My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:czy to możliwe, że już mi się spodnie zrobiły za ciasne?
U mnie nie widac niesety nadalmiesiac temu przybylo w brzuszku 3 cm i tak jak narazie zostalo. A kolezanka ze studiow jestbno tydzien dalej odemnie i ma piekna pileczke. Byla w szoku, ze u mnie nic nie widac, bo to tez jej pierwsza ciaza!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 14:57
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyależ mam zakwasy na brzuchu po wczorajszych ćwiczeniach... no masakra
ciężarówki nie narzekać na brzuchy proszę! my tu się w spodnie nie mieścimy z zupełnie innych powodównp codziennego picia wina na endometrium!!!
ara, Asiula86, Koniara, Ania_84, Krokodylica, Domili, Mona_M, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane ja dopeiro wrocilam
weszłam o 16 ale babka miala jescze badania..
wzieli mnie .. matko jak mi bylo goraco..szok.. mialam wrazenie ze zaraz zemdleje.. ale 15 min i po badaniu nawet kontrastu nie podawaliwiec chyba wsio ok
a ze nie jadlam nic od 4 h to pojechalismy zjesc zamowic kilka rzeczy do kuchni ktora Michal robi pozniej do macana lodyi dopeior wrocilism
kupilam sobie Lesia Shandy
i mam zamiar sie relaxowac -
nick nieaktualnyAnia to dobrze ze wszystko spoko:) ja tez reklasuje się przy piateczku winiaczem jeszcze wczoraj niedokończonym,małż mnie wczesniej juz ten zrelaksowal;) i czekam na Shreka na TVN to nic ze będę oglądała go enty raz ale trudno lubię!
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Winko mam juz na wieczor!
stwierdzilam ze zmieniam kolor wlosow z czarnych na jasny blad....tjaaa juz druga farbe mam na lbie i co....no coz caly wekend przede mna
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja z piwkiem bo mialam taka mega ochote na piwo.. no coz moze to ostatni cykl w ktorym moge sie napic
heheheh
ja bede sie farbowac niedlugo na taki
tylko jeszcze fryz musze przemyslecKoniara, lady kiara, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniara ja tez jestem brunetka, kiedyś chciałam zejść na blond wydalam 600 zł a i tak wrocilam do brązu, maz do tej pory mi wypomina:p teraz zawsze mam
ten
http://static.pokazywarka.pl/i/5742843/827395/palette-intensive-farba-n2-ciemny-braz.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:27
Koniara lubi tę wiadomość
-
ja mialam krotkie prawie zawsze tylko na weselu mialam dluzsze..teraz mam takie ni w 5 ni w 10 ... wiec musze je poukladac troche
bo mam z jednej str krotsze z drugiej dluzsze -asy,etria teraz jest widoczna
-
nick nieaktualny
-
Ania widzisz..nie było tak źle:) zazdroszcze leszka:P
a u nas gorzej niz było.. potrzebuje wieciej przytulasków..
z mężem - tragedia..chyba tez się rozwiodę..w sumie mam wrażenie, że i tak jestem sama..
dziś piątunio:)Koniara, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ehh musze jutro zrobic przeglad w moich kosmetykach ... bo weszlam dzis do lazienki i stwierdzilam ze lezy mnostwo pozaczynanych ;/
-
nick nieaktualny