cały cykl masz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 11:27
ara lubi tę wiadomość