My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzoleccc ale tu chodzi o mnie... gdzie ja mogę trafić... dziś bardzo źle potraktowalam mojego... problemy rodzinne spowodowały że wyzylam się na moim... próbował mnie uspokoic, nawet kleknal przede mną żebym się uspokoila a ja dowalilam mu takim tekstem że poplakal sie, trzasnal drzwiami i nie wrócił jeszcze... chyba na to szambo zasługuje
-
nick nieaktualnyOjj Katja, przykro mi, że tak się porobiło. Czasem każdy z nas przegina...
Myślę, że jeśli przeprosisz faceta jak wróci to się pogodzicie. Dobrze, że jesteś świadoma tego, że za daleko się posunełaś. "Posiedź w swoim pokoju, przemyśl swoje zachowanie i wróć jak będziesz gotowa przeprosić."
Tulam mocno -
nick nieaktualnyTylko że ja nie umiem przeprosić i ciężko mi wyciągnąć do niego ( i każdego) rękę i przyznać się do winy...
Ehh uciekam spać bo poplakalam się aż... w czwartek wyjazd do Wrocławia do teściowej więc mam nadzieję że już będzie dobrze bo w wisielczych humorach nie mam ochoty jechać... DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hellol Lejdis;) u nas tez pochmurno...
Wczoraj byłam u chirurga plastycznego, termin operacji mam za dwa lata, powiedziałam mu, ze nic nie szkodzi, bo zamierzam zajść w ciąże, urodzić i odjarmic dziecko do tego czasu, tylko jak to zrobić? Brzuch boli mnie od dwóch dni jak na @, a tu nic z tego;( -
Cześć babeczki
Izolec ja jutro do Tych jadę na urodziny mamy. I bardzo się cieszę, bo uwielbiam moje rodzinne miasto
Katja trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że u Ciebie już dziś lepiej.
Blondik jak możesz to olać to olej i odpocznij sobie
Summerka a co będziesz operować? Bo chyba mnie omineło
Nieukowa Twoja teoria porodowa baaaardzo mi się podoba
Pozdrawiam Was wszystkie i miłego członka życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:09
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
czesc laseczki
Katja moze i nakrzyczalas na niego ale to i tak na pewno wszystko byla jego wina.
Mi dzisiejsza pogoda niestety tez nie sluzy, slabo sie czuje.
Dzis poplakalam sie ze smiechu.Poszlam do dwoch chlopakow co nam robia prad na budowie, stoje, gadam z nimi, i nagle slysze ze chyba telefon mi dzwoni, a mialam go w kieszeni polaru, na brzuchu. I zaczelam sie macac po brzuchu, szukalam rekami tego telefonu, zeby sprawdzic czy wibruje. Nie wiedzialam o co chodzi ale patrze - dwoch facetow zrobilo oczy okragle jak pieciozlotowki i pobledli jak sciany. Mysle - o co im chodzi? A oni patrza na mnie i wyciagaja rece w moja strone. Ja wygrzebalam w koncu ten telefon a oni "kur*wa, mysmy mysleli ze ty rodzisz!". Parsknelam takim smiechem ze az sie poplakalam. Miny mieli naprawde przerazone. Hehehe co za akcja.
momo1009, Summerka, marissith, Misi@, Blondik, ara lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyneczki!
Jak Wam mija sobota? Ja jestem zwarta i gotowa w oczekiwaniu na @, która wg lekarza miała być dziś, ale póki co nic jej nie zapowiadaa muszę ją dostać do poniedziałku rano, bo wtedy mam wizytę u gina... ech... jak jej nie chcę, to jest, a jak chcę, to nie ma
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyZupka ogorkowa zrobiona tylko pytanie dla kogo... córka śpi u ojca, mój nie wrócił na noc i spał u kolegi a teraz mu pomaga bo raczył napisać...
Kroko zawsze tak mówiłam hehe wszystko wina facetów
Tylko wczoraj naprawdę przegielam aż dziwne że mimo wszystko napisał ze i tak mnie kocha... wstrętna jestem...
Kroko to na przyszłość już wiesz że wsparcie w panach byś miała przy porodzie hehe
Momo całuski
Summerka a przestalas karmić, że @ ma przyjść?
Asiulka trzymam kciuki żeby już @ dziś przyszła!!!Krokodylica, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko ładnie żeś podniosła adrenalinę panom
Asiula oby @ przyszła jak potrzebna.
Katja cieszę się że humor trochę lepszy. Na ogórkową chętnie się wproszę
Momo ja z kolei cierpię jak mam jechać na Śląsk. Lubię z Wrocław ale najlepiej się czuję w moich rodzinnych stronach czyli okolice Zielonej Góry zielono cicho i spokojnie
Krokodylica, Asiula86, Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Kroko, No wlasnie i kto kogo by ratował?
Katjaa, Nie przestałam karmić, ale dziewczyny karmią i @ maja, kurde, nooo, a tak w ogóle, jesli czujesz, ze przegielas, to musisz przeprosić i zadośćuczynić
Izolecc, there is no place like Home...
Asiulka, to obie czekamy na @Asiula86, Krokodylica, Katjaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, wielkie dzięki za wsparcie! Próbuję się doliczyć, który to już raz czekam na @ jak na zbawienie
Mam nadzieję, że antybiotyk mi nie pokrzyżował planów...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0