My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Kurcze coraz tu wiecej nas
.
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Malenq wrote:To ja do,sałatki Kroko dorzucam własnoręcznie wyrobiony pełnoziarnisty z dodatkiem lnu chlebek
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka83 wrote:Dziewczyny, jak my teraz mamy takie zachcianki, to co to będzie jak w ciąży będziemy:->
Bede miał prze.sr.anemomo1009, Malenq, Anka83, Asiula86, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anka83 wrote:Dziewczyny, jak my teraz mamy takie zachcianki, to co to będzie jak w ciąży będziemy:->
Anka83 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyAnka83 wrote:Dziewczyny, jak my teraz mamy takie zachcianki, to co to będzie jak w ciąży będziemy:->
W ciąży wolna amerykanka jadlam co chciałam....
Momo oliwki uwielbiam...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja jutro jade na wioske
pooddychac swiezm powietrzem .. mam nadzieje ze nikt nie wywalal gnoju od swinek
bo sie nie nawdycham
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Aniu oj oj bardzo prawdopodobne ze nawywalali....u nas od tygodnia wożą...
ale bedzie tam moj siostrzeniec Marcelekmatko pamietam jak wam pisalam ze urodzil sie meisiac przed czasem ..a teraz 15 mcy skonczy;
momo1009, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dziewczyny czy wy widzicie to co ja
jeszcze 9 str i 3700
Ilez kobietek przewinęło się przez ten wątek..,
Ostatnio często wpadam w melancholię..... Pamiętam jak równo rok temu walczyła z mega torbielą i jak gin twierdził ze z cyklu kwietniowego nic nie będzie, bo organizm będzie się regenerować i żeby nie liczyć na nic...
Cały marzec przepłakalam bojąc sie negatywnych skutków pęknięcia torbieli...i juz z malzem mieliśmy dość.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:03
Ania_84, momo1009, Anka83, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wszystkie zachcianki
a mnie infekcja znowu dopadła. gardło piecze... Malenq faktycznie kiedy te 2 miechy zleciały??? osobiście nie mogę doczekac się wakacji. mam dość "cudzych" dzieci doglądać
ot belfer wyłazi. w sumie zawsze mam tak przy przesileniu wiosennym. ogólne zmęczenie materiału...
Ania_84, Anka83, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzisiaj przeskoczycie.....jejku produkujecie jak IKEA.....hehehe
Ilez kobietek przewinęło się przez ten wątek..,
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...