My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:No co ty szalona kobieto
A jak tam po Clo masz jakieś skutki uboczne? bo ja się obawiam że też będę to brała.
Nusia ty jakieś wysokie temperatury przez cały cykl masz.
Mona, ja brałam Clo przez 4 cykle i było ok. Nie miałam skutków ubocznych, ale ja jakaś dziwna jestem, bo nie miałam objawów torbieli, teraz mam jakieś bakterie, powinno mnie swędzić, piec, a nic takiego nie mam...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Wróciłam
Gin pooglądał co się ze mnie wydobywa i stwierdził że nie ma co panikować, bo to wygląda jakby się zagnieżdżało jajeczko. Powiedziałam mu że wystraszyłam się tym, że tempka mi spadła, na co on stwierdził że to może być niedomoga ciałka żółtego i dostałam lutkę pod język 2xdziennie po 2szt. I powiedział że mam sobie polegiwać raczejNo i koniecznie druga beta, bo jak był spadek tempki to trzeba sprawdzić czy przyrasta. Jak przyrasta to relaks i za ok 10dni na wizytę to już coś na USG zobaczymy. No i teraz czekam jak na szpilkach na tą betę
-
Anuśka wrote:Wróciłam
Gin pooglądał co się ze mnie wydobywa i stwierdził że nie ma co panikować, bo to wygląda jakby się zagnieżdżało jajeczko. Powiedziałam mu że wystraszyłam się tym, że tempka mi spadła, na co on stwierdził że to może być niedomoga ciałka żółtego i dostałam lutkę pod język 2xdziennie po 2szt. I powiedział że mam sobie polegiwać raczejNo i koniecznie druga beta, bo jak był spadek tempki to trzeba sprawdzić czy przyrasta. Jak przyrasta to relaks i za ok 10dni na wizytę to już coś na USG zobaczymy. No i teraz czekam jak na szpilkach na tą betę
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:No co ty szalona kobieto
A jak tam po Clo masz jakieś skutki uboczne? bo ja się obawiam że też będę to brała.
Nusia ty jakieś wysokie temperatury przez cały cykl masz.
a najlepszy tekst który uslyszalam to,,ty to sie glupotami nie przejmuj masz juz dzieci,wiec daj sobie spokoj''po tym to bylo mi bardzo przykro -
Misi@ wrote:Anuska dostalas l4 ?
Odpoczywaj kochanienka i niestresujsie
Fasolka musi znalezc sobie wygodne miejsce w Twoim brzuszku
Ja ostatnio zastanawialam sie gdzie jest Wistful. Moze ma ferie i gdzies wyjechala?
Nie dostałam L4. Nie wiem czemu ale nawet o tym nie pomyślałam. Teraz mam taki totalnie lekki tydzień, więc nie przemęczam sięZobaczę co mi powie za tydzień na wizycie. Ja to chyba głupia jakaś jestem. Boję się brać L4 bo zobowiązałam się wykonać zadanie do czerwca i cały czas mam nadzieję że uda mi się pogodzić ciążę z pracą. Niby praca nie jest ciężka fizycznie ale psychicznie mnie wykańcza
Chyba trzeba mnie do studni wsadzić to może się ogarnę trochę...
-
nick nieaktualnyAnuśka no to czekamy z toba na betę.
Nusia - a jaki zastrzyk miałaś bo coś przegapiłam.
A robiłaś może jakieś badania krwi typu CRP czy nie masz jakiegoś zapalenia? Ja na początku tez zaczynałam z taką temperaturą a okazało się ze mam zły termometr
Edit:
Anuśka rozumiem Cię z tym L4. Ja jeszcze nie jestem w ciaży ale już myślę co będzie jak będe musiała wziąć zwolnienie. Pracy dużo, jedna z koleżanke własnie poszła na L4, ja mam zakres obowiązków a właściwie dostep do czegoś czego nie ma nikt inny póki co.
Ale chciałabym byc na zwolnieniu od sierpnia hahaha, przypilnowałabym mojego 6 latka w szkole, odbierałabym go ze szkoły w rozsądnych godzinach i nie musiałby siedzieć na świetlicy. Mam tyle planów na to zwolnienie a ciąży brakI wiecie co nie wierze już że zajdę ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 12:16
-
Mona_M wrote:Anuśka no to czekamy z toba na betę.
A robiłaś może jakieś badania krwi typu CRP czy nie masz jakiegoś zapalenia? Ja na początku tez zaczynałam z taką temperaturą a okazało się ze mam zły termometr
Edit:
Anuśka rozumiem Cię z tym L4. Ja jeszcze nie jestem w ciaży ale już myślę co będzie jak będe musiała wziąć zwolnienie. Pracy dużo, jedna z koleżanke własnie poszła na L4, ja mam zakres obowiązków a właściwie dostep do czegoś czego nie ma nikt inny póki co.
Ale chciałabym byc na zwolnieniu od sierpnia hahaha, przypilnowałabym mojego 6 latka w szkole, odbierałabym go ze szkoły w rozsądnych godzinach i nie musiałby siedzieć na świetlicy. Mam tyle planów na to zwolnienie a ciąży brakI wiecie co nie wierze już że zajdę ;(
Mona Kochanie nie pierdziel głupot... Zajdziesz i koniec! Tak rzekłam! I pójdziesz na L4 bo praca Cię na starość nie przytuli a dzieci tak, więc są najważniejsze -
nick nieaktualnyara wrote:Mona cycki up! rozumiem Cię, bo ja też czasem wątpię czy kiedykolwiek się uda...
ale @ się kończy, nowe siły wstępują w człowieka i chce się dalej walczyć
trza zacząć myśleć pozytywnie - dlaczego ma się nie udać? no dlaczego? będzie ok
Dziewczyny :*ara, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Anuśka no to czekamy z toba na betę.
Edit:
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:Asiula jaką dawkę clo brałaś? po hsg masz inseminację też ze stymulacją clo?
Clo brałam przez 5 dni po 1 tabletce.
No właśnie nie wiem, jak będę stymulowana... pewnie Clo... przy ostatniej wizycie, miałam nadzieję, że się dowiem tego, ale dowiedziałam się jedynie, że w tym cyklu nie będę w ogóle stymulowana przez torbiel
Anuśka, to odpoczywaj Kochana i trzymam kciuki za Ciebie i Przemusia
nusia*r wrote:dziewczyny nie macie cycków ja bardzo chetnie oddam trochę swoich bo mam ciut za duże hihi
Ja też chętnie się podzielęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 12:55
nusia*r, Anuśka, ara lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Ja tez oddam, 10 kg spadlo ale z cyckow to chyba nic
.
Normalnie Anuska my tu wszystkie za gina możemy robić - to samo powipowiedzialam beta, lutka i zero stresu. Czekam na wyniki i kciukamAnuśka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny