X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytyw raki ze dwa dni opieki mam :) posiedze w domku.

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara to odpoczywajcie sobie w domku i zdrówka !

Koniara lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wow ale szybko :)

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Ja już po pracy. Wybieram się dziś na babskie kino i kawkę Wiec musze sie szybko ogarnąć. Czy torbiel boli? Tak mnie okolice lewego jajnika bolą że masakra.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Hej kochane. Ja już po pracy. Wybieram się dziś na babskie kino i kawkę Wiec musze sie szybko ogarnąć. Czy torbiel boli? Tak mnie okolice lewego jajnika bolą że masakra.
    Mnie bolal, ale szlo wytrzymac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Malenq wow ale szybko :)

Kroko podejrzewam, że na przyspieszenie miało wpływ to że przez prawie 14dni nie karmiłam piersią - jak miałam antybiotyk.......:-/ bu nie wiem.....na styczniówkach już kilka mam @ dostało mimo karmienia piersią...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jak słyszę jak męczy się moja siostra to dochodzę do wniosku, że zawieszam starania.

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męża mojego do studni proszę! W trybie natychmiastowym. No tak mnie zdenerwował że aż wcześniej wyszłam z domu. Normalnie byłam bliska zajebania mu patelnia.

Karolucha, Summerka, Koniara, konwalianka, LaRa, Izoleccc, zizia_a, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Asiula86 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:

Smarta, mnie moja torbiel nie bolała. Jedynie podczas współżycia trochę mnie bolało.
    A później to miałam chyba nerwobóle, bo mocno się denerwowałam moim hsg i mnie bolało tam gdzie była torbiel.

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta, rozerwij sie z dziewczynami. Milej zabawy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta przepraszam ale uśmiałam sie z tego ze byłaś bliska zajebania mu patelnia... :* baw się do "białego ranca" w tym kinie jako rekompensata :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:47

Misi@ lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mądry ze go poniosło ale ze moglam sie domyślić i wstawić mu ryż na chinszczyzne. Bzyking proponuje. Teraz to figa z makiem. JuZ po owu jestem to jak mnie zdenerwował niech se na własną rękę radzi

p19uskjof9zg2kip.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Teraz mądry ze go poniosło ale ze moglam sie domyślić i wstawić mu ryż na chinszczyzne. Bzyking proponuje. Teraz to figa z makiem. JuZ po owu jestem to jak mnie zdenerwował niech se na własną rękę radzi

Cha Cha, dokładnie na własna rękę;) bo najlepsza baba to własna graba;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kroko podejrzewam, że na przyspieszenie miało wpływ to że przez prawie 14dni nie karmiłam piersią - jak miałam antybiotyk.......:-/ bu nie wiem.....na styczniówkach już kilka mam @ dostało mimo karmienia piersią...

Hmm...ja teraz karmie trochę rzadziej, niby boli jaj na @, ale nic z tego. Muszę zaczac robić te testy ovu, bo ze tak sue wyrażę jakoś mokro...ale ovu bez @, niemożliwe...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam @ pół roku po porodzie. Karmiłam piersią, ale mała dostawała też inne pokarmy. ..

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dziś dzień masakra... Pierogi mi się rozpadły wszystkie, mięso przypalilo, potknelam się o krzywy chodnik i orzeł gotowy a co najlepsze idę mojemu na służbę "jedzenie" zanieść i na środku pasów wypadł mi telefon i zbieram jego części a tu chłopak wybiega z auta czy wszystko ok bo wygladalam jakbym zaslabla i upadala... ruch wstrzymany a ja pozbieralam ten telefon i poszłam...

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przy tymku okres dostałam po ok 14 m-cy :) ciekawe, jak będzie teraz..

Mnie torbiel nie bolała i gdyby nie to ze byłam na usg nie widziałabym ze mam

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anka83 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam, że po porodzie im miesiączka przyjdzie później, tym lepiej...Ale jak to jest w rzeczywistości, to nie wiem.

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde 14 mcy, to strasznie długo (nie mam tyle czasu:)), a karmiłaś cały czas cycem, Konwalianka? Zuzia tez je inne pokarmy, ale i tak kocha cyca, chociaz planuje odstawić za 3 tyg.

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Izolec, bosz kolejny.. Jak was czytam i o Waszych problemach z sensem, to nie mogę uwierzyć.. Mój mąż sam nalegał na dziecko, seks.. Najlepiej dwa razy dziennie ale raz to już ostateczność.. Dla mnie nie powiem to kapkę za dużo, ale co zrobić..

Za to na innych płaszczyznach czasem przegina, np od trzech dni się nie odzywamy.. Życie

Konwalianka my się praktycznie nie kłócimy, a tak, żeby ze sobą nie rozmawiać to nigdy nie mieliśmy. A co do seksu to jemu raz w miesiącu przez 8 lat wystaraczało, od wielkiego dzwonu było 2-3 razy. Teraz coś się nie może ogarnąć jak go próbuję częściej zbajerować...
    Summerka- tak po weekendzie proszę zrobić miejsce w Anuśkowej studni i niech trochę posiedzi i przemyśli swoje zachowanie przed następnym cyklem .

‹‹ 3607 3608 3609 3610 3611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ