My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Malenq wow ale szybko
Kroko podejrzewam, że na przyspieszenie miało wpływ to że przez prawie 14dni nie karmiłam piersią - jak miałam antybiotyk.......bu nie wiem.....na styczniówkach już kilka mam @ dostało mimo karmienia piersią...
-
nick nieaktualny
-
Męża mojego do studni proszę! W trybie natychmiastowym. No tak mnie zdenerwował że aż wcześniej wyszłam z domu. Normalnie byłam bliska zajebania mu patelnia.
Karolucha, Summerka, Koniara, konwalianka, LaRa, Izoleccc, zizia_a, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Hej kochane. Ja już po pracy. Wybieram się dziś na babskie kino i kawkę Wiec musze sie szybko ogarnąć. Czy torbiel boli? Tak mnie okolice lewego jajnika bolą że masakra.
Smarta, mnie moja torbiel nie bolała. Jedynie podczas współżycia trochę mnie bolało.
A później to miałam chyba nerwobóle, bo mocno się denerwowałam moim hsg i mnie bolało tam gdzie była torbiel.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz mądry ze go poniosło ale ze moglam sie domyślić i wstawić mu ryż na chinszczyzne. Bzyking proponuje. Teraz to figa z makiem. JuZ po owu jestem to jak mnie zdenerwował niech se na własną rękę radzi
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Teraz mądry ze go poniosło ale ze moglam sie domyślić i wstawić mu ryż na chinszczyzne. Bzyking proponuje. Teraz to figa z makiem. JuZ po owu jestem to jak mnie zdenerwował niech se na własną rękę radzi
Cha Cha, dokładnie na własna rękębo najlepsza baba to własna graba;)
-
Malenq wrote:Kroko podejrzewam, że na przyspieszenie miało wpływ to że przez prawie 14dni nie karmiłam piersią - jak miałam antybiotyk.......
bu nie wiem.....na styczniówkach już kilka mam @ dostało mimo karmienia piersią...
Hmm...ja teraz karmie trochę rzadziej, niby boli jaj na @, ale nic z tego. Muszę zaczac robić te testy ovu, bo ze tak sue wyrażę jakoś mokro...ale ovu bez @, niemożliwe...
-
nick nieaktualnyAle mam dziś dzień masakra... Pierogi mi się rozpadły wszystkie, mięso przypalilo, potknelam się o krzywy chodnik i orzeł gotowy a co najlepsze idę mojemu na służbę "jedzenie" zanieść i na środku pasów wypadł mi telefon i zbieram jego części a tu chłopak wybiega z auta czy wszystko ok bo wygladalam jakbym zaslabla i upadala... ruch wstrzymany a ja pozbieralam ten telefon i poszłam...
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Izolec, bosz kolejny.. Jak was czytam i o Waszych problemach z sensem, to nie mogę uwierzyć.. Mój mąż sam nalegał na dziecko, seks.. Najlepiej dwa razy dziennie ale raz to już ostateczność.. Dla mnie nie powiem to kapkę za dużo, ale co zrobić..
Za to na innych płaszczyznach czasem przegina, np od trzech dni się nie odzywamy.. Życie
Konwalianka my się praktycznie nie kłócimy, a tak, żeby ze sobą nie rozmawiać to nigdy nie mieliśmy. A co do seksu to jemu raz w miesiącu przez 8 lat wystaraczało, od wielkiego dzwonu było 2-3 razy. Teraz coś się nie może ogarnąć jak go próbuję częściej zbajerować...
Summerka- tak po weekendzie proszę zrobić miejsce w Anuśkowej studni i niech trochę posiedzi i przemyśli swoje zachowanie przed następnym cyklem .