My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
lady kiara wrote:Ja witam Wam dziewczynki z kawą, a zaraz zabieram się z okna ( nienawidzę) a małż potem firany zawiesi:)
Maleng, Summerka- dzieci wspaniała rzecz, ale trzeba się wyspaćaż się boje jak to ze mną będzie jak ja będę miała dziecko a ja lubię spać
Blondik- i tak dobrze ciąże przechodzisz, moja koleżanka to od początku leży z jakimiś bólami nieziemskimi, jakimiś krwawieniami,już parę raz w szpitalu wylądowała.
Tez lubiłam spać;(
Katjaa, Kroko, zazdroszczę, ja odkąd pamietam miałam popęd bliski zeru...biedny mój mauz;(
Mona, a to czemu mauz nawiał?
Ania, trzymam kciuki;)
Ara, tez pisze - moze co wywołam;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:29
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lady kiara wrote:Ania dobrze ze nie 5 paczek chipsów i 3 batony;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka83 wrote:Ale macie dobrze, ja na scislej diecie jestem...Nawet na kawe niemam ochoty:->
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ara jak dla mnie tor aczej dzis przyjdzie ..
Misi@ tak dzis o 16 bede miala rezonans.. z nerowaow mam biegunke ;/
Mona .. działąs działąj
Summerka, Katjaa - bo chrapiea spray nie pomaga
(może dlatego że mam chore gardło i zatoki no nie wiem) no ale kurcze juz nie wiem co zrobić. Jak nie zaciąże to pójde do laryngologa.
Zaraz zrobie edit jak doczytam.
Edit doczytałam. Narobiłyście mi smaka na chipsy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:01
-
marissith wrote:łoooo ale trafiłam
zbiorowa gastrofaza!
ja zjadłam bezglutenową owsiankę na wodzie.... pyyyyyyyycha (żart)
Uff, bo juz sie o Ciebie bałam...
Zjadłabym jeszcze jedno, ale wyszło;) fuck, co tu wszamac? Ha! Mala ma jakieś herbatniki..se se se;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:06
lady kiara, marissith, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySsanie przed @ mi się włączyło na kurczaka z rozna i pizze do tego nic innego jak cola
nic czas ruszyć dupe z łóżka i iść zrealizować plan zywnosciowy
ostatnio któraś wspomniała o truskawkach hmm zjadłabym... to chyba była Arienna na fb? Tak mi mogło w świadomości...
-
mnie wczoraj naszło na nuggetsy z mcdonaldsa;) zjadłam i o mało nie pękłam, dzis od rana wcinam ogórki kiszone i gruszki;) a teraz robię "chłopski garnek Winiary", mój brzuch dziś eksploduje ztakich mieszanek;) a na spacerze z rufim zjadłam Liona;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie szok lezy czekolada, wafle czekoladowe i te karmelowe czy marcepanowe zajaczki z goplany, co zima sa gwiazdorki i nie jem
cos mi smaki pomieszalo i nie moge slodkiego jesc bo mam mdlosci...ja slodki pamper nie jem slodyczy??? Moj przyjaciel w szoku i powiedzial, ze mam mu wrzucac do koszyczka i on na zajaczka zglosi sie po wszystkie slodkosci, ktorych nie jem...nawet guma orbit mietowa jest tak slodka, ze mnie mdli, a wczesniej moglam zjesc pol tortu bezowego z masa czekoladowa i jeszcze do tego czekolade ....
Ja zrobilam dzis szare kluchy z kapustka zasmazana na obiad i juz sie objadlam samym probowaniem, a obiad dopiero na 16 ta ;p
Katjaa tuleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:33