My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
witam, codziennie rano was podczytuje, chce cos napisac, ale usypiam...non stop śpię...wczoraj zasnelam o 19 obudzilam się dopiero rano..ciagle sięczuję zmęczona, niewyspana, nieważne ile bym spała...
Katja, współczuje sytuacji z tatą...
Misi@, teściową bym się nie przejmowała, nie puściłabym męża na ten obiad...trzeba w końcu odciac pępowinę i ustalić granice
buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 07:37
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane. Witam sie niedzielnie. Misi współczuję - jak czasem czytam o waszych tesciowych to stwierdzam że swoich powinnam jednak zacząć całować po rękach. Karolucha wykres był piekny - tulam.
Ja po odstaiwniu luteiny (choć wolę dowcipna bo od podjezykowej mnie mdli) też mam zawsze 2-4 dni @. A dziś moja tempka popełniła samobójstwo-spadla ponizej linii bazowej do 36.13. I niech mi tu ktoś powie jak człowiek ma się nie nakręcać i nie myslec o zagniezdzeniu? No jak? Jeszcze niech jutro skoczy jak zaba to 37 tk znowu będę chodzić jak na szpilkach.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyHej laski
Chyba ostatnio przegiełam z ćwiczeniami na pole dance. Bolą mnie mięśnie podbrzusza
Anuśka ja po odstawieniu dowcipnej luteiny czekałam na @ 3,4 dni
Misia teściową do studni. Patrzę na twój suwaczek i wiem, że miałabym taki sam teraz, płakać mi się chce
Trzymajcie kciuki, we wtorek mam hsg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 08:00
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik 10 dni, cały czas biorę tyle że jeszcze nie zdążyłam zaznaczyć bo dopiero co wstałam
najlepiej by było zrobić test zanim przerwe i może tak zrobie. Ale z drugiej strony na pewno będzie za wczesnie żeby coś wyszło. Jakby się w tym cyklu udało to bylby piękny prezent na 30 urodziny
Marissith, trzymam kciuki za Twoje HSG bardzo mocno :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Pn wt i sr pracuje 8-20 więc nie ma szans na betę. Zresztą zobaczę co będzie z temperaturą. Może znowu mnie wykres w konia robi. Stwierdzam że mojej owulce najlepiej służy zgubienie kilogramów. To już druga przy praktycznie roku bez.
Krokodylica lubi tę wiadomość
hej kochane
niepisałam.. bo nie miałam w sumei głowy do pisania.. przez ostatnie 3 -4 dni przechodzilo mi multum mysli na minute.. miałam fatalny humor i jak wchodziłam na ovu to po dwoch 3 odp na meskim problemiw zaczynalo mi sie chcec ryczec..codzien pytam sie meza czy dobrze robimy..codzien wmojej glowie pojawialo sie obrzydzenie do samej siebie .. i zaczełam watpic w to ze chce byc matka..
paradoksalnie to maz okazal mi najlepsze wsparcie.. siedzial ze mna tulil gdy płakałam.. mimo iz to on tak naparwde powinien miec najwieksze obawy ... przez ostatnio dwa dni prawie nie jadlamm..bo co ugryzlam.. to zwracalam z nerwów..
od stanu euforii w dniu podjecia decyzji .. po stan w ktorym siedzialam pod prysznicem i ryczaalam..
przepraszam ze mimo iz czytalam nie pisałam..nie umialam sie przemoc bo w pewnym moemncie zazdroscilam wam ze mozecie miec z mezem cudowne groszki.. zla bylam na siebei bo wiem ile tez przechodzicie.. ale tez niechciałam zatruwac swoimi zalami boi tak za duzo ostatnio gadalam o sobie..
dzis po raz pierwszy rozmawiajac z Miskiem nie plakalam....przeanalizowalismy wszytsko .. przerobilismy wszytskie za i przeciw...i doszlismy do wniosku ze m po porstu chcemy byc rodzicami..wiemnze ejszcze nie raz bede maila dni zwatpienia..ale mam nadzieje ze ten najgorszy czas juz za nami ..
dziekuje zejestescieSummerka, Misi@, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Anusia ale wiesz że zawsze możesz tu do nas pisać o wszystkich bolączkach
Tak myślałam że zniknęłaś bo takie decyzje wymagają gruntownego poukładania sobie wszystkiego w głowie. I nadal jestem przekonana że to dobra decyzja
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem kochana . tylko sama bylam na siebei zla.. ze nie umiem stanac obok tego wszytskiego i z wami normlanie gadac.. za bardzo w tym siedzialam..
ale jest juz lepiej
teraz trzymam kciuki
bo chyab Asiula HSG , Mari , a Ty Histeroskopia
Smarta trzymam kicuki za jutrzejszy skok a za jakies 3 dni chcialabym aby na dobry poczatek zobaczyc twoj wpis "pozytywny"
Anuśka, Asiula86, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny