My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Witam sie z :kawa: która sie ze mna napije
Jak ja lubie przypływ energiistress minał.. glowa juz nie boli
Katja a moze walnij testa tak jak Blondik mówi..wiesz lepiej tez sprawdzicMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie co... nie chce testować... jakoś czuję @ pełną gębą a test tylko sprawi mi doła... wolę poczekać do poniedziałku... jak nie przyjdzie to zatestuje bo 2 razy zdarzył mi się w tamtym roku tak długi cykl i w 32 dc przyszła @... więc dziś daje sobie jeszcze na luz...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
noo wlasnie te oczka nas urzekły
Michał jak go zobaczyl to az mu sie oczy zaswiecilymarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki
Katja ale Ci zazdroszczę, ja czekam na @ z utęsknieniem, lutka już dawno odstawiona a tu nicBoję się że się nie wyrobię żeby się na histero na NFZ załapać
O jakim małym blondasku rozmawiacie? Bo ja jak zwykle nie w temacie jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:13
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiecie to nie jest tak ze wybieramy sobei takiego jakiego chcemy.. bo to jest nasze widzi mi sie .. ale jednak ten komfort psychiczny jak widzisz ze dziecko bylo podobne do meza jest wazny..
szczegolnie ze gr krwi ma ta sama co M.. wzrost i wage tez podobna ..
noi co najwazniejsze ma badania genetyczne oraz wszytskie inne badanialady kiara lubi tę wiadomość
-
aa bo juz usunelam posta tylko nie cytuj Anuska
http://dk-pl.cryosinternational.com/media/photos/1117800805998.pdf
tak wygladal w dziecinstwie nasz faworyt na dawceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:20
Koniara lubi tę wiadomość